firmatur til san sebastian

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

San Sebastian – Utsøkt gourmetmat

Send forespørsel

San Sebastian er en fantastisk plass hvor man kan nyte solfylte dager med utsøkt gourmetmat og god vin. Byen ligger i Nord-Spania, midt mellom to skjellformede badestrender. Dette er en elegant by med vakker arkitektur og god velstand. Det er umulig å ikke forelske seg i denne plassen.

Byen er fylt med folk som elsker å nyte det gode liv, med flest Michelin stjerner per innbygger har denne byen blitt utnevnt til en av de beste plassene for god mat og vin. Destinasjonen er perfekt for en helg eller en lengre firmatur fylt med sol og late strandager kombinert med attraksjoner. Deres berømte storbystrand, La Concha, er lang og bred med en behagelig temperatur.

Den unike plasseringen, mellom fjellene og Atlanterhavet, gjør denne byen til en helt optimal destinasjon for ditt firma. Midt i mellom strendene finner du et lite skogdekt fjell ut i havet. Mange reiser hit for å oppleve deres eksklusiv mat. Målet deres er ikke å tilrettelegge seg for turistene, de ønsker å bevare matkulturen ved å lage mat som lokalbefolkningen verdsetter. Dette gir en genuin matopplevelse av de beste råvarene. Det er her det skjer, og mange kjente kokker kommer hit for inspirasjon og læring. Her kan man oppleve den beste sjømaten og de mest utsøkte tapasrettene.

Byen har fire hoved bydeler, som på hver sin måte former helheten. Parte Vieja, gamlebyen, byr på smale smug og bilfrie gater med masse kafeer og restauranter. Her er det sjarmerende å tusle rundt på dagtid,  og på kveldstid bygger det seg opp til bli et livlig og festfylt samlingssted. Stemningen er særdeles god og det finnes utallige barer og serveringssteder. Denne bydelen er preget av sterk historie, da den ble plyndret og brent ned i år 1813 under Napoleon krigen. Her finner du kirkene Santa Maria og St Vicente, som var de eneste byggene som overlevde. I hjertet av gamlebyen finner du Plaza de la Constituition, som er en møteplass for de lokale og tilreisende. I denne sjarmerende bydelen er de kjent for sine Pintxo barer, hvor man kan forsyne seg med småretter fra bardisken og nyte et glass iskald øl, cider eller vin.

Ønsker du og ditt firma en tur med litt mer fart og spenning, så er dette den perfekte destinasjonen. Den spanske surfekulturen har sin rot her, og det finnes mange muligheter for bølgesurfing og annen vannsport. Det er en ung og trendy atmosfære rundt om i byen, men den er også tilrettelagt for roligere omgivelser hvis en ønsker det. Et genuint sted for gourmet mat opplevelser, og prisene er forholdsvis rimelig i forhold til kvaliteten man får.

Hvis solfylte og spennende dager med mat og vin i verdensklasse høres ut som en spennende firmatur, så kan vi anbefale denne plassen på det varmeste.

Ta gjerne kontakt med oss, og vi tilrettelegger for en herlig tur etter ønsker og behov

gruppereise i san sebastian

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 186 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Regjeringen.no

Tips

La Concha Beach
Parte Vieja
Monte Urgull

firmatur i barcelona

BARCELONA

I Parc Guell, som ligger på en høyde i bydelen El Carmel, kan du nyte en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som du kan studere Gaudis mesterverk bestående av skulpturer og bygninger.

Les mer >

gruppereise i solkysten

SOLKYSTEN

Som i resten av Spania, får du fantastisk tapas også på Solkysten, med flere spanske spesialiteter som gazpacho, oster, oliven og fantastisk, fersk sjømat.

Les mer >