firmatur til island

Firmatur til Island & Reykjavik

Europas største øy

Reis på firmatur til Island. Europas største øy og verdens nordligste hovedstad: Island hovedstad er den sjarmerende og mest kjente byen Reykjavik. Til tross for sin beliggenhet langt ute i Atlanteren, er landet rikt på spennende historie, gode matopplevelser, et pulserende natteliv og minnerike opplevelser i den spektakulære islandske naturen.

Reykjavik tilbyr den spennende kombinasjonen av et pittoresk landsbyliv og et energisk storbyliv

Her finner du det beste av alt. Fantastiske matopplevelser på noen av Europas beste restauranter. Nattelivet i Reykjavik er viden kjent, hvor noen av nattklubbene gjerne holder åpent til tidlig morgen. Islendingene er innovative og tidlig ute med nye trender, og er derfor et yndet marked for designere som ønsker å prøve ut nye kolleksjoner.

Naturen er det de fleste forbinder med en firmatur til Island:

Opplevelsene og aktivitetene i den vidstrakte og dramatiske uberørte naturen er mange. Gullfoss, øyas vakreste fossefall, er verd et besøk. Likeså Thingvellir, nasjonalparken som står oppført på Unescos verdensarveliste.

Når man reiser på firmatur til Island er riding på islandshester, sprutende geysirer, og hvalsafari noe av bør oppleve. Den ville nauren er lett tilgjengelig og du opplever naturskjønne steder som brenner seg fast på netthinnen. Du kan gå fantastiske fjellturer, og bade i varme kilder underveis. Hør folkeeventyrene som preges av mystikk, troll og alver.

Vannet i Den Blå Lagune holder en gjennomsnittstemperatur på 37 grader året rundt. Island har kystklima som er sammenlignbart med Norges vestlandsklima. Et flott reisemål året rundt.

Signaturreise er behjelpelig med å sy sammen et flott opplegg akkurat for deg;

dine venner eller din bedrift; en gruppereise med den perfekte kombinasjon av natur, kultur, god mat og spennende aktiviteter og urbant byliv.

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Aktiviteter gruppetur sylan trøndelag
Noen destinasjoner du kanskje vil like:

Svalbard
Nord Norge
Trøndelag på vinteren

hvalsafari island


På en firmatur til Island vil du oppleve naturen på sitt beste!

hvalsafari island
HVALSAFARI PÅ ISLAND

Kom tett på hvalen!

Da hjemreisen ofte er på søndags ettermiddag så legger vi opp til hvalsafari denne dagen

snøscooter gruppe på island
SNØSCOOTER

Safari i naturen

Opplev Island på en snøscooter. Her får du oppleve rå natur på sitt beste

blacc8a lagune island
DEN BLÅ LAGUNE

Klar for SPA på islandsk vis?

På en firmatur til Island kan du dra rett fra flyplassen og inn på Den Blå Lagune. Muligens den beste måten å starte opplevelsene på!


Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link: fhi.no og regjeringen.no

firmatur til island

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Island!


Destinasjoner du kanskje vil like

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Firmatur til Trøndelag på vinteren med hyggelig stemning og bålkaffe!

Det å legge årets firmatur i Norge, til Trøndelag midt på vinteren kan være en unik opplevelse i seg selv. En sjarmerende tid med frisk luft, ren natur.

Les mer

firmatur til svalbard

Firmatur til Svalbard – Isbjørnen sitt rike!

Mellom 74 og 81 grader nord ligger noen av verdens nordligste bosetninger. Vill, rå, nådeløs natur, unike opplevelser og lokal befolkning som tar deg med på spennende eventyr