5 gode grunner til å reise på firmatur

«Ansatte som føler seg sett og verdsatt gir tilbake i form
av lojalitet og energi til å ta et ekstra tak når det er behov»

5 gode grunner for å reise på firmatur;

Sosialt samvær etter covid-19 bør ha en høy prioritet

Hvordan står det egentlig til med de ansatte? Mange kan ha fryktet både permitteringer og jobb. Samtidig som hjemmekontor kan ha tæret på både det psykiske og fysiske. Her har dere en gylden mulighet å komme tett på de ansatte i en uformell setting.

Ansatte som leverer både forventer og bør belønnes

En firmatur gir dere en «win win» situasjon. Det er øknomisk gunstig, man bygger en sunn bedriftskultur og du har en mulighet til å komme tett på de ansatte

Du gjør bedriften din attraktiv

En firmatur er en såpas positiv opplevelse at det vil snakkes om det i sosiale settinger. Det vil på sikt være med å tiltrekke seg dyktige kandidater.

Lojalitet og det lille ekstra.

Ansatte som føler seg sett og verdsatt gir tilbake i form av lojalitet og energi til å ta et ekstra tak når det er behov.

Mindre sykefravær.

Det er bevist at en arbeidsplass som skaper trivsel for sine ansatte fører til bedre helse og mindre sykefravær. Mange kan være opptatte av kostnaden på en firmatur. Men hva er egentlig kostnaden av å ikke arrangere noe sosialt for de ansatte på sikt?

Noen sider med innhold vi tror kan passe for deg

våre kunder og leverandører | signaturreise | SR

Våre kunder og leverandører

Signaturreise har fokus på å skape langvarig verdi og vekst for våre kunder ved å investere i våre kunders mål om god å skape en god bedriftskultur.

En god bedriftskultur
fag og innhold | faglig innhold | firmatur | SR

På denne siden vil du få en oversikt over våre faglige artikler og sider innenfor tema firmatur.

Det kan hjelpe deg på vei til en god beslutning både når det kommer både planlegging, gjennomføring og valg av samarbeidspartner

Fag og innhold på firmatur
Leverandører | faglig | samarbeidspartnere | firmatur

Bygg samhold

Det er de ansatte sitt høydepunkt, og ledelsen har en gylden mulighet til å skape samhold og bygge lagfølelse samtidig som man forholder seg til kravet om rimelige velferdstiltak.

Velg riktig samarbeidspartner