Slovenia

Perlen Bled i Slovenia

Hvis du er en av de som ennå ikke har besøkt Slovenia, er det på tide å legge inn en tur dit. Vil du flykte fra den støyende byen Buzz, nyte frisk fjelluft og føle at du er i en slags eventyrby? Så avslører vi at Slovenias hemmelige perle Lake Bled er et perfekt reisemål for deg.

Til tross for at byen ikke er så stor, finnes det mange tilbud som du må få med deg.

Her kommer noen ferske tips på ulike opplevelser i Lake Bled, se nærmere på disse før du planlegger neste reise.

  1. Wonderlust i Magical Vintgar Gorge.

Det er en spektakulær severdighet i Bled. En av de stedene som vil gjøre deg målløs for hvert trinn du tar. Flotte trebroer, spektakulær utsikt, støyende fossefall … Du må se og oppleve dette!

 

  1. Er du i Bled, må du prøve den mest populære kaken, nemlig «Kremsnita».

Hver kafe tilbyr den, plakater på gatene inviterer deg til å prøve byens stolthet. Så når du først er der, må du prøvesmake! Vi foreslår at du spiser din «Kremsnita» på Park Restaurant & Cafe, hvor den har sin opprinnelse. Denne restauranten har en fantastisk utsikt rett på Lake Bled slott.

Firmatur til Slovenia

  1. Vannaktiviteter er et must.

Ville det ikke være perfekt å ta en liten trebåt og observere byen fra midten av innsjøen? Eller hvis du foretrekker å bo i nærheten av innsjøen, er det veldig enkelt å nyte sol & bad i Bled.

 

  1. En sykkeltur rundt Bled.

Smale gater, hus dekorert med friske blomster, vennlige smilende mennesker. Lake Bled er virkelig en ferieperle. Sykkeltur er en praktisk og moro måte å oppleve byen på, du er «tett p廝 og får oppleve mye på kort tid.

  1. Fottur til Lake Bled utsiktspunkt.

Noen ganger kan ett blikk uttrykke mer enn tusen ord. Du trenger ikke å ta på deg store fjellboots og klatre høyt i fjellene. Du kan gå til Bled slott og observere byen fra toppen.

Mange byer i Europa har mye å vise frem, men du vil angre på at du ikke har besøkt Bled tidligere.. Forresten, så er innbyggerne i Bled veldig miljøbevisst; det finnes ikke søppel og forurensing. Du kan forvente den vennligste og reneste byen- et skikkelig feriested

Har du noen gang følt disse øyeblikkene som om du er i et eventyr? La deg inspirere av denne vakre, rene byen i Slovenia- Bled