Alle våre firmaturer

Hjem

Side

Vestlandet

Side

Den spektakulære vakre delen av Norge der trange fjorder, høye fjell og hav møtes.

Lom/Jotunheimen

Side

Østlandet har mye å by på for enhver smak. Her kan vi anbefale å besøke Lom for og oppleve morsomme aktiviteter til en firmatur.

Trøndelag

Side

Trivelige Trøndelag! Om man ønsker å oppleve varierte aktiviteter og fantastisk mat er dette destinasjonen for deres neste firmatur.

Nord-Norge

Side

Bare en kort flytur fra hovedstaden så ankommer man Norges paradis, sommer som vinter. Nord–Norge har mye å by på av spreke aktiviteter og spektakulær natur!

Athen

Side

Ta med deg din bedrift til en uforglemmelig firmatur i vakre Hellas. Her er fokus teambuilding og det blir skreddersydd utflukter til fantastiske småbyer.

Firenze

Side

Firenze er en av de mest sjarmerende byene i Italia, full av historie og vakker arkitektur. Firenze er byen å besøke for å oppleve kunst i verdensklasse og toskansk gourmetmat.

Dublin

Side

Irene er kjente for å være et hyggelig folkeslag og den gode stemningen smitter over på de som besøker byen.

Aberdeen

Side

Denne lille byen i Skottland har en hel del å oppleve av både attraksjoner, aktiviteter og fantastiske byggverk. Aberdeen kan beskrives som en majestetisk by med vakre omgivelser og natur. Denne byen er perfekt for en opplevelsesrik firmatur.

Cortina

Side

Opplev denne lille perlen i vakre Italia. Her finner du et av verdens største skisystemer sammen med luksus og italienske retter!

Davos

Side

Gå på ski i verdensklasse i denne fantastiske byen. Her får dere også ypperlige overnattingsmuligheter og god mat.

Ischgl

Side

Drømmer du om en firmatur med utfor og afterski? Da kan dette være plassen for din gjeng! Opplev fantastiske skisystemer med topp stemning.

Val Thorens

Side

Reiser dere på firmatur til Val Thorens kan dere oppleve gode skiforhold, men også mange morsomme aktiviteter utenom.

Firmatur

Side

Reise app

Side

Eksotisk

Side

Storby

Side

Norden

Side

Norge

Side

firmatur til zurich

Zürich

Side

Byen på elven Limmat er den nest største i Sveits. Her ligger hovedkontoret til FIFA, og byen anses som det finansielle senteret i landet. Med mer enn 500 barer og 1500 restauranter

firmatur til zell am see

Zell am See

Side

Drømmer du om å suse ned østerrikske alper med vinden i håret, en isbre i sidesynet og en stor alpesjø rett foran? Da er Zell am See stedet for deg.

firmatur til salzburg

Salzburg

Side

Helt nord i de østeriske alpene finner man en by som er kjent for sine mange musikalske triumfer. Salzburg er fødestedet for den verdenskjente musikeren og komponisten Wolfgang Amadeus Mozart

firmatur til wien

Wien

Side

En moderne og pulserende millionby i et vakkert sammensurium av historiske byggverk og moderne arkitektur. Slik beskriver man best byen som i dag er hovedstaden i Østerrike. En firmatur til Wien er en opplevelse!

firmatur til st paul de vence

St Paul De Vence

Side

Omkranset av middelalderens høye murer finner man en ekte provinsiell perle. Saint-Paul de Vence er definisjonen på en pittoresk fransk landsby.

firmatur til st anton

St Anton

Side

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene? Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

firmatur til rotterdam

Rotterdam

Side

Den lille metropolen Rotterdam kan by på det meste. Her kan du finne alt fra fartsfylt spenning, til rolige og avslappende opplevelser.

firmatur til manchester

Manchester

Side

Nordvest i England finner man byen som kalles «hovedstaden i nord». Byen skilter stolt med sin rolle i den industrielle revolusjonen og sin status som verdens første industrielle by

firmatur til helsinki

Helsinki

Side

På en halvøy omkranset av over 300 små øyer, finner man Nordens yngste hovedstad. På folkemunne kalles byen for Østersjøens datter, der den lille storbyen ligger komprimert på en odde i den finske gulfen.

firmatur til hamburg

Hamburg

Side

Ved elven Elbens nedre løp, hvor elven Alster renner inn fra nord og elven Bille renner inn fra øst, finner man Tysklands nest største by, Hamburg. Byen er kjent som «porten til verden» på grunn av sin rolle som utreisehavn for millioner av europeere på 1800- og 1900-tallet.

gruppereise til edinburgh

Edinburgh

Side

Siden 1437 har byen vært hovedstaden i Skottland. Byen kalles «Athen i nord», og er en smeltedigel av kultur og historie. Byen er delt i to, med Old Town på ene siden og New Town på andre

gruppetur til cannes

Cannes

Side

En gang i året fylles byen av internasjonale filmstjerner fra hele verden, og resten av året får alle andre muligheten til å leve som Hollywood-stjerner. I Côte D’Azure på den franske rivieraen finner man den sjarmerende byen Cannes.

Alicante

Side

Vurderer du å legge firmaturen til Spania og Alicante? Allerede for 3000 år siden var byen ved Costa Blanca, på Spanias østkyst, en gresk handelspost. Byen og området rundt har vært bebodd de siste 7000 årene.

Aarhus

Side

Byen ligger med utsikt over Kattegat, og er kanskje verdens minste storby, med tilnavnet «smilets by». Vi snakker selvsagt om Københavns mer fargerike lillebror, nemlig Århus.

Hjem

Side

Intro

Side

Grid

Side

JF

Side

Animation

Side

gruppereise til brussel

Brussel

Side

I en by delt av tre språk, fem regjeringer, og med en kongefamilie som holder det hele sammen, finner man noen av verdens beste smaksopplevelser. Brussel er Belgias hovedstad og regnes også som den Europeiske Unions hovedstad.

premietur

Side

fagturer

Side

firmatur til krakow

Krakow

Side

Med vakker arkitektur fra renessansen, barokken og gotikken har Kraków en herskapelig atmosfære som tar deg langt tilbake I tid. I tillegg kan du utforske et mørkt, men viktig kapittel fra nyere historie; andre verdenskrig..