Denne moderne metropolen er på mange måter annerledes enn andre italienske byer

Firmatur til Milano, mer enn bare motens mekka

Kunst, kultur og shopping

Milano er den nest største byen i Italia og må oppleves. Det er en eksklusiv by som betegnes som motens mekka. Her forenes tusenårig historie og kultur med moderne og fasjonable motehus.
Milano har fotfeste som en av verdens viktigste motebyer.

vsjgb6otqw3gtj5lmd4r

Ønsker du en presentasjon av firmatur til Milano?

 

Last ned presentasjon

Imponerende byggverk

Byen er svært elegant og kan tilby de mest fasjonable butikkene i verden. Ved å vandre gatelangs i de små sidegatene kan man finne mindre butikker som er litt snillere mot lommeboken enn de største motehusene.

Her kan du også oppleve italiensk historie og arkitektur på sitt beste. Den spektakulære domen, Duomo di Milano, er imponerende og beundringsverdig og absolutt verd et besøk. Motehusene: Gucci, Dior og Prada ligger sentralt plassert i den eksklusive shoppinggaten Via MonteNapoleone. Dra innom de kjente motehusene. Her kan du fornye garderoben eller få inspirasjon

Frister det med besøk på et utkikkspunkt. Så anbefaler vi turen til Katedralen Il Duomo med sine 135 spir. Her finnes en fantastiske takterrasse med flott utsikt.Eller hva med en taubane opp fjellsiden for å få en helt fantastisk utsikt over hele byen. En opplevelse som dere sent vil glemme!

På firmatur til Milano kan du oppleve byens mange puber

Det som kan være vel attraktivt for de fleste, er byens mange puber. Her er stemningen ofte god.
Spesielt om det er fotball på sendingen. Kommer dere tidlig nok. Kan dere oppleve ”happy hour”. Hvor prisene er spesielt lave.
Denne byen har også mye annet å tilby i form av kunst og kultur, og spesielt god mat. Her kan du få en opplevelse utenom det vanlige, ved å kombinere sol, bad, shopping og ikke minst fotball.

Romerske keiserriket

Den ligger i det geografiske hjertet av hva som en gang var hovedstaden i det romerske keiserriket, noe den viser gjennom skjønnhet og appell som fortsatt driver byen i dag. De byr også selvsagt på en av verdens største severdigheter, nemlig Leonardo da Vincis ”Den siste nattverden”. Her kan du finne både gamle og nye kunstsamlinger som er preget av sterk historie.

ferrari barcelona

Ønsker dere fart og spenning?

De som ønsker en fartsfylt opplevelse kan kjøre racer bil slik som en Lamborghini Gallardo Spyder eller Ferrari!

Forespør Milano med fartsfylt aktivitet

kokkekurs i italia

Kokkekurs i Milano og teambuilding

Opplev en kulinarisk teambuilding konkurranse i Milano. Det hele ender med at dere nyter måltidet i vakre omgivelser

gruppereise til milano

Opplevelser og aktiviteter

De som ønsker en fartsfylt opplevelse kan kjøre racer bil slik som en Lamborghini Gallardo Spyder eller Ferrari!  En instruktør er med på turen som tar cirka 30 minutter. Endestasjonen er den store Sempione-parken sentralt i Milano. Her kan vi legge opp til en halvdags utflukt hvor dere starter eller avslutter med lunsj på en hyggelig restaurant i området nær parken.

Hver helg er det duket for fotballkamp på San Siro eller Giuseppe Meazza stadion, enten det er AC Milan eller Inter Milano. Disse to rivalene kan gi deg et minne for livet, da de byr på spennende fotball og en fest uten like.

