firmatur i lisboa

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Lisboa – En trendy storby

Send forespørsel

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og er en fascinerende og innholdsrik by. Den blir sett på som en av Europas mest trendy storbyer og byr på nydelig mat, livlig natteliv, herlige strender og en spennende historie. Her kan en finne en smak for enhver og det er en ypperlig destinasjon for din neste firmatur.

Denne byen har rundt 300 soldager i året, så man er nesten garantert et opphold med deilig vær og behagelig temperatur. Byen er lett å like og har et svært behagelig prisnivå. Dens vakre, flislagte gater er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Det har forandret seg til å bli en sjarmerende by hvor man kan oppleve store kontrastert mellom gammel og ung kultur. Byen er kjent for sin gule trikk fra 1800-tallet, som kan ta deg gjennom historien til Lisboa. Det er en 45 minutters rundtur opp, hvor du blir dratt gjennom gamle nabolag og historiske attraksjoner som katedralen og borgen. Byen kan minne litt om San Francisco, med høye bakker og smale gater. På vei ned kan du få duften av nylaget Bacalao, som har lange tradisjoner i Portugal. På sommeren kan du få smaken av ny grillede sardiner og nyte sangria i den varme solen. Maten er særdeles god og består vanligvis av enkle mattradisjoner fra verden rundt.

Hvis du ønsker å oppleve noen av byens særegenheter, er det vakre Belemtårnet og Jeronimosklosteret to fantastiske bygg fra 1500- tallet. Disse er preget av historien til Portugal og utgjør seg for å være noen av de fremste eksemplene på særegne manuelinstilen. Man kan også nyte late sommerdager i den største parken, Edward VIIs, som har fantastisk utsikt over byen. Shopping i denne byen er gøy og spennende, da den byr på på alt fra de store merkevarehusene til trivelige marked hvor man kan gjøre noen kupp. Gatene rundt Baixa sammen med Chiadodistrikter blir ansett som Lisboa viktigste shoppingdistrikt, og prisene er gjennomsnittlig lavere enn hva vi er vant til.

I tillegg er Lisboa verdenskjent for sitt fantastiske uteliv. Her kan man finne det man måtte ønske, de har alt fra de beste klubbene i Europa til små, trivelige scener hvor man kan høre live musikk. Her kan man raskt komme over fado, som er Lisboas svar på blues sjangeren. Lisboa passe for de aller fleste, og er en perfekt destinasjon for en firmatur. Her kan det legges til rette for gode hotell til en rimeligere pris, god bespisning og fantastiske utflukter i godt vær.

Hørtes denne vakre plassen ut som en destinasjon som kan passe deg og ditt firma?

Vi i Signaturreise hjelper deg gjerne med ditt neste firma event, ta kontakt med oss og vi tilrettelegger for behov og ønsker.

gruppereise i lisboa

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Portugisisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 535 000
Tidsforskjell: En time bak
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Bairro Alto
Chiado
Alfama
Miradouro da Senhora do Monte

bedriftsreise i kroatia

KROATIA

Split, Hvar,Brač, Korčula og Dubrovnik er bare noen av de vakre stedene som er verdt et besøk for ditt neste utenlands event. Vi legger gjerne til rette slik at du kan utforske de vakre omgivelsene

Les mer >

bedriftsreise i san sebastian

SAN SEBASTIAN

Destinasjonen er perfekt for en helg eller en lengre firmatur fylt med sol og late strandager kombinert med attraksjoner

Les mer >