firmatur i riga

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Riga – Denne byen passer for alle

Send forespørsel

 

I den latviske hovedstaden finner du alt innen shopping, kultur og uteliv. Her kan du og ditt firma komme over noen av de beste restaurantene i Europa eller boltre dere på de beste spa resortene som finnes spredt rundt i byen. Denne byen passer for alle, og har masse å tilby til en svært hyggelig pris.

Byen er preget av jugendstilen, hvor middeladrende bygninger er godt bevart i dets historiske sentrum. Gamlebyen vil ta deg tilbake i tid, med dens trange gater, smug og trivelige torg. Her finner du en rolig og behagelig atmosfære som man kan nyte fullt ut. I denne byen er det ikke mangel på severdigheter, sentrum av Riga er nemlig oppført på UNESCOs Verdensarveliste. En av hovedgrunnene til dette er Svenskeporten. Denne ble bygd i slutten av 1600-tallet og er et vakkert syn.

Her kan man finne alt man ønsker av både internasjonal og lokal mat. Den latviske hovedstaden har ved mange serveringssteder kombinert restaurant og utested, noe som gjør denne byen spennende og festlig. Ønsker du roligere omgivelser er det selvsagt også tilrettelagt, og man kan få seg et måltid i ypperste klasse til en rimelig pris. De er kjent for god kvalitet når det gjelder alt fra uterestauranter til kafeer. De er rause med porsjonene og tilbyr deg gjerne å drikke te, da folk i Riga verdsetter dette høyt. En tur innom deres matmarked er en opplevelse i seg selv, da dette går for å være, i konkurranse med Istanbul, Europas største.

Hvis du liker shopping, kommer du til å elske denne byen. Her har de et godt utvalg av internasjonale merkevarer til brøkdel av prisen vi finner i Norge. Hvis du er på utkikk etter antikviteter eller smykker kan du også gjøre et kupp i denne byen, de er nemlig kjent for sine håndverk. Man kan vandre gatelangs og komme over de mest utrolige butikker, og de er alle samlet på ett sted.

Kombinasjonen mellom moderne byliv, shopping og heftig kulturliv, blandet med et behagelig prisnivå, har gjort denne byen til et mål for turistene. Alt er tilrettelagt for at en skal kunne få en smakebit på hva denne byen har å tilby, og det er en utmerket destinasjon hvis du ønsker en firmatur som er både rimelig og av god kvalitet.

Ønsker du å legge neste firma event eller firmatur til Riga?  Ta kontakt med oss og vi skreddersyr en behagelig og spennende tur etter behov og ønsker.

gruppereise i riga

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Latvisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 640 000
Tidsforskjell: En time før oss
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Gamlebyen
Alberta Lela
Riga Town Hall
Vermanes Park

gruppereise til budapest

BUDAPEST

Koselige små gater og smug, stemningsfulle puber, koselige hoteller og gode restauranter preger byen. Vi har et godt nettverk i Budapest som vil tilrettelegge for god stemning og spennende aktiviteter

Les mer >

gruppereise til gdansk

GDANSK

Denne byen får deg til å smile av de ekstremt lave, lokale prisene. Vi anbefaler et besøk til en av de mange spa resortene som finnes rundt om i byen, eller noen av de mange kultur opplevelsene som tilbys til hver en tid.

Les mer >