firmatur i island

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Island & Reykjavik

Send forespørsel

Island er Europas største øy og har verdens nordligste hovedstad, Reykjavik. Til tross for sin beliggenhet langt ute i Atlanteren, er landet rikt på spennende historie, gode matopplevelser, et pulserende natteliv og minnerike opplevelser i den spektakulære naturen.

Reykjavik tilbyr den spennende kombinasjonen av et pittoresk landsbyliv og et energisk storbyliv. Her finner du det beste av alt. Fantastiske matopplevelser på noen av Europas beste restauranter. Nattelivet i Reykjavik er viden kjent, hvor noen av nattklubbene gjerne holder åpent til tidlig morgen. Islendingene er innovative og tidlig ute med nye trender, og er derfor et yndet marked for designere som ønsker å prøve ut nye kolleksjoner.

Naturen er likevel det de fleste forbinder med Island. Opplevelsene og aktivitetene i den vidstrakte og dramatiske naturen er mange. Gullfoss, øyas vakreste fossefall, er verd et besøk. Likeså Thingvellir, nasjonalparken som står oppført på Unescos verdensarveliste. Riding på islandshester, geysirer, og hvalsafari. Den ville nauren er lett tilgjengelig og du opplever naturskjønne steder som brenner seg fast på netthinnen. Du kan gå fantastiske fjellturer, og bade i varme kilder underveis. Hør folkeeventyrene som preges av mystikk, troll og alver.

Etter en lang dag i frisk luft i Islands eventyrlige natur, kan du slappe av i en varm kilde eller på et lukseriøst spa. Vannet i Den Blå Lagune holder en gjennomsnittstemperatur på 37 grader året rundt. Island har kystklima som er sammenlignbart med Norges vestlandsklima. Et flott reisemål året rundt.

Signaturreise er behjelpelig med å sy sammen et flott opplegg akkurat for deg, dine venner eller din bedrift; den perfekte kombinasjon av natur, kultur og urbant byliv.

kart over island

Fakta

Valuta: Islandske kroner
Språk: Islandsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 330 000
Tidsforskjell: 2 timer bak
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Trygt

Tips

Golden Circle Route
Tingvellir
Hvalsafari
Blå Lagune

firmatur i reykjavik

Varme kilder

Island har flere varme kilder. Bortsett fra de som man finner ute i naturen er det den Blå Lagune som er en turistattrasjon og mest kjent. Skal man på firmatur til Island legger vi selfølgelig turen innom her for en pit-stop.

 

bedritsreise i reykjavik

Aktiviteter

Det er ingen tvil om at en slik firmatur kan inneholde en rekke aktiviteter. Opplev hval-safari, heste ridning i fjellet, elve-rafting og storslåtte naturopplevelser.