firmatur til rotterdam 1
BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

1t 50 min

DIREKTEFLY

Ingen. (Flyr til Amsterdam)


Rotterdam

Send forespørsel

Lett å bli glad i

Den lille metropolen Rotterdam kan by på det meste. Her kan du finne alt fra fartsfylt spenning, til rolige og avslappende opplevelser.

Rotterdam er en drømmedestinasjon for firmaturer og gruppeopplevelser. Mat, drikke, aktiviteter og kultur, her finner du noe for enhver smak.

Hva med et City Quest? Her får man lære byen å kjenne gjennom å utføre en rekke oppdrag som fører deg rundt i metropolen. Eller kanskje man heller vil oppleve byen på en mer spektakulær måte, gjennom en guidet gruppetur med en av byens amfibiebusser. Disse knallgule bussene kjører like godt på vann som på land.

Rotterdam er en havneby, så naturlig nok kan man finne aktiviteter både over, under og på vannet. I denne byen kjeder man seg aldri. Fra raske ribbturer for de som liker fart og spenning, til elvepadling for de som liker å oppleve naturen litt nærmere og roligere.

Byen er best kjent som den største havnen i Europa, men letter man litt på sløret, kan man oppdage utrolig mye mer. Rotterdam har siden 50-tallet vært i konstant forandring. Tar man turen til toppen av utsiktspunktet Euromast, vil man kunne nyte det spektakulære synet av arkitekturbyen som deles i to av elven Nye Maas.

Nederland er kanskje ikke mest kjent for sine kulinariske opplevelser, men på grunn av sin status som havnebyen i Europa, samt Nederlands fortid som kolonimakt, har mattradisjonen i Rotterdam blitt påvirket av utallige nasjoner og kulturer. Her kan man få alt fra fransk fine dining på Michelin-nivå, til indonesisk tapas på et gatehjørne. Matopplevelsene lar ikke vente på seg. Vil man ha en autentisk matopplevelse kan man ta turen til De Markthal, en innendørs mathall med over hundre små matboder som setter søkelys på kortreist, lokal kvalitetsmat. Her finner man også en rekke restauranter og butikker. Hallen i seg selv er verdt turen, i sin lett gjenkjennelige hesteskoform. Med takmaleriet «Overflødighetshornet», blir De Markthal omtalt som Nederlands versjon av det Sixtinske Kapell.

En firmatur til Rotterdam har alt man kan ønske seg. Her er alt tilrettelagt for en vellykket opplevelse.

Valuta: Euro
Språk: Nederlandsk
Styresett: Konstitusjonelt monarki
Antall innbyggere: ca 600 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til rotterdam

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Rotterdam!


Destinasjoner du kanskje vil like