london

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

London – Opplev atmosfæren

Send forespørsel

Med kort reisetid og mange direkteruter, er denne levende storbyen lett å reise til. London har noe å tilby for alle, både historie, shoppingmuligheter, fotball, kulturopplevelser og interessante mennesker. Engelskmenn har en herlig humor, og tar seg gjerne en prat over en øl.

Det er umulig å bli lei av London. Her finnes berømte steder som Buckingham Palace, Picadilly Circus og Tower of London. Om du vil nyte byen fra elva Themsen, kan du ta et elvecruise og se praktbygg som Parlamentet med Big Ben, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral og Tower Bridge. For de litt tøffere på gruppetur, er en rib-tur på Themsen også en mulighet. Om du vil ha noe litt annerledes foreslår vi en guidet sykkeltur i Londons gater, eller hva med en guidet pubrunde?

For å kjenne på den lune engelske stemningen, anbefaler vi et eller flere besøk på en typisk engelsk pub. En skummende halvliter med enten Fish and Chips eller  Shepards Pie får deg i god stemning.
Det finnes mange hotte restauranter, og nattelivet er yrende. London by night er ikke kjedelig! Til tross for at London er en storby, vil du oppleve atmosfæren som lun og avslappet.

For oss nordmenn er London shoppingby nr 1. Det finnes et bredt utvalg av både kjedebutikker, design- og vintagebutikker. London er et mekka for nye trender – la deg inspirere! Om travle Oxford street blir for mye for deg, finner du mange av de samme butikkene i koselige Covent Garden. Der er tempoet roligere og du kan ta shoppingpauser på hyggelige kafèer og gallerier underveis. Vi anbefaler også et besøk til Camden Market, hvor gamle staller har blitt ombygd til boder med spennende og originale varer og mat fra alle verdenshjørner.

Om du elsker fotball, er London et perfekt reisemål. Her kan du oppleve kamper i verdensklasse, og få realisert drømmen om å se favorittlaget ditt. Kulturlivet er også rikholdig, du kan velge blant mange ulike teateroppsetninger, musicals, cabareter og utstillinger. Mulighetene er mange!

Vi er til enhver tid oppdatert på hva som er verdt å oppleve i London, og vi skreddersyr gjerne ditt neste firma event eller gruppetur til denne spennende verdens metropolen.

Fakta

Valuta: Britiske Pund
Språk: Engelsk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: ca 8,2 millioner
Tidsforskjell: 1 time etter
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt (Må ha med adapter)
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere ( pass påkrevd )
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Regjeringen.no

Tips

Tower of London
Big Ben
Churchill War Rooms
London Eye
Sky Garden
Musical

firmatur lyon

LYON – MATOPPLEVELSE

I Frankrikes nest største by får du noe av det beste som finnes av mat, tilberedt av de dyktigste kokkene. Hvorfor ikke legge din firmatur til gastronomiens hovedstad Lyon?

Les mer >

firmatur madrid

MADRID

Dra på firmatur til Madrid for flotte historiske og kulturelle opplevelser, et pulserende uteliv, vakre parker, fantastiske matopplevelser og muligheten til å se fotball i verdensklasse.

Les mer >