firmatur i sør-afrika

fb-ikon
g+-ikon
insta-ikon
link-ikon

Sør-Afrika – Opplev safari

Send forespørsel

Sør-Afrika har alt. Her finner du blendende vakkert landskap, spennende plante- og dyreliv og frodige vinland. Klimaet er behagelig året rundt, og innbydende strender finnes langs hele øst-kysten. Landet er omkranset av Atlanterhavet i vest og Det Indiske Hav i øst.

Sør-Afrika er et land fylt av kontraster og med en rik historie. Landet har utviklet seg mye siden Apartheid ble opphevet i 1994. Det er fremdeles stor fattigdom og arbeidsløshet, men livsgleden og latteren er likevel aldri langt unna. Nelson Mandela er en helt og et frihetssymbol for både den svarte og hvite befolkningen. Fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget i 18 år av sitt 28 år lange fangenskap, kan besøkes ved å ta båt til øya fra Waterfront i Cape Town – et minne for livet.

I området rundt Cape Town kan vi arrange en gruppetur der vi kan legge opp til spennende aktiviteter som hvalsafari, du kan sykle, dykke, dra på rafting, fjellturer og spille golf på fantastiske anlegg. Og for den som vil få med seg store områder på kort tid, kan en sightseeing med helikopter anbefales! Det finnes mange nasjonalparker, der Kruger er den mest kjente. Her kan du dra på safari og oppleve elefant, løve, bøffel, leopard, sjiraff, sebra, neshorn og andre eksotiske dyr på nært hold. Etter en spennende dag med safari og mange inntrykk, samles man rundt bålet på kvelden. Nattehimmelen er svart og full av stjerner, og du kan høre løvene brøle. Stemningen glemmer du aldri og du vil lengte tilbake.

Sør-Afrika er et spennende land også med tanke på mat og vin. Vi anbefaler et besøk til berømte vinområder som Stellenbosch og Franschhoek – her produseres viner i verdensklasse. Cape Town kan også by på restauranter av ypperste klasse. Prisnivået i Sør-Afrika er lavere enn her hjemme, så du kan unne deg det lille ekstra.

La oss i Signaturreise skreddersy gruppeturen for deg. Vi kjenner Sør-Afrika og har vært der mange ganger. Vi samarbeider med lokale partnere for å gi deg tett oppfølging under oppholdet. Et event med firma tur kan også passe bra, da prisnivået for både mat og drikke er overkommelig

gruppereise i sør-afrika

Fakta

Valuta: Sør-Afrikansk Rand
Språk: Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 53 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Passet må imidlertid være gyldig i minst tre måneder etter at besøket er avsluttet, og må inneholde minst to blanke sider. Sør-Afrika aksepterer kun maskinlesbare pass, og derfor kan ikke nødpass benyttes for reiser til Sør-Afrika.
Sikkerhet: Vær oppmerksom på lommetyveri

Tips

Cape Town
Table Mountain
Cape of Good Hope
Cape Point
Krueger
Garden Route

firmatur i sør-afrika

SAFARI I SØR AFRIKA

Etter dere lander i Cape Town flyr dere videre til Krueger Parken. Her drar dere på ekte safari og får muligheten til å oppleve elefant, løve, bøffel, leopard, sjiraff, sebra, neshorn og andre eksotiske dyr på nært hold.

 

gruppetur i sør-afrika

GOD MAT, VIN Og STEMNING

Etter en lang dag ut i villmarken samles dere rundt bålet for en hyggelig middag og god stemning. En opplevelse som garantert knytter dere i bedriften godt sammen og en tur det vil gå gjetord om i lang tid framover