firmatur i barcelona

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Barcelona – Eventyrlig arkitektur

Send forespørsel

I Spanias nest største by, som er hovedstad for katalanerne, kan du utforske storbylivet med spennende restauranter og bra shopping, beskue Gaudis eventyrlige arkitektur som er spredt gjennom byen, gå ned til strandpromenaden og nyte Middelhavets « sydenliv », eller gå på spennende fotballkamper.

Barcelona er en by å ta seg rundt i til fots. På ferden kan du se på alle de vakre bygningene, ta en kopp kaffe eller en sangria av cava på en av de mange fortauskaféene, se på folkelivet på Las Ramblas eller spaser langs den herlige strandpromenaden. Vi anbefaler også å rusle gjennom de små og koselige gatene i Barri Gotic, middelalderstrøket. Vil du se hovedattraksjonene, og samtidig få et overblikk over byen, anbefaler vi en guidet busstur.

Barcelona er en fantastisk kunst- og kulturby. Arkitekten Antonio Gaudis byggverk er gjennomgående i hele Barcelona. Den uferdige kirken La Sagrada Familia, er Gaudis hovedverk og er et « must ». I Parc Guell, som ligger på en høyde i bydelen El Carmel, kan du nyte en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som du kan studere Gaudis mesterverk bestående av skulpturer og bygninger.  Pablo Picasso bodde en lang periode av livet sitt i Barcelona, og besøker du Museu Picasso, kan du se hans verk fra den tiden han bodde i byen. El Poble Espanyol er også verdt å få med seg, enten på den neste firmaturen eller gruppeturen til Barcelona. Det er et friluftsmuseum med masse aktiviteter som ble åpnet til verdensutstillingen i Barcelona i 1929. Eller besøk fornøyelsesparken på Tibidabofjellet, som er over 100 år gammel, og byr på utsikt over hele byen!

Hva er vel et opphold i Barcelona uten minst ett godt tapas-måltid, små fristende retter som delikat serveres på bordet. Og prøv det katalanske kjøkkenet; paella, chorizo og serranoskinke er for mange kjente retter og råvarer, som kommer herfra. Katalonia byr også på gode viner.

En opplevelse du bør få med deg, er Barcelona FC på hjemmebane. Camp Nou er Europas største fotballstadion, og med plass til nesten 100.000 tilskuere er det ikke vanskelig å forestille seg stemningen når hjemmepublikumet stemmer i med Cant del Barca til ære for laget i sitt hjerte. Her kan hver og en bli fotballinteressert ; i alle fall for en stakket stund.

gruppereise i barcelona

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 1,6 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Regjeringen.no

Tips

Sagrada Familia
Camp Nou
Guell Park
Casa Mila
Barri Gotic

MADRID

Spanias hovedstad, byen som aldri sover! Her kan vi tilrettelegge en firmatur med tyrefekting, tapas, flamenco eller en opplevelse med hjemmekamp på Santiago Bernabeu- inntrykk som du aldri glemmer sammen med gode kolleger.

Les mer >

gruppereise i palma

PALMA

Hovedstaden på Mallorca, også kalt lille Barcelona. Legg din neste bedriftsreise hit, og du blir sjarmert i senk av den intime koselige byen, en blanding av det autentiske spanske blandet med moderne avenyer og et mangfold av turister. Her finnes bortgjemte strender, genuine små landsbyer samt store motehus og flotte restauranter.

Les mer >