Hjem  /  Firmatur  /  Italia / Firenze

header firenze
BESTE TID Å REISE

Fra mars til mai og september til oktober

REISETID

5t 40m med flybytte

DIREKTEFLY

Firenze

Send Forespørsel

En av Italias vakreste byer

Firenze er en av de mest sjarmerende byene i Italia, full av historie og vakker arkitektur. Firenze er byen å besøke for å oppleve kunst i verdensklasse og toskansk gourmetmat.

Hvert hjørne man vender har en ny historie man ikke vil gå glipp av. Santa Maria del Fiore er kanskje den mest kjente bygningen i Firenze. Her kan man gå lenge og beundre både utenfra og innvendig i kirken. Mange vil si at renessanse kunsten hadde sin begynnelse her.  Ponte Vecchio er den mest kjente broen i Firenze som aldri slutter å imponere de besøkende. Her kan man også kjøpe ekte gull eller sølv fra de lokale smedene.

Firenze er hovedstaden i regionen Toscana som er kjent for sine grønne åser, vingårder så langt øyet kan se og god mat. Fra Firenze er det mye å utforske på korte dagsturer til regionen hvor man kan delta på blant annet vinsmaking. Man kan leie sykler eller Vespa og nyte det grønne landskapet eller ta et matlagingskurs i en vakker villa. Firenze er en perfekt by å bo i for også å utforske Toscana.

Det er ingen hemmelighet at Italia er kjent for maten sin. Fersk, håndlaget pasta, nydelig pizza og en god espresso med et stykke tiramisu til dessert skal man ikke lete lenge etter i Firenze. Bistecca Fiorentina er en tradisjonell rett i Firenze som er perfekte for alle som elsker biff. Firenze har også et utvalg gode vegetar restauranter som tilbyr mange gode retter.

Enkelt sagt er Firenze et magisk sted. Venezia eller Roma er vel de byene flest tenker på i Italia. Men om man aldri har vært i Firenze vil man ikke bli skuffet når man har vært der. Firenze er en by med energi hvor det er skjønnhet overalt du ser. Her kan man lene seg tilbake og nyte atmosfæren i byen.

Høres Firenze ut som en perfekt destinasjon til neste gruppereise? Send oss en forespørsel og vi hjelper dere!

Valuta: Euro
Språk: Italiensk
Styresett: Demokratisk republikk
Antall innbyggere: 382 258
Tidsforskjell: Ingen
Tips: I Italia er det opp til en selv hvor mye man vil gi i tips. Men en tommelfingerregel på 10 % er vanlig.
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.noTelefon: +47 73 95 00 00Destinasjoner du kanskje vil like

firmatur til Firenze

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Firenze!