Er det på tide å ta med selskapet på en firmatur? Hvorfor ikke, det er en fin måte å la alle ansatte møtes på et litt ukjent sted, hvor ikke alle løper rundt i sine vanlige roller. På forretningsreisen kan alle slappe av ved å henge privat, bli kjent, invitere nye medarbeidere til gode samtaler, og skape bedre relasjoner. 

Det er mange reisemål å velge mellom når du først har bestemt deg for å ta selskapet med på tur. Men få destinasjoner passer så godt som Spania, og i Spania – Barcelona! Byen er ikke langt unna, men garanterer deilige opplevelser for alle, og nesten alltid godt vær med sol og varme. En forretningsreise til Barcelona vil være en vellykket firmatur! 

Parc Guell Barcelona

Ønsker du mer informasjon om Barcelona?

En by med kultur og shopping

For de som liker kultur og shopping er Barcelona et mekka. Du kan for eksempel starte på La Rambla, og kjenne på den pulserende atmosfæren fylt med gatekultur, musikk, puber, restauranter og ikke minst alle butikkene som ligger langs den lange gaten. La Rambla er litt som Ströget i København, men mye større og mer spennende!

 

La Ramblas 1200 meter med kultur kan faktisk være en perfekt dagstur med selskapet. Start i den ene enden, møt opp i midten for å spise lunsj, rusle videre, og møt så i enden av den lange gaten for å spise middag, drikke noe godt og hvorfor ikke se en av de mange konsertene som holdes hver kveld i Barcelonas natteliv.

 

La rambla

Svømming og sport i Barcelona

Ikke alle elsker å oppholde seg i overfylte og trange gater, og etter å ha vandret rundt i Gaudis storslåtte La Sagrada Familia i et par timer, kan det være på tide å svinge forbi stranden for en dukkert og litt soling. Solen kommer ofte til Barcelona, ​​så husk å pakke med solkrem!

 

Du bør heller ikke gå glipp av den praktfulle sportsarenaen Camp Nou. Camp Nou er FC Barcelonas hjemmebane, det betyr fotball! Camp Nou er en helt enorm fotballarena, 48 meter høy, flere hundre meter lang, og med plass til rundt 100 000 tilskuere. Her kan du benytte anledningen til å bestille omvisning, og etterpå ta en diskusjon blant de ansatte om hva som kreves for å gjennomføre et så enormt bygg. En perfekt mulighet til å blande nytte med nytelse!

En by for alle! 

Fordelen med å ta selskapet til Barcelona er nettopp at det er noe for enhver smak. Her kan alle ansatte finne noe han eller hun liker, noe å samles rundt. Med Barcelonas fantastiske utsikt, bygninger og kultur, er det ikke vanskelig å lære noe nytt om spennende temaer – men også temaer som kan knyttes tilbake til din egen bedrift. Uansett hva selskapets fokus er.

 

Ønsker du å forlenge forretningsreisen litt, kan du besøke et av de fantastiske stedene som ligger i nærområdet rundt Barcelona. En busstur til Figueres og den store utstillingen av Salvador Dalís verk kan være et slikt eksempel, eller for å reise til de omkringliggende naturområdene. I Barcelona og omegn er det noe for enhver smak!

Hva skal man gjøre på en firmatur til Barcelona? 

Spørsmålet er nok heller, hva gjør du ikke på firmatur i Barcelona, ​​her har de alt! Besøk gjerne noen av de virkelig store attraksjonene, som La Sagrada Familia, Park Guell, Camp Nou og La Rambla. Dette er reisemål som mange vil huske lenge!

Hvordan reise med selskapet til Barcelona? 

Det er enkelt å ta selskapet med på tur til Barcelona. Byen er stor og populær. Det går fly til Barcelona fra alle større flyplasser. Dette gjør det enkelt å få med hele bedriften på reisen, selv om man jobber i ulike deler av landet.

Hvorfor reise på forretningsreise til Barcelona? 

Barcelona ligger på østkysten av Spania, i regionen Catalonia. Barcelona er en storby på størrelse med Stockholm. Det er mye å gjøre her i byen. Men firmatur til Barcelona kan enkelt forlenges – det er mange spennende steder i nærområdet å besøke.

kulinarisk vandring italia
skatt på firmatur e-bok signaturreise

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til Barcelona?

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Min kalender: ring meg opp

Nyttig informasjon

presentasjoner på firmaturer

Skatt på firmatur

En firmatur skal bygge samhold og styrke arbeidsmiljøet i virksomheten. Med god planlegging kan en opplevelsesrik firmatur i tillegg være en skattefri ytelse til selskapets ansatte.

Skatt på firmatur

reise-app for alle deltakere

Gratis reise-app

Våre kunder vil kunne benytte seg av en gratis og skreddersydd mobil-app for reisen eller arrangementet. Et solid verktøy for både innland og utlands reiser

Reise-app for grupper

Skatt på firmatur

Invitasjonskatalog

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. En rød tråd i opplevelsen.

Invitasjonskatalog til deltakerene

Destinasjoner du kanskje vil like