firmatur i paris

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Paris – En metropol

Send forespørsel

Oh-là-là Paris! Frankrikes hovedstad lokker til seg kulturelskere fra hele verden. Noen få stikkord er nok; Eiffeltårnet, Champs Elysées, Louvre, Montmartre, Bastillen, revolusjon, bohemen, stemningsfulle gater med historie og romantikk – Paris er en by som må oppleves og nytes. En perfekt metropol å legge kurs og konferanse for bedriften.

Elven Seinen deler Paris i to; venstrebredden og høyrebredden. Broene som binder byen sammen er praktfullt dekorert og opplyst med lamper når mørket senker seg over Frankrikes hovedstad. Et middagscruise på Seinen med levende fransk musikk lar deg oppleve Paris fra en annen vinkel mens den glassoverdekte båten duver sakte under broene og gjennom byen. Langs elvebreddene på begge sider er det et yrende folkeliv med gateartister, salgsboder og kunstnere.

Hvert hjørne av Paris har sin historie. Rive Gauche, venstrebredden, er kjent som det mest romantiske området i kjærlighetens by. Her finner vi også Latinerkvartalet, Sorbonne-universitetet ,den berømte Boulevard Saint Germain de Prés og kirkegården Père Lachaise hvor berømtheter som Oscar Wilde, Edith Piaf og Jim Morrison ligger begravet.

På Rive Droite; høyrebredden, ligger Louvre, museet som bevarer en av verdens største kunstsamlinger i en av Paris´ flotteste bygninger. Fra Montmarte får du fantastisk utsikt over byen, og opplevelsene spenner fra roen i kirken Sacre Ceour til spektakulære show på Moulin Rouge. Den mest kjente boulevarden i Paris ligger på høyrebredden, den nesten 2 km lange Champs Elysées med sine teater, kaféer og lukseriøse butikker. I de seneste årene har Marais blitt en av de mest hippe og trendy delene av Paris. Her finner du en mengde vintagebutikker, lekre hoteller, kunstgallerier og ikke minst urbane og eksklusive restauranter, barer og utesteder.

En togtur til Disneyland Paris en opplevelse for både store og små. Her får du hilse på Mikke Mus i Magic Kingdom, oppleve spektaktulære show og parader.

Vi elsker Paris, og skreddersyr gjerne din neste firmatur hit så du også kan falle for denne vakre byen.

kart over paris

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 2,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt ( Som i Norge )
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Musee d’Orsay
Eiffeltårnet
Musee du Louvre
Notre Dame
Triumfbuen

bedriftsreise i marseille

MARSEILLE

Marseille er en ypperlig destinasjon for en gruppereise hvis en ønsker noe utenom det vanlige. Her kan sportslige aktiviteter kombineres med shopping og byliv

Les mer >

bedriftsreise i madrid

Madrid

Madrid har et yrende uteliv, med den høyeste tettheten av barer per hode, og madrilenoene fester gjerne hele natten og til tidlig morgen.

Les mer >