Cortina – En av verdens beste skidestinasjoner!

Dersom du lengter etter luksushoteller og gode restauranter kombinert med ski, er en firmatur til Cortina og alpene den rette plassen for deg.

Hoteller | Skiløyper

Denne lille byen lokker til seg mange turister og kjendiser i løpet av et år. Dette takket være den høye standarden i hotell- og restaurantlivet, og ikke minst et av verdens største skisystemer.

Cortina ligger ikke lengre enn 16 mil unna Venezia, høyt oppe i fjellene nord i Italia.

Byen er vakker, og du behøver ikke bare være skiinteressert for å reise til Cortina. Cortina d’Ampezzo kalles «dronningen» av Dolomittene (delle dolomiti)

som er selve fjellkjeden området er kjent for. For ti år siden ble Cortina og Dolomittene en del av UNESCO`s verdensarvliste. En god grunn til å besøke denne byen.

På en firmatur til Cortina og alpene kan du oppleve det beste Italia har å by på når det kommer til skiløyper

Dere kan ikke reise på firmatur til Cortina uten å oppleve et av de flotte hotellene

byen er kjent for. Cristallo er et 5 stjerners luksus resort hvor dere får vakre rom med et klassisk italiensk preg. Eller så kan dere bo hos Rosapetra, som også er et 5 stjerners spa resort med moderne rom bygd av tre. Ønsker man å bo litt billigere, er det mange hoteller å velge mellom med flott standard.

«Cortina er også kjent for sine mange gode restauranter. Her er det flere muligheter til å besøke en av mange trattoriaer eller de eksklusive restaurantene»

El Camineto og Beppe Sello er to av de mest populære restaurantene byen har å by på. Her er det ekte italiensk god mat på menyen, fra familieoppskriftene til restauranteierne.

firmatur | cortina | signaturreise

Cortina d`Ampezzo er et av Italias mest kjente og omfattende skianlegg og arrangerte på 50-tallet vinter-OL.

464 skiheiser og over 1000km med skiløyper

i fjellkjedene sier noe om størrelsen på skianleggene. Det finnes velpreparerte løyper for alle nivå. Alle skientusiaster vil trives på firmatur til Cortina med de fantastiske fjellkjedene og den stilige byen. Det er mange muligheter til å stå på ski med guider som viser de beste panoramautsiktene. Etterfulgt av en deilig lunsj på en takterrasse.Det er mye å gjøre for å fylle opp dagene i denne lille byen, både av shopping, mat og ski. Skal dere på en firmatur for å oppleve vinter og ski, er dette en av mange destinasjoner å reise til, men blant de beste for å oppleve Italias alper.


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Kontakt oss


Cortina presentasjon

Skal dere til Alpene eller planlegger dere en firmatur til Cortina?

Last ned presentasjon
Last ned presentasjon


firmatur til cortina

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Cortina!


Destinasjoner du kanskje vil like

firmatur til st anton

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene? Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

firmatur til ischgl

Denne flotte lille byen ligger midt i den vakre Paznaundalen i Østerrike. Ischgl tilbyr fantastiske skibakker med toppmoderne systemer

firmatur til davos

Med sin plassering på 1590 meter over havet er Davos ikke bare Europas høyestliggende by, men også en klassiker for de som er opptatte av vintersport.