Kunst, kultur og shopping

Milano er den nest største byen i Italia og må oppleves. Det er en eksklusiv by som betegnes som motens mekka. Her forenes tusenårig historie og kultur med moderne og fasjonable motehus. Milano har fotfeste som en av verdens viktigste motebyer. Motehusene: Gucci, Dior og Prada ligger sentralt plassert i den eksklusive shoppinggaten Via MonteNapoleone.

como-sjøen-italia

Dagsutflukt til Comosjøen

Den kjente og vakre sentralbanestasjonen Milano Centrale. For de som ønsker en spenstig heldagsutflukt. Er det her guiden følger dere for ombordstigning hvis dere ønsker en utflukt til kjente Como og Comosjøen. Turen tar ca 1 time

La Scala Milano

Klassisk opplevelse på La Scala

Når dere er i Milano har dere mulighet for å besøke det kjente operahuset La Scala. Kjent fra maleriet Nattverden av Leonardo Da Vinci.

fotball kamp i milano inter milan mot ac milan

AC Milan vs Inter Milano

Hver helg er det duket for fotballkamp på San Siro eller Giuseppe Meazza stadion, enten det er AC Milan eller Inter Milano.

Middag før show

Når dere er i Milano har dere mulighet for å besøke det kjente operahuset La Scala. Kjent fra maleriet Nattverden av Leonardo Da Vinci.

Her foreslår vi en sosial mingling i forkant. Med eller uten bobler. Etterfulgt av en bedre middag som for eksempel består av prosciutto, mozzarella, parmesan, pizza, og pasta.

Italienerene har stor kjærlighet til de lokale råvarene. Etter middagen rusler dere videre til La Scala hvor guiden i forkant har sørget for billetter til dagens forestilling

Live musikk & konserter

Skal man hit, så bør man sette av en kveld til å oppleve byens uteliv. Det tilbys alt fra de mest fancy nattklubbene, til små tradisjonelle tavernaer til koselige barer og live musikk.

Andre alternativer kan være alt i fra musikaler av typen Singing in the Rain på Teatro Ventaglio Nazionale. Til en lokal konsert eller trubadur som underholder under middagen. Slike opplevelser vil dine ansatte sent glemme.

kulinarisk vandring italia

Hoteller

Vi samarbeider med gode hoteller som alle ligger sentralt i Milano. Det er bare å velge det hotellet som passer din bedrift best. Ta kontakt med oss og vi skreddersyr din firmatur til denne vakre metropolen.

En kulinarisk opplevelse

Vi sørger for god mat og drikke i hyggelige omgivelser hvor alt ligger til rette for en stemningsfull kveld

Her kan man nyte firmaturen fullt ut med å kombinere storbylivet med sol og bading

Nærmeste strand ligger ikke langt fra byen og er et populært utfartssted, både for besøkende og lokalbefolkningen. Man kan føle historien og se på skjønnheten ved å vandre rundt i gatene, og slappe av med god mat og vin ved en av de mange trivelige italienske restaurantene i smågatene.

Denne destinasjonen er godt tilrettelagt for en firmatur, da den kan legges etter et fotball event eller weekendtur. Milano må oppleves og er en by man garantert blir forelsket i. Ønsker du og din bedrift en firmatur til Milano etter du har lest om hva denne byen kan tilby?

Den italienske maten er det ikke noe å si på

Man kan ikke besøke Milano uten en smak av italiensk pizza eller iskrem, men de har også

mye mer å by på. I byens bohemkvarter kan du finne smale sjarmerende gater, med typiske italienske restauranter.
I byens bohemkvarter kan du finne smale sjarmerende gater, med typiske italienske restauranter.
Her kan du få Risotto alla Milanese eller den tradisjonelle gryteretten Cassöula, noe de selvsagt serverer med et glass god vin. Den lokale hvitvinen er ofte et godt valg, men man får også gode rødviner som kommer fra Toscana.

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til Milano?

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Min kalender: ring meg opp

Nyttig informasjon

presentasjoner på firmaturer

Skatt på firmatur

En firmatur skal bygge samhold og styrke arbeidsmiljøet i virksomheten. Med god planlegging kan en opplevelsesrik firmatur i tillegg være en skattefri ytelse til selskapets ansatte.

Skatt på firmatur

reise-app for alle deltakere

Gratis reise-app

Våre kunder vil kunne benytte seg av en gratis og skreddersydd mobil-app for reisen eller arrangementet. Et solid verktøy for både innland og utlands reiser

Reise-app for grupper

Skatt på firmatur

Invitasjonskatalog

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. En rød tråd i opplevelsen.

Invitasjonskatalog til deltakerene

Destinasjoner du kanskje vil like