Mange firmaer har virkelig fått øynene opp for Tallinn som en destinasjon for firmatur de siste årene, og det er ikke uten grunn. Byen er en koselig hovedstad med ren luft og en avslappet atmosfære, og har flere ganger blitt kalt Europas mest miljøvennlige hovedstad. Her får man den perfekte kombinasjonen av en fantastisk historisk og kulturell arv og et moderne, levende bymiljø.

Tallinn er i tillegg en bærekraftig og innovativ hovedstad, som gjør byen til et perfekt sted å organisere konferanser, turer og arrangementer for firmaer

Tallinn er en by hvor man enkelt kan reise rundt og oppleve de mange spennende tingene byen har å tilby. Selv de ytterste turistmålene ligger kun 20 minutter fra sentrum! Byen er kompakt nok til at man kan spasere til neste reisemål uten å måtte ty til offentlig transport eller taxi, men likevel storby nok til at det alltid vil være noe nytt å oppdage. Alle de mest populære museene, severdighetene og hotellene i byen ligger en kort spasertur unna hverandre.

Trenger man allikevel å reise litt lenger, har byen et praktisk og rimelig offentlig transportsystem.

Tallinn

Ønsker du mer informasjon om Tallinn?

Fantastisk restaurant- og uteliv med kulinariske herligheter inspirert av lokale tradisjoner

Tallinn har en unik restaurant- og kafékultur full av nye ideer og spennende smaker. Unge og ambisiøse kokker leder topprestaurantene i Tallinn, og mange av kokkene har erfaring fra verdens beste restauranter. Nøkkelordene for de kulinariske kjøkken i byen er økologiske sesongprodukter og påvirkninger fra skandinaviske, tyske og russiske retter. Tallinns restaurantmiljø tilbyr også utmerket etnisk mat fra hele verden, så her er det noe for enhver smak. Utelivet er pulserende, og man vil kunne oppleve god stemning på både barer og nattklubber hele året rundt.

Unike severdigheter og fartsfylte aktiviteter

Tallinn fortryller med sin middelalderske gamleby, inkludert på UNESCOs verdensarvliste. Gamlebyen er Tallinns bankende hjerte den dag i dag. Koselige kafeer gjemt i indre gårdsrom, restauranter i verdensklasse, spennende samtidskunstgallerier, historiske museer og en helårs begivenhetskalender gjør Tallinns gamleby til en fantastisk destinasjon hele året rundt. Her finner du blant annet det eldste apoteket i Europa som fremdeles eksisterer i dag, St. Olafs kirke, arkitektur fra middelalderen, og et av de best bevarte gotiske rådhusene.

Er man mindre interessert i arkitektur or byliv, kan Tallinn også friste med en rekke fartsfylte aktiviteter. LaitseRallyPark tilbyr diverse aktiviteter for firmaeventer, og en dag på deres Rally Cross bane vil neppe bli glemt av noen av de ansatte.

Tallinn er også en by nær naturen, med en fantastisk ren luft og vakre omgivelser. Parker, myrer, promenader og strender tilbyr en flukt fra bylivet om man skulle ønske det som en del av firmaturen. Selv om det er vakre parker i praktisk talt alle distrikter i Tallinn, er den mest kjente Kadriorgs barokke palasspark og deres fortryllende japanske hage. Om man ønsker en aktiv tur vil furuskogene i Nõmme eller kystene ved Rocca al Mare og Pirita være morsomme dagsutfluker som garantert vil imponere alle de ansatte. Dere kan også nyte skjønnheten og mangfoldet i Estlands natur ved å gå på fottur i Pääsküla myr.

Hva kan man gjøre på firmatur i Tallinn ?

Mulighetene er mange når man velger å reise på firmatur til Tallinn. Man kan for eksempel besøke Gloria Wine Cellar, tilbringe en fartsfylt dag på Rally Cross, besøke Aleksander Nevsky-katedralen eller nyte den fantastiske naturen som kjennetegner landet.

Hva kjennetegner Tallinn?

Tallinn er ofte kalt Europas mest miljøvennlige hovedstad, og er kjent for å være innovativ og bærekraftig. Byen i tillegg den perfekte størrelsen for en firmatur, ettersom den er kompakt nok til at man enkelt kan spasere fra sted til sted – men likevel stor nok til å alltid gi besøkende noe nytt å oppdage.

Hvorfor bør man velge Tallinn som destinasjon for en firmatur?

Tallinn er den perfekte kombinasjonen av rik arkitektur fra ulike tidsepoker, og et moderne, pulserende byliv. Byen er full av restauranter i verdensklasse, spennende museer, vakker natur og et eksentrisk bymiljø.

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til Tallinn?

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Min kalender: ring meg opp

Nyttig informasjon

presentasjoner på firmaturer

Skatt på firmatur

En firmatur skal bygge samhold og styrke arbeidsmiljøet i virksomheten. Med god planlegging kan en opplevelsesrik firmatur i tillegg være en skattefri ytelse til selskapets ansatte.

Skatt på firmatur

reise-app for alle deltakere

Gratis reise-app

Våre kunder vil kunne benytte seg av en gratis og skreddersydd mobil-app for reisen eller arrangementet. Et solid verktøy for både innland og utlands reiser

Reise-app for grupper

Skatt på firmatur

Invitasjonskatalog

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. En rød tråd i opplevelsen.

Invitasjonskatalog til deltakerene

Destinasjoner du kanskje vil like