En firmatur til utlandet vil gi de ansatte i bedriften din muligheten til å knytte sterkere bånd, samtidig som det gir alle en liten pust i bakken og en morsom endring i hverdagen. Ved å kombinere en firmatur med en spennende destinasjon, oppnår man både en interessant faglig tur, og en liten ferie – alt i ett.

Vi er eksperter på firmaturer til utlandet, og hjelper deg med å planlegge turer til hele Norge og Europa. Uansett hvilken destinasjon man velger, vil turen garantert komme med mange gode fordeler.

Disse kan påvirke driften av firmaet i lang tid etterpå på en positiv måte, og er dermed en god og viktig investering. Her kan du lese om noen av de mange gode fordelene.

Firmatur til Utlandet1

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til utlandet?

Skaper bedre samhold 

Vi anbefaler alltid at man inkluderer morsomme teambuilding-aktiviteter på firmaturen. Disse vil bidra til at de ansatte lærer å kjenne hverandre bedre, og man blir flinkere til å jobbe som et team. Slike øvelser lar de ansatte bli klare over både sine egne og deres teammedlemmer sine styrker og svakheter, noe som gjør at man kan skape en kultur hvor man hjelper hverandre og får klarere roller i travle og krevende arbeidsdager når man er tilbake på kontoret. På en firmatur vil alle ansatte i tillegg være på en nøytral grunn, og det har ikke noe å si om man er øverst eller nederst i firmaets hierarki. På tur er det derfor ofte lettere å senke skuldrene, og man vil forbedre samholdet og skape økt trivsel.

Økt effektivitet og moral

Sosialt samvær er viktig for både moral og effektivitet på arbeidsplassen. Det er ingen tvil om at et stressende arbeidsmiljø påvirker resultatet til en bedrift. Personalet kan endres fra tid til annen, og dette fører til både høye opplæringskostnader, samt at det blir vanskeligere å skape et stabilt arbeidsmiljø. Ved å arrangere en firmareise til utlandet på årsbasis kan man hindre slike problemer. De ansatte vil se frem til utenlandsreisen, og den kan bidra til at man unngår overbelastning på jobben.

Reduserer sykefraværet

Dagens samfunn er hektisk, og til tider både slitsomt og masete. Mange opplever at en ensidig hverdag kan skape problemer både mentalt og fysisk over tid. Flere studier viser at fornøyde ansatte har langt lavere sykefravær, og en firmatur vil kunne bidra til å øke de ansattes tilfredshet. For det første bidrar den til at de ansatte føler seg både sett og verdsett når man gir noe tilbake. En firmatur vil også gi en viktig endring i hverdagen, slik at man kan komme tilbake på kontoret med ny energi, nye perspektiver og et bedre forhold til sine kollegaer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med en utenlandsfirmatur? 

En utelandsk firmatur kommer med mange fordeler. Sykefravær synker når ansatte trives på jobb, og trivsel vil bli forbedret når man bygger samhold. Du vil også gjøre bedriften din mer attraktiv, ettersom en firmatur vil snakkes om i sosiale settinger og skape ekstra interesse i fremtiden.

Hvor kan man reise på firmatur i Europa?

Velger du å reise med oss i Signaturreise kan du reise til nærmest hele Europa! Vi spesialiserer oss både på innenlandsturer i Norge, samt alt fra storbyer til landsbyliv i resten av Europa. Du kan velge mellom eksotiske destinasjoner, spennende storybyer, ski og snø i Alpene og mye mer.

Hvorfor bør man dra på en firmatur til utlandet?

En firmatur til utlandet forbedrer arbeidsmiljøet og lar de ansatte knytte sterkere bånd. Etter en vellykket utenlandstur, vil alle de ansatte komme tilbake på kontoret med massevis av ny energi og viktige nye perspektiver.

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til Tallinn?

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Min kalender: ring meg opp

Nyttig informasjon

presentasjoner på firmaturer

Skatt på firmatur

En firmatur skal bygge samhold og styrke arbeidsmiljøet i virksomheten. Med god planlegging kan en opplevelsesrik firmatur i tillegg være en skattefri ytelse til selskapets ansatte.

Skatt på firmatur

reise-app for alle deltakere

Gratis reise-app

Våre kunder vil kunne benytte seg av en gratis og skreddersydd mobil-app for reisen eller arrangementet. Et solid verktøy for både innland og utlands reiser

Reise-app for grupper

Skatt på firmatur

Invitasjonskatalog

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. En rød tråd i opplevelsen.

Invitasjonskatalog til deltakerene

Destinasjoner du kanskje vil like