firmatur i new york

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

New York – Byen som aldri sover

Send forespørsel

The Big Apple – neonlys, gule taxier, høyt tempo og nye opplevelser overalt. New York er en verdensmetropol og kulturell smeltedigel; en by du aldri blir ferdig med. Pulsen er alltid like høy i byen som aldri sover

Øya Manhattan er den bydelen de fleste forbinder med New York. Fra oasen Central Park forbi Times Square, Broadway, Madison Square Garden, Empire State Building, Rockefeller Centre og helt ned til Battery Park med utsikt til Frihetsgudinnen får du med deg alle landemerkene som vil sette deg i «an Empire state of mind». Om du vil kan du fint utforske deler av øya til fots, benytte subwayen som slynger seg under gatene, eller kanskje ta en helikoptertur for å få det fulle overblikket?

Å gå gatelangs i New York er som å reise verden rundt på noen få kvartaler. Little Italy, Chinatown; de ulike strøkene bærer navn etter de folkegruppene som har bosatt seg der og satt sitt preg på områdene med språket, maten og stemningen. Byen er i stadig utvikling, og her skapes trender og tendenser som senere sprer seg ut i verden. Det er stadig et nytt område som er det hippeste, nå de siste årene har Williamsburg i Brooklyn vært stedet å besøke – og snart dukker det opp noe nytt.

New York byr på mange opplevelser; gå på skøyter i Central Park, se en musikal på Broadway, dra på dessertbuffet på Marriott Hotel og spis søtsaker mens du får utsikt over hele byen. Shopping kommer man heller ikke utenom; føl deg som en stjerne i motebutikkene på Fifth Avenue, eller kanskje den fremragende fotobutikken B&H Photo er mer din stil?

Om det er sightseeingen, tempoet, sporten, museene, musikalene, menneskene, overraskelsene, drømmene eller den rike historien som får deg til å lengte etter New York –  i samarbeid med lokale kontaktpersoner vet vi hvordan din neste firmatur kan planlegges, slik at du kan få det beste ut av ditt opphold i storbyen. Vi kan garantere deg en opplevelse du aldri vil glemme.

gruppereise i new york

Fakta

Valuta: Dollar
Språk: Engelsk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: 8,4 millioner
Tidsforskjell: 6 timer bak
Tips: Vanlig å gi tips på restauranter
Elektrisitet: 120 Volt
Visum: Besøksvisum påkrevd ESTA
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Central Park
Utsiktspost «Top of Rockefeller»
Broadway
Empire State Building
Grand Central Terminal

bedriftsreise i madrid

MADRID

Madrid er Spanias hovedstad, og den største byen. Utforsk byen til fots eller på sykkel, eller ta metroen – som er en av de beste i Europa. Dra for eksempel til Retiroparken, som er en av verdens største byparker.

Les mer >

gruppereise i sør afrika

SØR-AFRIKA

I området rundt Cape Town kan vi arrange en gruppetur der vi kan legge opp til spennende aktiviteter som hvalsafari, du kan sykle, dykke, dra på rafting, fjellturer og spille golf på fantastiske anlegg.

Les mer >