firmatur i københavn

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

København – En pulserende by

 Send forespørsel

København – også kalt Kongens by, er kanskje den mest pulserende byen i Skandinavia.   Å vandre på Strøget og i de brolagte sidegatene er en stor fornøyelse, både for deg som er glad i shopping på de store motemagasinene eller for deg som foretrekker små unike butikker. På Nyhavn, som en gang var tiltenkt å bli Nordens Venezia, opplever du  sjarmerende uterestauranter og et yrende folkeliv langs havnen.

Det er populært å tilbringe en storby-weekend i København, være seg sommer som vinter. Det er korte avstander i sentrum, så det er lett å ta seg rundt til fots. Her kan du nyte god god mat og drikke på alt fra trendy moderne restauranter i verdensklasse til tradisjonelle danske spisesteder,  en café latte på en av de mange urbane kaféene,  drinker i lekre coctailbarer eller ta en « lille en » på rustikke puber.

Like mye som mat og drikke kjennetegner den danske hovedstaden ; står kunst, kultur og design i sentrum. På de mange og aktuelle museene og galleriene kan du oppleve og lære mer om dette. Vi anbefaler en utflukt til Louisiana, Museum of Modern Art i Humlebæk, en halv times togtur fra København. Her møtes flott kunst med vakker natur.

Det er mye som bør oppleves en eller flere ganger i København. Den Lille Havfrue, skulpturen på en granittstein, har i mange år sittet med lengsel i blikket og speidet etter sin prins.

Tivoli, som ligger midt i København sentrum, besøkes av 4 millioner gjester hvert år.  Selv om du kanskje har vokst fra karuseller og pariserhjul,  anbefaler vi et besøk i fornøyelsesparken som har en historie fra helt tilbake til 1843. Ikke bare i sommermånedene er fornøyelsesparken populær, men Halloween og Jul i Tivoli er fortryllende og magisk med sine attraksjoner, spektakulære show og konserter, butikker og mange flotte restauranter.

Fristaden Christiania som ble opprettet i 1971 av en gruppe hippier som okkuperte området er et interessant sted å besøke. I grønne og bilfrie omgivelser med eget selvstyre,  er Christiania  en annerledes bydel i København hvor tiden har stått stille.

Vi er godt kjent i København, og vil gjerne lage ditt neste utenlands event eller firmatur i denne trendsettende byen. Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre et hyggelig, spennende og innholdsrikt arrangement, med vennegjengen eller firmaet ditt – alt etter ditt behov

gruppereise i københavn

Fakta

Valuta: Danske Kroner
Språk: Dansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 1,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Opplev Nyhavn
Tivoli
Strøget

bedriftsreise i gdansk

GDANSK

Som Polens største havneby er den godt vant til tilreisende fra all verdens kanter, og kan by på alt fra Østeuropeisk mat til internasjonale retter. Her finner du rimelig vin og godt øl. Et billigere alternativ til København hvor du kan unne deg en god bo-standard.

Les mer >

bedriftsreise i riga

RIGA

Kombinasjonen mellom moderne byliv, shopping og heftig kulturliv, blandet med et behagelig prisnivå, har gjort denne byen til et mål for turistene. Hvis man ønsker å få mest mulig ut av budsjettet sitt er dette en by vi kan anbefale. Direkteruter fra flere av de norske storbyene

Les mer >