firmatur til liverpool

Hjem | Firmatur | De Britiske Øyer | Liverpool


Firmatur til Liverpool med musikk og fotball!

Følg Beatles fotspor med en firmatur til Liverpool

Det er en grunn til at mennesker forelsker seg i – og valfarter til Liverpool fra hele verden. Dette er byen som samler alt i gangavstand. PÅ en firmatur til Liverpool er dette noe av det du kan oppleve:

Fra Beatles- og musikkhistorie, interessante museum, shopping i splitter nytt sentrum, noen av Storbritannias beste restauranter og et yrende kultur – og natteliv. Og kun en park skiller to av lagene i engelsk toppfotball. Her mangler det med andre ord på ikke trøkk, opplevelser og stemning. Alt er pakka inn av gjestfrie ”scousere”, humoristiske og vennlige mennesker fra Liverpool med vikingblod i årene.

Har du aldri vært i Liverpool før, har du mye uoppdaget å glede deg til. Elsker du musikk, fotball, kultur, sjøfart, shopping, god mat, folk eller historie – har du valgt rett reise destinasjon.

Liverpool ONE er et helt nytt sentrum bygd inne i sentrum som har servert Liverpool en av de beste shopping-mulighetene i England:

Et konsentrert shoppingmekka over to etasjer og omliggende gågater og park, kino, minigolf og en rekke gode restauranter med uteservering på kjøpet. Her ligger alle de kjente merkene, både billigmerker, mellomdyre- og de mest eksklusive.  Gågata Church Street bunner ut i designerbutikker, vintage-butikker og hyggelige restauranter og kafeer.

La deg bergta av alle de viktorianske, vakre bygningene her i kombinasjon med all ny, spennende arkitektur, for Liverpool er en by i full vekst og utvikling men har likevel vært god på å ivareta sin historie:

Dette er byen i England med flest vakre viktorianske bygg utenfor London. Vannfronten med sine spektakulære bygg ligger på UNESCOs liste over verneverdige bygg, og på Albert Dock kan du besøke en rekke museum gratis eller spise på en av de hyggelige restaurantene i det gamle båtbygger-området, som har blitt bevart i sin vakre, rødbrune mursteinsstil og renovert til et stemningsfullt, populært område.

Fordi Liverpool definerer seg som en kulturby (Europeisk kulturby i 2008), satser de på kultur.

Det betyr at de fleste museer er gratis (med unntak av Beatles-museet og enkelte spesialutstillinger). Dessuten er det stor aktivitet både på de store scenene så vel som undergrunns-scenene. Det er alltid konserter eller teater på gang rundt i byen som tiltrekker seg talenter fra hele verden.

Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Guro har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokumentSmittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link: fhi.no og regjeringen.no

Beatles bildet tatt i liverpool på firmatur

The Beatles – John, Paul, George og Ringo: Du verden hva dette firkløveret har gjort for å sette Liverpool by på verdenskartet:

Og de har etterlatt seg mange severdige spor. I tillegg til selve Beatlesmuseet på Albert Dock, er det også mye annen fantastisk Beatles-historie å ta inn når du først er i musikk- og Beatles-mekka Liverpool: Penny Lane, Strawberry Fields (link til musikk video), Beatles-vandring i guttenes fotspor og ikke minst Mathew Street, midt i sentrum av Liverpool, som er et must å besøke, med sitt yrende liv og musikkhistorie.

De korte avstandene i Liverpool gjør byen til et ekstra attraktiv reisemål:

Her slipper du frustrasjonen over all tid som går bort i trafikk-korker eller uendelige vandringer i undergrunnssystemet eller sammenklemt i overfylte transportmidler. I Liverpool er det aller meste i gangavstand. Det tar 20 minutter å gå gjennom byen. Mesteparten av tida på tur kan du bare nyte ruslende i byen, der du kan ta inn det yrende livet og gå på oppdagelsesferd mellom A til B.

På firmatur til Liverpool får du hele spekteret av gourmet-mat til mat fra alle verdens hjørner:

Her finnes restauranter som er på lista over de beste både tapas-restaurantene og italienske restaurantene i hele England, store matopplevelser som kan bunne ut i en morsom kveld på byen på pub til pub-runde eller på en av de mange hyggelige og hippe barene i East Village. Sjansen er for øvrig stor for å treffe på en av de store fotballstjernene her i byen når du er ute og spiser.

Om du liker fotball eller ikke er det fascinerende å ta del i fotballgalskapen i Liverpool, Premier League og der Liverpool Football Club og Everton FC har klart å holde seg i toppserien i mange tiår og har delt en by mellom rødt og blått.

Den elektriske stemninga og livet på fotballkamp er virkelig verdt å få med seg om man er fotball-fan eller ei. Dette er sportshistorie og tippekampen i levende livet og ekte fotball-galskap og følelser mellom seteradene.

I Liverpool samarbeider vi med offisiell forfatter for Liverpool FC, Ragnhild Lund Ansnes og hennes musikkprodusent-ektemann Jostein Ansnes fra Dora3:

De har vært tett på både fotballklubben og byen i årevis og kjenner til mange hemmelige byskatter og har et enormt nettverk i Liverpool. De stiller som både guider og foredragsholdere når vi arrangerer firmatur til Liverpool og tar gjerne med seg en ekte Liverpool-legende til oss for inspirasjon og glede. Dette er noe annet enn Old Trafford og Manchester United – den beste stemningen og atmosfæren ligger nå i Liverpool!

En firmatur til Liverpool er mer enn bare fotball, pub og musikk historie!

foredrag med legende
FOREDRAG AV LEGENDE

Et motivasjonsforedrag

I Liverpool har vi tilgang på flere legender og et motivasjonsforedrag kan være perfekt på din firmatur til Liverpool

intimkonsert
INTIMKONSERT

Konsert kun for dere

Vi har innpass hos det kjente LIPA akademiet til Paul Mccartney. På deres firmatur til Liverpool vil noen norske talenter fremføre en intimkonsert for dere om ønskelig

fotsporene
FØLG BEATLES FOTSPOR

Firmatur til Liverpool med Strawbery Fields og Penny Lane

Hvorfor ikke følge Beatles fotspor og ende opp på en av Liverpool sine eldste pub’er for å se kamp? Ønsker dere billetter til kampen så ordner vi selvsagt dette


firmatur til liverpool

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Liverpool!


Hvis du likte Manchester så har vi hentet frem flere forslag her som også kanskje faller i smak

firmatur til salzburg

Salzburg

Helt nord i de østeriske alpene finner man en by som er kjent for sine mange musikalske triumfer. Salzburg er fødestedet for den verdenskjente musikeren og komponisten Wolfgang Amadeus Mozart

Les mer

firmatur til manchester

Firmatur til Manchester med musikk og fotballhistorie!

Nordvest i England finner man byen som kalles «hovedstaden i nord». Byen skilter stolt med sin rolle i den industrielle revolusjonen og sin status som verdens største fotballhistorie!

Les mer

firmatur til edinburgh signaturreise

Firmatur til Edinburgh, strålende mat og sjarmerende kultur!

Siden 1437 har byen vært hovedstaden i Skottland. Byen kalles «Athen i nord», og er en smeltedigel av kultur og historie. Byen er delt i to, med Old Town på ene siden og New Town på andre

Les mer

Ta kontakt og vi sender deg forslag til destinasjon for deres neste firmatur!

firmatur tips firmatur Svalbard

Hjem | Firmatur | De Britiske Øyer | Liverpool