fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Bergamo – Nord-Italias ukjente perle

Send forespørsel

Bergamo er Nord-Italias ukjente perle, en middelaldrende og sjarmerende by som ligger mellom Garda-sjøen og metropolen Milano. Her finner du storslagen natur om sommeren og optimale skiforhold om vinteren. Denne byen byr på vakre omgivelser og utallige sjeldenheter og attraksjoner.

Dette er en liten by, med kun 100.000 innbyggere. Med en helt fantastisk beliggenhet kan man oppleve både historie og natur på sitt beste. Her finner du to forskjellige bydeler, hvor hver av de har sine særegenheter. Città Alta er den øvre bydelen med vakre bygninger fra middelalderen. Den omtales som gamlebyen og byr på all kulinarisk mat du møtte ønske. Her ligger gourmetbutikkene på rekke og rad og du kan sikre deg det ferskeste de har av ost, pasta og skinker. Hjertet av byen er torget, Piazza Vecchi, som har vært et senter for politisk makt i Bergamo. Her finner du deres storslåtte klokketårn og hvis du er interessert i interiør, deres fantastiske bygning Basilica Santa Maria Maggiore.

I den nedre byen, Città Bassa, finner du en mer moderne bydel som er sentrum for all historie. Her finner du gode shoppingmuligheter, med en rekke spesialbutikker og større motebutikker. Her kan du få et historisk innslag ved å besøke hoved plassen, Porta Nuova, som ble bygd i 1837. Dette var den opprinnelige muren til byen og deres hovedinngang.

Italia er opptatt av god mat og vin, og Bergamo er intet unntak. De har en rekke cafeer og restauranter som tilbyr både småretter og de typiske italienske rettene. Valpolicella i mange varianter kan nytes over alt, og deres lokale vin, ValCalepio er også et godt alternativ. Her kan du nyte en herlig kopp kaffe eller et glass vin ved en sideplass i gamlebyen med alt du måtte ønske deg av risotto, pizza eller ferske grønnsaker.

Bergamo er en helt fantastisk by som faktisk kan gi deg følelsen av å besøke to byer. Den øvre bydelen ligger på en fjelltopp, med en fantastisk utsikt over den nedre byen. Her kan du oppleve både den eventyrlige naturen i alpene og de sjarmerende gatene og bygningene som du finner i nedre del. Det er lite trafikk, det er lett å komme seg rundt og man blir raskt kjent med byen.

Hvis du og ditt firma ønsker å oppleve en by utenom det vanlige, med fantastisk natur og sjarmerende omgivelser, er dette byen. Det er lett å fly til denne destinasjonen, og det har blitt et attraktivt reisemål for både italienere og andre tilreisende. Her kan et firma event planlegges til både sommer eller vinter, da byen er like fin på begge årstider.

Høres Bergamo ut som en spennende firmatur? Vi skreddersyr gjerne deres event til denne flotte byen, ta kontakt med oss og vi tilrettelegger for behov og ønsker

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Irsk / Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 525 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt (Må ha med adapter)
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Whiskeybryggeri
St. Patricks kirken
Shoppinggaten Knightsbrew

Almudena-Cathedral-and-Royal-Palace,-Madrid-(Spain)-000055825652_Large

NEW YEAR, NEW YOU

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Les mer >

Brandenburg Gate in Berlin at night. Germany.

NEW YEAR, NEW YOU

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Les mer >