firmatur i stockholm

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Stockholm – Lett å bli glad i

Send forespørsel

Stockholm er en utmerket storby med sine vakre omgivelser og en motesans som gjør det til Skandinavias shopping mekka. Selv om byen er bygd på 14 øyer, knyttet sammen med 57 broer, er den lett å utforske og veldig lett å bli glad i.

Enhver bydel i Stockholm har sin egen sjarm, men ved at de ligger tett sammen er det enkelt å utforske hver og en av de. I denne byen finner du trendsettere fra hele Skandinavia, utsøkt mat og drikke, enestående museer, gode shopping muligheter og vakre parker. Den gamle bydelen, Gamla Stan, er en av Europas eldste bydeler og er litt annerledes, men utrolig hyggelig. Bydelen dateres helt tilbake til 1400- tallet og huser også det svenske slottet. Her kan du vandre gjennom smale, brosteinsbelagte gater med alle mulig historiske bygg rundt deg. Et steinkast unna finner du den mer moderne bydelen, Norrmalm, som byr på alt du ønsker av shopping, mat og drikke og uteliv. Hvis du ønsker deg bort fra turistene og leve som en ekte Stockholmer, byr øya Djurgården på vakre grøntområder og noen av de beste museene og attraksjoner. Her kan du ta deg en rolig gåtur på de flotte gangstiene og slappe av ved noen av de koselige havnekafeene med en utrolig utsikt over byen.

Er du en av de som interesserer deg for mat og drikke, er Stockholm stedet for deg. Byen ligger nemlig på Sveriges Østkyst ved Mälarens utløp, noe som gjør denne byen veldig spesiell i forhold til vannforbindelser. Med vann overalt kan man faktisk fiske etter fersk gjedde mellom Det Kongelige Slott og Riksdagen. Byen er dermed stormforelsket i fisk og skalldyr, noe som gagner de mange gode restaurantene rundt om i byen. Restauratørene i Stockholm er eksperter på å snappe til seg de beste råvarene ved å overby alle på den daglige fiskeauksjonen. Her finner du alt fra Michelin Restauranter til koselige gatekjøkken med de beste råvarene. Noe man absolutt ikke bør gå glipp av ved en tur til denne byen, er deres herlige variant av sild fra Østersjøen.

Stockholm passer utmerket for en firmatur, og er et ypperlig sted for å oppleve forskjellige kultur event. Det finnes mange flotte hoteller man kan boltre seg på, og et uteliv som passer for enhver smak. Byen har alle fordelene til en verdensmetropol, men uten ulempene noen av de største storbyene har. Det er en sjarmerende, nokså liten storby, som er trygg og oversiktlig. Den dufter av gammel storhet og høy trendfaktor.

Høres Stockholm ut som en bra tur for ditt firma? Ta kontakt med oss i Signaturreise og vi skreddersyr en tur til ditt budsjett og dine behov

gruppereise i stockholm

Fakta

Valuta: Svenske Kroner
Språk: Svensk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: ca 1,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Gamlebyen
Vasa Museum
Stocholms kanaler
Royal Armoury
Jazzpuben Stampen
Grona lunds tivoli

bedriftsreise i åre

ÅRE

Opplev en actionfylt utflukt til den nordiske «alpebyen» Åre. Her kan dere bo i hoteller med god standard og samtidig ha villmarken rett utenfor døren. Opplev zip-line, hundespann eller scooter-safari. Åre har svært gode skibakker og er kjent for et bra trøkk på after-ski. Vårt gode nettverk i Åre står klar for å gi din bedrift en topp opplevelse

Les mer >

bedriftsreise i københavn

København

Den andre storbyen vi har i Scandinavia er København. Med direkteruter fra flere av de norske storbyene er dette et godt valg som destinasjon for bedriftens firmatur eller event. Med gode konferansemuligheter, hotell standard og restauranter i toppsjiktet. I københavn har vi gode kontakter som står klare for å bistå slik at firmaturen blir en suksess!

Les mer >