firmatur i palma

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Uteliv i historiske omgivelser

Send forespørsel

Palma de Mallorca er den største byen, og hovedstaden for Balearene. Middelaldergater og imponerende bygg gir en storslått ramme for utforsking av Palmas spennende historie, varierte shopping og hyggelige restauranter. En by det er godt å være i – Palma har blitt kåret til den spanske byen med best livskvalitet.

På en høyde over havna ligger den gotiske katedralen La Seu, som stod ferdig i 1601 etter 400 års bygging. Bak katedralen ligger gamlebyen med gamle adelspalasser, originale husfasader og vakre kirker. Du kan se minnesmerker over arabiske bad fra da Palma var arabisk på 900-tallet. Mallorkinerne er stolte over sin historie, og sine katalanske røtter.

Det er mye å se, og det er koselig å gå ”el paseo” – ettermiddagsturen – i trange og stemningsfulle gater. Eller kanskje strandpromenaden Passeig Martin passer deg bedre? Det er virkelig et sted for å se og bli sett.

Palma er perfekt om du ønsker å kombinere byliv med strandliv. Strendene Cala Mayor og Playa de Palma ligger nærmest, og er lett tilgjengelig med buss. Strendene er førsteklasses, og har gode fasiliteter. Det er også fem flotte golfbaner nært Palma.

Shoppingtilbudet i Palma er variert og trendy, og spenner fra småbutikker i trange gater i gamlebyen til store varehus og elegante boutiquer. Det er særlig godt utvalg av lekre skinn- og lærvarer, og Palma er også kjent for vakre perlesmykker av Majorica-perler.

Palma har også mye å by på når det kommer til restauranter og barer. Restaurantene er preget av det spanske kjøkkenet, og de fantastiske råvarene som finnes i området. Baren Purobeach ble kåret til den syvende beste baren i verden av avisen The Guardian. I bydelen Terreno finner du et hundretalls puber og barer, og mer enn tjue nattklubber – her kan du feste hele natten om du vil. I juli og august er det mest liv.

Det er mye spennende å oppdage også rundt Palma, for eksempel en utflukt til den pittoreske og sjamerende fiskerlandsbyen Port de Soller, hvor tiden har stått stille. Dryppsteinsgrottene i Porto Cristo og klosterbyen Valldemosa er også spennende å besøke. Om du reiser med barn vil nok en tur innom Aquapark eller Marineland utenfor Palma være populært.

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy din neste gruppetur eller  firma tur med et besøk i Palma og omegn!

gruppereise i palma

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 400 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Regjeringen.no

Tips

Palma Cathedral
Serra de Tramuntana
Bellver Castle
Mercat de l’Olivar
Passeig des Born

bedriftsreise i san sebastian

SAN SEBASTIAN

En destinasjon som har blitt mer og mer populær for firmaturer er San Sebastian. Parte Vieja, gamlebyen, byr på smale smug og bilfrie gater med masse kafeer og restauranter. Her er det sjarmerende å tusle rundt på dagtid,  og på kveldstid bygger det seg opp til bli et livlig og festfylt samlingssted.

Les mer >

gruppereise på solkysten

SOLKYSTEN

Fra dette kystområdet kan du se Afrika, samtidig som du også kan se snø på fjelltoppene rundt.  Det er svært variert terreng, noe som innbyr til både fjellturer og bading i havet

Les mer >