Firmatur tips – Vi skreddersyr en katalog / presentasjon for din firmatur

Ta kontakt med oss vedrørende din neste firmatur og vi lager en katalog / presentasjon med alt av innhold. Her får du mange firmatur tips før vi sammen finner det riktige programmet. På den måten ser opplegget profesjonelt ut når du skal presentere turen for dine ansatte.

firmatur tips firmatur Svalbard

Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no

Noen av våre firmatur presentasjoner 2021 / 2022

Velg hvilken destinasjon(er) som er interessant for din neste firmatur og vi sender deg en presentasjon med firmatur tips i første runde. Om det er innland eller utland. Fyll ut nødvendig informasjon og vi vil ta kontakt med deg. Sammen finner vi både destinasjon og program som passer dere!

Firmatur i Norge | Firmatur utland

Best mulig start på firmaturen:

Start firmaturen på best mulig måte. Få tilsendt ulike programforslag etterfulgt av en flott presentasjon med tekst og bilder som du kan sende ut til ansatte. Om du ønsker så fletter vi inn deres logo på katalogen. Vi jobber, du tar æren!

Vær ute i så god tid som overhode mulig:

Vi anbefaler at dere er ute i så god tid som mulig når dere skal på firmatur. Etter covid-19 forventer vi en eksplosjon i reiselivet og høyt belegg på både flyruter, hoteller m.m. Det å være ute i god tid med bestillingen gjør at dere kan velge mellom flere ulike reisemål, hoteller og restauranter samt dra nytte av gode priser og fleksibilitet i kontraktene. Jo nærmere dere er avreise jo mer begrenset kapasitet er det på fly med mere.

Hva er formålet med turen? Ofte en kombinasjon mellom faglig og sosialt:

Det tar ikke så lang tid vi før vi sammen finner et godt egnet reisemål og innhold som dere liker. Derfor ønsker vi gjerne at dere er sånn noenlunde i bestillings modus og har gjort dere noen tanker om hvor dere ønsker å reise, formålet med turen (faglig og sosialt) samt hvilken tilrettelegging dere har behov for.

Nord Norge

firmatur tips presentasjon av nord norge hotell og aktiviteter signaturreise001

Klar en naturopplevelse i Nord Norge? Mange flotte områder, rorbu til overnatting og stilige opplevelser!

Les mer

Lofoten

lofoten tips presentasjon lofoten aktiviter signaturreise001

Lofoten er en eksotisk naturperle. Aktivitetene holder et høyt nivå og passer for alle i en gruppe

Les mer

Trondheim

trondheim aktiviteter presentasjon signaturreise001

Trondheim den nye Michelin byen; Her kan vi tilby både god mat og kulturelle opplevelser!

Les mer

Ålesund

alesund aktiviteter presentasjon signaturreise001

Ålesund kanskje Norges vakreste? Årets firmatur til Ålesund vil garantert bli en hyggelig opplevelse

Les mer

Bergen

Firmatur tips | Bergen | Signaturreise

Nyt skjærgården i Bergen i båt med god mat og drikke

Les mer

Vestlandet

Firmatur tips Vestlandet | Signaturreise.001

Vestlandet byr på flere naturperler. Aktivitetene holder et høyt nivå og passer for alle i en gruppe

Les mer

Sider-ruten

Firmatur tips | Sider-ruten | Signaturreise

Sider-ruten; en unik opplevelse for de som er glad i god mat og drikke

Hardanger

Firmatur tips | Hardanger | Signaturreise

Hardanger? Opplev den den fantastiske utsikten over Hardangerfjorden!

Tromsø

Firmatur tips | Tromsø | Signatureise

Vi kan nevne alt fra hvalsafari til guidede toppturer, ski opplevelser og fiskekonkurranser!

Les mer

Aktiviteter Møre

Firmatur tips | Aktiviteter på møre | Signatureise

Aktiviteter som kajakk, sykkel, båt til kokkekurs, mat og vin

Møre & Romsdal

Firmatur tips | Møre og Romsdal

Genuine små kystbyer med god lokalprodusert mat med tilgang til fantastiske råvarer fra både hav og land.

