firmatur i norge - gruppereise i norge - sjarmerende hotell

Firmatur i Norge

Teambuilding og naturopplevelser i fokus

Mye herlig reiseglede og erfaring sitter i veggene hos Signaturreise. Når vi lager en firmatur i Norge så har vi nese for det lille ekstra og streber alltid etter å overgå kundens forventninger.

Hvis du legger årets firmatur i Norge kan du oppleve fantastisk natur, kortreist mat av topp kvalitet og guider som finner det du er ute etter i dette langstrakte landet.

Å kjøre RIB langs Saltstraumen i Bodø, nyte vin på gården til Arne Brimi, la deg fascinere av dype fjorder, høye fjell og Geiranger som er kjent for sin spektakulære natur, eller spise reinsdyrstek over åpne flammer på Røros.

Dette er noen av de aktivitetene som knytter arbeidskolleger tettere sammen.

Å lage gode aktivitetspakker i Norge har vi god erfaring med; å bruke fjellpartier, enten til fots eller på ski, leie båt for å nyte kystlinjen vår, nyte god mat med kortreiste utvalgte råvarer og finne fine hoteller enten i byer eller mer avsidesliggende steder.

Vi vet hva som finnes, og lager gjerne en spektakulær tur for dere i vårt vakre land!

gruppe på tur som nyter naturen reiseblogg

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de skal på firmatur i Norge. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et pulserende program med høy kvalitet og spennende aktiviteter.

Eventet flyttes ut av byen og aktiviteter har blitt sprekere og med mer variert innhold. Det som før var en guidet tur til fots,  kan vi i dag kalle en kulinarisk vandring- og kan inneholde alt fra en konsert i Trondheim til vinsmaking i Lom, etterfulgt av en hyggelig lokal lunch.

Norge har blitt et ettertraktet reisemål med sin uberørte natur, både for utenlandske turister men ikke minst for nordmenn når vi ikke kan reise dit vi ønsker slik vi pleide før.

Vi i Signaturreise er opptatt av å lage gode reiseopplevelser til din neste firmatur i Norge. Om dere er en liten gruppe eller stor. Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, har vi mange innspill.

Sitat fra lonely planet:

«Norway is a once-in-a-lifetime destination and the essence of its appeal is remarkably simple: this is one of the most beautiful countries on Earth»

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Petter har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokument


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Guro har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokument


firmatur i norge
Ønsker du oversikt over alle destinasjonene for firmatur i Norge?

Trykk her for oversiktSe vår video fra en firmatur i Norge!

Hva ønsker du å oppleve på din firmatur i Norge? Vi sørger for at dere bor bra, spiser god mat med god drikke. Du får de beste guidene og de morsomste aktivitetene. Hva med å dra til fjells og la Arne Brimi lage middagen?


Trondheim by utsikt nidarosdomen firmatur til trondheim signaturreise

Firmatur til Trondheim – Norges teknologi hovedstad

La oss ta deg med på en historisk reise i Norges teknologi hovedstad som oser av sjarm, trivelige folk og fantastisk mat!

Les mer

firmatur til tromsø

Firmatur til Tromsø – Nordens spektakulære Paris!

Stolte tradisjoner, store ambisjoner og høye ferdigheter som gjør at du kan få oppleve kulinariske og smakfulle matretter

Les mer

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Firmatur til Trøndelag på vinteren med hyggelig stemning og bålkaffe!

Det å legge årets firmatur i Norge, til Trøndelag midt på vinteren kan være en unik opplevelse i seg selv. En sjarmerende tid med frisk luft, ren natur.

Les mer

firmatur til vestlandet

Firmatur til Vestlandet

Den spektakulære vakre delen av Norge der trange fjorder, høye fjell og hav møtes.

Les mer

firmatur til lom

Lom/Jotunheimen

Vi anbefaler å ta en firmatur til Lom i Gudbrandsdalen. Mange av Norges høyeste fjell finner du i dette området, og det behagelige innlandsklimaet gjør området attraktivt både sommer og vinter.

Les mer

gruppereise til trøndelag

Gruppereise til spennende og joviale Trøndelag!

Trivelige Trøndelag! Om man ønsker å oppleve varierte aktiviteter og fantastisk mat er dette destinasjonen for deres neste firmatur.

Les mer

firmatur til svalbard

Firmatur til Svalbard – Isbjørnen sitt rike!

Mellom 74 og 81 grader nord ligger noen av verdens nordligste bosetninger. Vill, rå, nådeløs natur, unike opplevelser og lokal befolkning som tar deg med på spennende eventyr. På Svalbard kan du prøve en helt annerledes livsstil, og samtidig nyte god mat og drikke.

Les mer


Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link: fhi.no og regjeringen.no


firmatur i norge

Spør oss om en katalog til din firmatur i Norge. Vi sender deg ulike destinasjoner og forslag til program.Om ønskelig kan du også motta et uforpliktende pristilbud


Ta kontakt og vi sender deg forslag til destinasjon for deres neste firmatur!

firmatur til svalbard

Firmatur til Svalbard – Isbjørnen sitt rike!

Mellom 74 og 81 grader nord ligger noen av verdens nordligste bosetninger. Vill, rå, nådeløs natur, unike opplevelser og lokal befolkning som tar deg med på spennende eventyr. På Svalbard kan du prøve en helt annerledes livsstil, og samtidig nyte god mat og drikke.

Les mer

firmatur til island

Firmatur til Island og Reykjavik

Island er Europas største øy og har verdens nordligste hovedstad, Reykjavik. Til tross for sin beliggenhet langt ute i Atlanteren, er landet rikt på spennende historie, gode matopplevelser, et pulserende natteliv og minnerike opplevelser i den spektakulære naturen.

Les mer

firmatur til stockholm

Stockholm

Stockholm er en utmerket storby med sine vakre omgivelser og en motesans som gjør det til Skandinavias shopping mekka. Selv om byen er bygd på 14 øyer, knyttet sammen med 57 broer, er den lett å utforske og veldig lett å bli glad i.

Les mer


Ønsker du en gruppereise utenom det vanlige? Våre beste guider:

guider i norge

Møt våre frilufts guider! Petter og Didrick tar dere med igjennom de råeste naturopplevelsene på deres firmatur i Norge!

Om dere ønsker rappellering, sykkel ned fjellet, bade i krystallklart vann eller overnatte under åpen himmel er dette gutta man vil ha med seg. Med flere år som Marinejegere så tar disse sikkerheten på alvor. Spør oss om en aktiv tur!