firmatur til berlin

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Berlin – Inspirerende og innbydende

Send forespørsel

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og trendy som skjer i Europa.

Etter murens fall har Berlin gjennomgått en betydelig oppbygging, og fremstår i dag som en av Europas mest trendy og moderne storbyer. Det Berlin vi ser i dag regnes som et av Europas viktigste politiske og kulturelle senter. Gamle og nedslitte nabolag har gjennomgått en renovering og fremstår inspirerende og innbydende. Vi vil anbefale en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og  mer skjulte skatter.

Er du glad i shopping, kan du ta turen innom KaDeWe-senteret; Europas nest største shoppingsenter. Om du vil ha litt mindre forhold er Schloßstraße et tips; her kan du rusle innom mange ulike butikker, restauranter, teatre og kinoer. På søndager er de fleste butikker stengt, og det er en perfekt anledning til å besøke markedene rundt omkring i byen. Dra for eksempel innom markedet i Mauerparken, og slukk tørsten etterpå i Prater – en av byens mest kjente ølhaller.

Berlin  har som alle tyske byer med respekt for seg selv julemarked å by på; faktisk hele 60 av dem! Weihnachtsmarkt am Charlottenburger Schloss beskrives som et av Europas fineste, og er verdt et besøk. Kjente Alexanderplatz har også et julemarked – og en skøytebane!

Byen byr på utallige kulturtilbud, det være seg opera, teater, konserter, museer eller gallerier. Besøk gjerne East Side Gallery – her er 1,3 km av den gamle Berlinmuren dekorert med verker av kunstnere fra hele verden. For de som liker at det svinger, finnes et utall med trendy nattklubber og sjarmerende kneiper. Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv,  bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

Høres Berlin ut som en by du kan tenke deg å besøke?

Ta  kontakt med  oss i Signaturreise, og vi lager din neste firmatur med eventuelt kurs og konferanse. Rett og slett en tur til Berlin etter dine ønsker og budsjett

gruppereise i berlin

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 3,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Regjeringen.no

Tips

La Soupe Populaire
Reichstag
Prenzlauer Berg’s Mauerpark
KaDeWe
Berlinmuren
Elmgreen & Dragset

firmatur i munchen

MUNCHEN

Et godt alternativ til Berlin kan være Munchen. Her kan du oppleve en annerledes storby med de samme godene. Fra Oktoberfest til fotballkamp med Bayern Munchen. Denne byen har det meste

Les mer >

firmatur i berlin

Amsterdam

I hjertet av europa ligger storbyen Amsterdam. Her kan dere få en skreddersydd firmatur med gode opplevelser. Hva med et hyggelig lunch-cruise på kanalen hvor hele bedriften er samlet?

Les mer >