Les mer

Geiranger

Geiranger | Firmatur tips | Siganturreise

Få en spektakulær og rå naturopplevelse som vil bli husket i lang tid. I kombinasjon med god mat og drikke, faglig påfyll og aktiviteter

Les mer

Alpene

katalog alpene

Klar for kick-off i Alpene? Prøv bakkene i St Anton, Cortina eller Zell Am See!

Les mer

Amsterdam

katalog amsterdam

Opplev et deilig lunch-cruise i Amstedam eller se Cirque du Soleil!

Les mer

Åre

presentasjon firmatur til åre katalog

Åre bli stadig mer populært for bedriftsmarkedet. Her kan vi tilby mange gode opplevelser!

Les mer

Berlin

katalog berlin

Gamle bydeler blir hippe og nye. Firmatur til Berlin. En by hvor skjer det stadig noe nytt – godt blandet med det historiske

Les mer

Budapest

katalog budapest

En av våre beste firmatur tips -Opplev denne byens storslagne arkitektur, dampende spa-bad og spennende matkultur!

Les mer

Dresden

katalog dresden

Her residerte forfengelige konger og her holdt noen av Europas viktigste kunstnere, arkitekter og vitenskapsfolk.

Les mer

Den Franske Riviera

katalog franske riviera

Utsikten til det asurblå Middelhavet er spektakulær. Monte Carlo, Villefranche, Nice, Anitbes eller Cannes, det er bare å velge blant vakre steder.

Les mer

Gdansk

katalog gdansk

Her kan du få en følelse av å reise tilbake til middelalderen ved å gå gatelangs i de trange gatene, eller nyte en avslappende dag med shopping og champagne.

Les mer

Island

katalog island

Reykjavik tilbyr den spennende kombinasjonen av et pittoresk landsbyliv og et energisk storbyliv. Spør oss om firmatur presentasjoner om Island.

Les mer

København

katalog københavn

Like mye som mat og drikke kjennetegner den danske hovedstaden; står kunst, kultur og design i sentrum!

Les mer

Kroatia

katalog kroatia

De mange vakre middelalderbyene har satt landet på UNESCO’s verdensarvliste Den mest besøkte byen er Dubrovnik, med sin karakteristiske borg bygget i bykjernen som strekker seg ut i sjøen.

Les mer

Lisboa

katalog lisboa

Populære Lisboa er en Europas mest trendy storbyer og byr på nydelig mat, livlig natteliv og en spennende historie.

Les mer

Liverpool

katalog liverpool

Elsker du musikk, fotball, kultur, sjøfart, shopping, god mat, folk eller historie – da finner du alt dette i Liverpool!

Les mer

London

katalog london

For oss nordmenn er London shoppingby nr 1. Det finnes et bredt utvalg av både kjedebutikker, design – og vintagebutikker. London er et mekka for nye trender – la deg inspirere!

Les mer

Lyon

katalog lyon

Det lyonesiske kjøkken kjennetegnes av at råvarene får dominere, uten å overdøves av krydder og oljer. Byens restauranter har totalt 22 Michelin stjerner, så her kan du forvente mat i verdensklasse.

Les mer

Marseille

katalog marseille

Kystbyen har mange strender og badeplasser, hvor man kan nyte sol nesten året rundt. Her kan sportslige aktiviteter kombineres med shopping og byliv, og de er også kjent for sin fantastiske gastronomi!

Les mer

Milano

Katalog milano

Byen er svært elegant og kan tilby de mest fasjonable butikkene i verden. Den spektakulære domen Duomo di Milano er imponerende og beundringsverdig – absolutt verdt et besøk.

Les mer

Munchen

katalog munchen

Munchen er spesielt kjent for den årlige Oktoberfesten. Dette eventet trekker rundt 6 millioner turister fra hele verden.

