Hjem  /  Firmatur  /  De Britiske Øyer / Aberdeen

BESTE TID Å REISE

Fra juni til september

REISETID

1t 15min

DIREKTEFLY

Oslo, Bergen og Stavanger


Aberdeen

Send Forespørsel

Imponerende Skottland

Denne lille byen i Skottland har en hel del å oppleve av både attraksjoner, aktiviteter og fantastiske byggverk. Aberdeen kan beskrives som en majestetisk by med vakre omgivelser og natur. Denne byen er perfekt for en opplevelsesrik firmatur.

Det er alltid viktig å ha et innholdsrikt program når bedriften skal på tur. I Aberdeen kan dere oppleve aktiviteter som passer perfekt både til teambuilding og som opplevelsesaktiviteter. Aberdeen Harbour Tours byr på båtturer fra havnen og dere kan her oppleve delfiner eller leie fiskebåt. Om dere vil finne på noe på fastlandet er mulighetene for å delta på boblefotball en morsom aktivitet med mye latter.

Aberdeen byr kanskje ikke på sydentemperaturene, men her kan dere finne mange fine sandstrender langs kysten. Bare bystranden i Aberdeen er verdt et besøk og for de som ønsker seg en frisk dukkert. Dersom dere ønsker å besøke et litt annerledes museum er Aberdeen Maritime Museum verdt et besøk for å bli kjent med Skottlands historie og forhold til sjøen.

Skottland er verdenskjent for sitt fantastiske landskap og sine nasjonalparker. Cairngorms National Park viser det praktfulle landskapet på sitt beste og er en kort utflukt fra sentrum med busser.

Dunnotar Castle er noe man må få med seg. Slottet fra middelalderen ligger på en utstikker fra et berg i Aberdeenshire. Plasseringen til slottet er fascinerende, omgitt av havet fra alle sider. Klippene faller dramatisk under borgmurene og det er med god grunn et av de mest besøkte attraksjonene i Skottland. Her må dere huske kamera!

Har dere fått med de viktigste attraksjonene og nasjonalparkene, har dere fått en god dose av den autentiske delen av Skottland. Likevel gjenstår det lokale folkelivet, drikken og maten. Aberdeen byr på mange gode smaksopplevelser. Adelphi kjøkkenet er en av de store restaurantene i byen, med et stort utvalg retter som er rik på smak, bestående av lokale ferskvarer. Er dere i sentrum er dette også en gylden mulighet til å få med seg byens særegne dialekt, Doric.

Da er de på den rette plassen. Glen Garioch Distillery er et av de eldste destilleriene i Skottland med sitt opphav tilbake til 1797. Det ligger like utenfor Aberdeen og de tilbyr et spennende opplegg for grupper, med omvisning og en god smak av whiskyen sin.

Ønsker du og ditt firma å oppleve det skotske høylandet og den sjarmerende kulturen? Da er Aberdeen plassen for dere! Her er det mange muligheter for et morsomt opplegg og en tur med god stemning fra start til slutt.

Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg med å løse deres neste firmatur til Aberdeen.

Valuta: Britiske pund
Språk: Engelsk/skottsk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: ca 200 000
Tidsforskjell: 1t bak
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 240 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: TrygtFå tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Aberdeen!


Destinasjoner du kanskje vil like