Våre firmatur tips – En hel verden av spennende muligheter!

Opplev autentiske insider-opplevelser når dere reiser med oss. Vi har alt fra den lokale hippie guiden som viser bakgården i Berlin til innpass med kort varsel på 3-stjerners Michelin restaurant i San Sebastian. Om det er snøscooter på Svalbard eller Luftballong over Tallinn by.

Signaturreise tar deg nesten hvor som helst i Europa. Her er du godt ivaretatt av et omfattende nettverket av eksperter i reiselivsbransjen. Om dere er en liten gruppe med 20 – 30 personer, eller ute etter et større arrangement med flere hundre deltakere.

Vi tilrettelegger for aktiviteter og utflukter som gjør enhver destinasjon levende. Vår omfattende samling av reisemål er valgt med omhu for å kunne gi deg og dine ansatte den ultimate reiseopplevelsen på firmatur med oss.

Signaturreise tilbyr eventyrlige opplevelser for deltakere i alle aldre og bakgrunn. Opplev eksotiske destinasjoner, eksklusive festivaler og tilrettelagt aktiviteter, utflukter og arrangementer.

KATALOG | PRESENTASJOn | FIRMATUR TIL ISLAND

TIPS & PRESENTASJONER

Du kan lese våre presentasjoner eller sende oss en forespørsel. Vi lager en ny presentasjon for å visualisere den firmaturen dere tenker gjennomføre. Både innland og utenlands

Et program med flyt som tar hensyn til skatt på firmatur

Fortell oss om ditt behov og ønsker så sender vi deg en presentasjon laget med omhu og programforslag som hensyn tar alt i fra skatt og faglig innhold til et minimum av flaskehalser. Samtidig som vi ivaretar god flyt, ønsker og hyggelige opplevelser.

Skatt på firmatur
praktisk verktøy som digital påmelding

Med praktiske verktøy som;

Med digital påmelding, invitasjonskatalog til deltakerene og reise-app, sørger vi for at du som bestiller allerede i fra starten av bestillingen til selve gjennomføringen kan lene deg tilbake og nyte turen på lik linje med de andre deltakerene.

godt arbeidsmiljø og fornøyde ansatte

Signaturreise har ikke bare som mål om å forenkle prosessen for deg som bestiller, men også kunne påvirke et godt arbeidsmiljø og fornøyde ansatte.

lagbygging og mestringsfølelse

Ved å levere gode opplevelser hvor deltakeren føler seg sett samtidig som vi legger til rette for lagbygging og mestringsfølelse. Vil du kunne oppnå et godt team!

ansatte yter det lille ekstra for bedriften

Positive opplevelser slik som en firmatur med godt innhold vil kunne materialiserer seg til at den ansatte føler seg delaktig i en sunn bedriftskultur og dermed yter det lille ekstra for bedriften når det er behov.

Hjem | Tips & Presentasjoner