Les mer

New York

katalog new york

Å gå gatelangs i New York er som å reise verden rundt på noen få kvartaler. Little Italy, Chinatown; de ulike strøkene bærer navn etter de folkegruppene som har bosatt seg der og satt sitt preg på områdene med språket, maten og stemningen.

Les mer

Paris

katalog paris

Noen få stikkord er nok; Eiffeltårnet, Champs Elysées, Louvre, Montmartre, Bastillen, revolusjon, bohemen, stemningsfulle gater med historie og romantikk – Paris er en by som må oppleves og nytes.

Les mer

Praha

katalog praha

I Middelalderen var Praha Europas hovedstad. Praha kalles ofte «byen med de tusen spir», noe utsikten fra den storslåtte borgen Hradcany bekrefter. Atmosfæren i  byen er hyggelig og du finner fort en vinbar eller restaurant der du kan nyte et godt glass vin eller en lokal øl.

Les mer

Riga

katalog riga

Kombinasjonen mellom moderne byliv, shopping og heftig kulturliv. På en firmatur til Riga vil du oppleve et behagelig prisnivå som har gjort denne byen til et mål for turistene. Det er en utmerket destinasjon om du ønsker en firmatur som er rimelig og har en god kvalitet.

Les mer

Solkysten

katalog solkysten

Fra dette kystområdet kan du se Afrika, samtidig som du også kan se snø på fjelltoppene rundt. Nyt duften av appelsintrærne i gamlebyen i Marbella, eller vandre langs havna i Puerto Banus og se på de store yachtene som ligger der.

Les mer

Roma

katalog roma

Etter 3000 år med byutvikling har Roma blitt en av de mest spennende hovedstedene i Europa. Romerne er elegante og særegne, og bryr seg mye om kvalitet.

Les mer

Sør-Afrika

katalog sør afrika

Fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget i 18 år av sitt 28 år lange fangenskap, kan besøkes ved å ta båt til øya fra Waterfront i Cape Town – et minne for livet.

Les mer

Stockholm

katalog stockholm

Stockholm synes vi er et bra firmatur tips – Enhver bydel i Stockholm har sin egen sjarm, men ved at de ligger tett sammen er det enkelt å utforske hver og en av de. I denne byen finner du trendsettere fra hele Skandinavia, utsøkt mat og drikke, enestående museer, gode shopping muligheter og vakre parker.

Les mer

Svalbard

katalog svalbard

De fastboende anbefaler april som et perfekt tidspunkt å besøke øya på; da er det helt lyst, men fortsatt snø og man kan padle kajakk, kjøre båt langs kysten og nyte det spesielle lyset og fargene.

Les mer

Barcelona

katalog barcelona

Barcelona er en fantastisk kunst- og kulturby. Arkitekten Antonio Gaudis byggverk er gjennomgående i hele Barcelona. Spør oss om firmatur presentasjoner av Barcelona!

Les mer

Palma

katalog palma

Restaurantene er preget av det spanske kjøkkenet, og de fantastiske råvarene som finnes i området. I bydelen Terreno finner du et hundretalls puber og barer, og mer enn tjue nattklubber – her kan du feste hele natten om du vil.

Les mer

San Sebastian

katalog san sebastian

Byen er fylt med folk som elsker å nyte det gode liv, med flest Michelin stjerner per innbygger har denne byen blitt utnevnt til en av de beste plassene for god mat og vin. Deres berømte storbystrand, La Concha, er lang og bred med en behagelig temperatur.

Les mer

Madrid

katalog madrid

Utforsk byen til fots eller på sykkel, eller ta metroen – som er en av de beste i Europa. Dra for eksempel til Retiroparken, som er en av verdens største byparker.

Les mer

Rotterdam

katalog rotterdam

Rotterdam er Amsterdams kule lillebror. Opplev spennende arkitektur og høyt nivå på mat. Dette destinasjonen kommer absolutt under en av de bedre firmatur tips

Les mer