Hjem  /  Fagtur

Send Forespørsel

Skal du arrangere en fagtur for dine ansatte?

Det er mye å tenke på når det kommer til en fagtur, men noen av de viktigste elementene i tillegg til god flyt i program er et godt hotell med konferanserom som møter de tekniske kravene du ønsker og guider som kan faget

Vi i Signaturreise hjelper deg med en destinasjon som kan passe ditt fagfelt. Via vårt nettverk har vi gode kanaler for å legge opp til en tur som møter dine forventninger. I tillegg til det faglige sørger vi for flybilletter, transport til gruppen, et godt hotell med gode fasiliteter, god mat og drikke samt et godt program. 

Eksempel på faglig utflukt:

En bedrift fra Trondheim som driver med boligutvikling ønsket seg en fagtur for inspirasjon kombinert med hygge. Vi valgte sammen Rotterdam som destinasjon da det skjer vært mye på utviklings-fronten i denne byen for tiden. Gruppen fikk et godt program med både god mat og aktiviteter. På den faglige biten sørget vi for at de fikk en arkitekt til å møte dem på flyplassen, for så å guide dem rundt i Amsterdam og Rotterdam med innpass hos ulike ny-bygg. Etter lunch kom det en som jobbet i kommunens avdeling: Urban City Development – Department, som gikk litt mer i dybden på det faglige og kunne svare på spørsmål som dreide seg om alt fra energibruk til lokale lover og regler de må forholde seg til.

Noen tilbakemeldinger fra fagturen:

«En fantastisk representant fra byen!! Interessant!»

«Fantastisk kunnskapsrik guide. Meget interessant!»

«Veldig interessant for oss. Guiden var helt topp»