gruppetur til københavn
BESTE TID Å REISE

Hele året ( samt julemarked i desember )

REISETID

1t 10m

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger, Tromsø og Kristiansand


København, en by vi nordmenn trives i!

middagsshow i københavn
MIDDAGSHOW

Mat, drikke og underholdning!

Det finnes flere middagshow man kan oppleve i København. Her blir det garantert god stemning

konferanse i københavn
KONFERANSE I KØBENHAVN

Gode konferansefasiliteter

Om du velger å bo på et konferansehotell eller på et mindre sjarmerende boutique hotell så finnes fasiliteter i umiddelbar nærhet

underholdning i københavn
UNDERHOLDNING

Opplev skjult teater

Skjult teater er en vinner! Her kommer servitørene inn og bygger sakte men sikkert stemningen med masse humor


København

En pulserende by

København – også kalt Kongens by, er kanskje den mest pulserende byen i Skandinavia.  Å vandre på Strøget og i de brolagte sidegatene er en stor fornøyelse, både for deg som er glad i shopping på de store motemagasinene eller for deg som kanskje liker dansk design, eller foretrekker små unike butikker. På Nyhavn, som en gang var tiltenkt å bli Nordens Venezia, opplever du  sjarmerende uterestauranter og et yrende folkeliv langs havnen.

 

Det er populært å tilbringe en firmatur i København, være seg sommer som vinter

Det er korte avstander i sentrum, så det er lett å ta seg rundt til fots. Her kan du nyte god mat og drikke på alt fra trendy moderne restauranter i verdensklasse til tradisjonelle danske spisesteder, en café latte på en av de mange urbane kaféene, drinker i lekre coctailbarer eller ta en « lille en » på rustikke puber. Her finnes det et stort utvalg. Fra det små, hyggelige og sjarmerende til topp nivå med restauranter oppført i Michelin guiden København er en by det er lett å bli glad i.

Like mye som mat og drikke kjennetegner den danske hovedstaden ; står kunst, kultur og design i sentrum. På de mange og aktuelle museene og galleriene kan du oppleve og lære mer om dette. Vi anbefaler en utflukt til Louisiana, Museum of Modern Art i Humlebæk, en halv times togtur fra København. Her møtes flott kunst og dansk design med vakker natur.

Eller så kan det være ny carlsberg glyptotek passer deg bedre. Et kunstmuseum bygget opp rundt brygger Carl Jacobsens private kunstsamling.

Det er mye som bør oppleves en eller flere ganger i København. Den Lille Havfrue, skulpturen på en granittstein, har i mange år sittet med lengsel i blikket og speidet etter sin prins.

Tivoli, som ligger midt i København sentrum, besøkes av 4 millioner gjester hvert år

Selv om du kanskje har vokst fra karuseller og pariserhjul, anbefaler vi et besøk i fornøyelsesparken som har en historie fra helt tilbake til 1843. Ikke bare i sommermånedene er fornøyelsesparken i den indre by populær, men Halloween og jul i Tivoli er fortryllende og magisk med sine attraksjoner, spektakulære show og konserter, butikker og mange flotte restauranter.

Fristaden Christiania som ble opprettet i 1971 av en gruppe hippier som okkuperte området er et interessant sted å besøke. I grønne og bilfrie omgivelser med eget selvstyre,  er Christiania en annerledes bydel i København hvor tiden har stått stille.

Det finnes flere ting å gjøre i denne byen. Vi anbefaler at du som «turist» tar både turen innom kongens nytorv og rosenborg slott. Med hjelp av en guide vil du få både historisk og faglig påfyll. En av de mest populære stedene som absolutt er verdt et besøk.

København kan nesten minne om New York. På den måten at alt er lett tilgjengelig.
Fra Michelin stjerner til italienske småretter. Trendy design og museumsbesøk. Til bryggeribesøk og showmiddager. København kan by på det meste.

 

italienske småretter

Vi er godt kjent i København, og vil gjerne lage ditt neste utenlands event eller firmatur i denne trendsettende byen

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre en hyggelig, spennende og innholdsrikt firmatur til København – alt etter ditt behov

Valuta: Danske Kroner
Språk: Dansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: ca 1,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til københavn

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til København!


Destinasjoner du kanskje vil like