Firmatur til Amsterdam

Hjem | Firmatur | Europa | Storby | Amsterdam


Firmatur til Amsterdam hvor dere får oppleve kontrastenes by!

På en lang-weekend og firmatur til Amsterdam vil du nyte denne turistvennlige og gjestfrie byen. Turen hit kan være både innholdsrik og avslappende.

Kanalene, de smale gatene og de vakre broene gir byen et sjarmerende uttrykk og gjenspeiler Amsterdams fortid som fiskerlandsby. Reis hit om våren, og få med deg den fantastiske tulipanblomstringen.

Hopp på en kanalbåt , en av de beste måtene for å se byen fra vannflaten

 

Amsterdams kanaler

Kanalene er oppført på UNESCOS verdensarvliste og er en flott og praktisk måte å komme seg rundt i Amsterdam på. På kvelden kan du ta et mer stemningsfullt middagscruise.

Amsterdam er en flerkulturell by, og her kan du spise mat fra hele verden. Indonesisk mat er en spesialitet, ettersom Indonesia tidligere var nederlandsk koloni.

For under 200 kroner får du et godt måltid.  Ønsker du « fine dining » kan du besøke Molen De Dikker, en restaurant som ligger i en gammel vindmølle fra 1672.

Nederlenderne selv liker godt å tilbringe tid på kafé, som de gjerne omtaler som sitt andre hjem.

På de brune kafèene kan du ta en øl og kanskje en genever, den lokale drikken som er laget på samme måte som whisky.

Med tanke på at de mest berømte kunstmalerne i verden er nederlendere, er det naturlig at verdenskjente museer er blant byens hovedattraksjoner.

 

Van Gogh og Rembrandt

Her bør du besøke Rijksmuseum med verker av Rembrandt, hvor hans meste kjente maleri « Nattevakten » er utstilt. Van Gogh-museet er også et sikkert valg.

Sjarmerende kaféer og trendy butikker er noe av det hyggeligste du vil oppleve på en firmatur til Amsterdam

Vil du ut i friluft, tar du turen til Vondelpark, en naturskjønn park for ulike aktiviteter;  picnic, spaserturer, sykkelturer eller en tur på rulleskøyter.

I det tidligere arbeiderklasseområdet Jordaan kan du rusle rundt og stikke innom koselige kaféer, trendy butikker og spennende gallerier.

De store designerne finner du i gatene Bethovenstraat, Cornelis Schuystraat og i elegante PC Hoofstraat.

Foretrekker du de sjarmerende og spesielle butikkene, drar du til De Negen Straatjes (De Ni Smågatene) som er et koselig kvartal med vintage butikker, kaféer og kunstgallerier.

I Waterlooplein, det tidligere jødiske kvarteret,  finner du et kjempestort loppemarked med kuriositeter av alle mulige slag.

Anne Frank

Du kan også dra til Prinsengracht 263, og se bygningen hvor Anne Frank og hennes familie gjemte seg i to år for nazistene under 2. Verdenskrig.

Reis til Amsterdam du også – vi hjelper deg gjerne med å planlegge en firmatur som passer for deg og ditt reisefølge.

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Petter har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokument

Noen destinasjoner du kanskje vil like:

Stockholm
Helsinki
Berlin

Noe å oppleve på firmatur til Amsterdam!

teambuilding i amsterdam
GUIDET TUR PÅ SEGWAY I AMSTERDAM

Klar for en tur?

Segway er en spennende og annerledes måte å få sett byen på og en aktivitet alle klarer, uansett alder

middags show i amsterdam
MIDDAG SHOW I AMSTERDAM

Alltid en vinner!

Vi anbefaler et middagshow når man først er på firmatur til Amsterdam. Her samles kunstnere og artister ifra alle verdens hjørner

gourmet tour i amsterdam
GOURMET TOUR I AMSTERDAM

Mange gode smaker

Start formiddagen med en guidet gourmet tour. Her vil dere få se, lukte å smake på ulike lokale delikatesser


Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring. Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no

firmatur til amsterdam

Få tilsendt en skreddersydd katalog som visualiserer en mulig firmatur til Amsterdam!


Destinasjoner du kanskje vil like

Firmatur til Amsterdam er noe vi nordmenn liker godt! Her bugner det av restauranter, aktiviteter og gode hoteller. Om dere er ute etter en studietur, belønningstur eller en konferanse så egner denne byen seg godt for både store og små grupper. Send oss en katalogforespørsel og vi tar kontakt med deg

firmatur til wien

Wien

En moderne og pulserende millionby i et vakkert sammensurium av historiske byggverk og moderne arkitektur. Slik beskriver man best byen som i dag er hovedstaden i Østerrike. En firmatur til Wien er en opplevelse!

Les mer

firmatur til stockholm

Stockholm

Stockholm er en utmerket storby med sine vakre omgivelser og en motesans som gjør det til Skandinavias shopping mekka. Selv om byen er bygd på 14 øyer, knyttet sammen med 57 broer, er den lett å utforske og veldig lett å bli glad i.

Les mer

firmatur til budapest

Budapest

Budapest kalles Øst-Europas Paris, og er en spennende og vakker by – en av Europas største. Byen byr på en spennende blanding mellom asiatiske og europeiske kulturer. Her kan du bo billig eller eksklusivt, spise godt, oppleve kultur og unne deg spabad for en billig penge. Alt dette en kort flytur fra Norge.


Hjem | Firmatur | Europa | Storby | Amsterdam