firmatur i åre

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Åre – Afterski og god stemning

Send forespørsel

Med over 100 bakker og 42 heiser byr Åre på masse skiopplevelser  bare 1,5 timer med bil fra Værnes flyplass. Heftig afterski, mange restauranter i toppsjikte og spennende shopping er noe.

Fra rolig skikjøring i Duved og Tegefjell til Åre by som pulserer og byr på skikjøring i verdensklasse. Med sine mange bakker, varierte terreng og moderene heissystemer finner du skandinavias beste skikjøring i Åre. Velpreparerte langrennsspor både i Duved, Bjørnen og Edsåsdalen gjør oppholdet i Åre komplett for skientusiaster. ÅreBjørnen passer bra for barnefamilier, og alt er tilrettelagt for at barn og nybegynnere skal bli trygg i bakkene.

Atmosfæren i Åre er internasjonal, og turister fra hele verden besøker den lille Jämtlandske fjellbyen. Du finner et uttall av gode restauranter i byen, og i bakkene kan du også hygge deg med god mat og noe leskende i glasset. Shopping i Åre er spennende, enten du vil fornye skigarderoben eller finne et moteriktig antrekk for kvelden. Partyelskere vil garantert finne sine steder i Åre. Afterski med Patricks Combo på Fjellgården anbefales! Stemningen løftes i taket, og det trykket som skapes i trange lokaler midt i bakken er en opplevelse.

For de som ønsker mer enn bare skikjøring, kan Åre blant annet friste med scooter safari eller hundekjøring med kjentmann i flotte fjellpartier. Og hvorfor ikke avslutte en lang og aktiv dag ute med et dampende boblebad med noe godt i glasset. Åre som destinasjon er meget profesjonelt bygget opp, noe som du som gjest vil føle. VM på ski- 2019 skal arrangeres i Åre, og forberedelsene er i full gang. Du kommer aldri til å være i tvil om at destinasjonen Åre gleder seg til å være vertskap!

Etter mange år i Åre kjenner vi destinasjonen meget godt, og kan hjelpe deg å arrangere en firmatur helt etter dine ønsker. Vi hjelper deg med å finne det rette hotellet, ulike aktiviteter som passer for en gruppetur og anbefaler restauranter som passer akkurat din gruppe. Så kan dere bruke tiden på å nyte Åre oppholdet!

gruppereise i åre

Fakta

Valuta: Svenske Kroner
Språk: Svensk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: ca 1400
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Skibakkene
Tannforsen
Rafting
Scooter-safari

bedriftsreise i stockholm

STOCKHOLM

Sveriges hovedstad omringet av en vakker og idyllisk skjærgård. Denne pulserende storbyen lever dag som natt. Hvorfor ikke legge årets kick-off i stockholm? Med gode konferansefasilieter og spennende aktiviteter. Fra shopping i gamlebyen til RIB i skjærgården. Stockholm må oppleves

Les mer >

bedriftsreise til svalbard

SVALBARD

Vi nordmenn har blitt kresne på aktiviteter og opplevelser når vi er på tur. Vi trenger ikke reise langt før vi blir møtt av en ektrem og majestetisk natur hvor aktive opplevelser står i sentrum. Hval eller isbjørn-safari er helt klart noe som vil bli husket og satt pris på av de ansatte

Les mer >