BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

1T 55M

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger, Tromsø og Kristiansand


Noe å oppleve på firmatur til Amsterdam!

GUIDET TUR PÅ SEGWAY I AMSTERDAM

Klar for en tur?

Segway er en spennende og annerledes måte å få sett byen på og en aktivitet alle klarer, uansett alder

MIDDAG SHOW I AMSTERDAM

Alltid en vinner!

Vi anbefaler et middagshow når man først er i Amsterdam. Her samles kunstnere og artister ifra alle verdens hjørner

GOURMET TOUR I AMSTERDAM

Mange gode smaker

Start formiddagen med en guidet gourmet tour. Her vil dere få se, lukte å smake på ulike lokale delikatesser


Amsterdam

Kontrastenes by

En lang-weekend i turistvennlige og gjestfrie Amsterdam kan være både innholdsrik og avslappende. Kanalene, de smale gatene og de vakre broene gir byen et sjarmerende uttrykk og gjenspeiler Amsterdams fortid som fiskerlandsby. Reis hit om våren, og få med deg den fantastiske tulipanblomstringen.

Hopp på en kanalbåt og se byen fra vannflaten

Kanalene er oppført på UNESCOS verdensarvliste. På kvelden kan du ta et mer stemningsfullt middagscruise. Tar du med barna, anbefaler vi et pannekakecruise!

Amsterdam er en flerkulturell by, og her kan du spise mat fra hele verden. Indonesisk mat er en spesialitet, ettersom Indonesia tidligere var nederlandsk koloni. For under 200 kroner får du et godt måltid.  Ønsker du « fine dining » kan du besøke Molen De Dikker, en restaurant som ligger i en gammel vindmølle fra 1672. Nederlenderne selv liker godt å tilbringe tid på kafé, som de gjerne omtaler som sitt andre hjem. På de brune kafèene kan du ta en øl og kanskje en genever, den lokale drikken som er laget på samme måte som whisky.

Med tanke på at de mest berømte kunstmalerne i verden er nederlendere, er det naturlig at verdenskjente museer er blant byens hovedattraksjoner

Her bør du besøke Rijksmuseum med verker av Rembrandt, hvor hans meste kjente maleri « Nattevakten » er utstilt. Van Gogh-museet er også et sikkert valg.

Koselige kaféer og trendy butikker

Vil du ut i friluft, tar du turen til Vondelpark, en naturskjønn park for ulike aktiviteter;  picnic, spaserturer, sykkelturer eller en tur på rulleskøyter. I det tidligere arbeiderklasseområdet Jordaan kan du rusle rundt og stikke innom koselige kaféer, trendy butikker og spennende gallerier. De store designerne finner du i gatene Bethovenstraat, Cornelis Schuystraat og i elegante PC Hoofstraat. Foretrekker du de sjarmerende og spesielle butikkene, drar du til De Negen Straatjes (De Ni Smågatene) som er et koselig kvartal med vintage butikker, kaféer og kunstgallerier. I Waterlooplein, det tidligere jødiske kvarteret,  finner du et kjempestort loppemarked med kuriositeter av alle mulige slag. Du kan også dra til Prinsengracht 263, og se bygningen hvor Anne Frank og hennes familie gjemte seg i to år for nazistene under 2. Verdenskrig.

Oppdag Amsterdam du også – vi hjelper deg gjerne med å planlegge en firmatur som passer for deg og ditt reisefølge.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Valuta: Euro
Språk: Nederlandsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 755 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk gjestfrie Amsterdam!

Amsterdam er et turistmål vi nordmenn liker godt! Her bugner det av restauranter, aktiviteter og gode hoteller. Om dere er ute etter en studietur, belønningstur eller en konferanse så egner denne byen seg godt for både store og små grupper. Send oss en katalogforespørsel og vi tar kontakt med deg


Destinasjoner du kanskje vil like