firmatur i franske riviera

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Den franske riviera

Send forespørsel

La Côte d´Azur – den asurblå kysten i Middelhavet strekker seg fra Menton i øst til Sainte-Tropez i vest, og er kanskje verdens mest omtalte og myteomspunnede kystlinje. Her ligger store og urbane byer og pittoreske småbyer og landsbyer, og skaper den perfekte rammen for en flott reise.

Den franske riviera fascinerer og bergtar. Her møter hav fjell, og middelalderbyer klamrer seg fast til fjellveggene. Utsikten til det asurblå Middelhavet er spektaktulær. Monte Carlo, Villefranche, Nice, Antibes eller Cannes, det er bare å velge blant vakre steder. Eller kanskje vil du heller ta turen til en av de mange sjarmerende landsbyene som ligger en kort kjøretur fra kystlinjen; Mougin med sine gallerier og restauranter, Biot som er kjent for sin glassblåserkunst, kunstnerbyen Saint Paul de Vence med sin fantastiske utsikt, middelalderbyen Eze og mange flere.

Mat og vin står i sentrum på den franske riviera. Det finnes et utall spisesteder, fra enkle bistroer til ekslusive restauranter med stjerner – både av Michelin- og Hollywoodtypen. Nyt smakfull lunch helt nede i vannkanten på La Petite Plage i Juan les Pins, besøk Michelangelo i Antibes, eller den legendariske og sjarmerende La Colombe d´Or i Sainte Paul de Vence.

Det deilige klimaet innbyr til strandliv og avslapping, men det er også mange muligheter om du vil være aktiv, enten du liker markeder, festivaler, museer, kunstgallerier, sykkelturer eller fotturer. Og for de som liker shopping er det kjekt å vite at de fleste motehusene er representert.

Vel en times biltur fra Cannes ligger flotte skidestinasjoner, som Isola 2000, Valberg og Auron. Du kan starte dagen med skikjøring og deretter ta en dukkert og nyte de siste solstrålene på stranden samme ettermiddag.

Vi kjenner den franske riviera godt. Her har vi bodd og jobbet i flere perioder, og vi hjelper deg med å skreddersy et hyggelig, spennende og innholdsrikt opplegg for din firmatur – akkurat slik du ønsker det.

kart franske riviera

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Vanlig at man gir noe tips på restauranter / taxi
Elektrisitet: 220/230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Monte Carlo
Nice
Antibes

berdriftsreise lyon

LYON

Gamlebyen har stått på UNESCO’s verdensarvliste siden 1998. Her finner du trange gater og smug, små butikker og spisesteder i skjeve hus. Med sine 22 Michellinrestauranter er denne byen et mekka for de som er glad i god mat og vin. En firmatur til Lyon vil helt klart imponere

Les mer >

bedriftsreise i bordeaux

BORDEAUX

Et besøk på vingård vil ofte inkludere en omvisning, foredrag om produksjon av vin, og vinsmaking akkompagnert av nydelig fransk mat. Dette er et område vi har god kjennskap om, samt gode avtaler og samarbeidspartnere som vil tilrettelegge for at turen blir en suksess!

Les mer >