Hjem  /  Firmatur  /  Europa / Ischgl

header iscgl
BESTE TID Å REISE

Fra januar til mars

REISETID

4t – 6t

DIREKTEFLY

Oslo


Ischgl

Send Forespørsel

Sjarm og livlig afterski i Østerrike

Denne flotte lille byen ligger midt i den vakre Paznaundalen i Østerrike. Ischgl tilbyr fantastiske skibakker med toppmoderne systemer. Her finner du festlig afterski som varer til langt på natt med DJ og god stemning.

Dersom du har med gruppen din på en firmatur til Ischgl, kan det være en god ide å dra på Skisafari hvor man får med seg en eller flere guider. Her blir man delt inn etter nivå og får tildelt en guide per gruppe. Dette er en smart måte å få med seg de flotte løypene og utsikten til Ischgl. Guidene kjenner til de utallige løypene og de beste plassene, her er det bare å henge på!

Frister det å sette kursen mot varmen med et glass eller to i hånda? Det er bare å sette av tid på agendaen til afterski på en av de mange barene byen har å by på. Schatzi Bar og Free Ride er to av de mest populære. Her er det livlig fra morgen til kveld for de som foretrekker afterski med dansing på bordene og mye folk. Det er også flere muligheter for de som vil ha en roligere stemning med fyr på peisen.

Ischgl er en liten landsby plassert i delstaten Tirol. Tirol er det mest alpine området i Østerrike, men tilbyr også mange gode matopplevelser. Her er det mange tradisjonelle retter som wienerschnitzel og kjøttfondue med deilig eplestrudel til dessert. Lange gode lunsjer og middager med tyrolsk vin og spekemat er heller ikke å være foruten. Kitzlock er en tradisjonell restaurant som har å by på lokal dialekt og god mat. Den perfekte lunsjspotten vil være midt i en av bakkene. Man hører det på navnet; Pandorama ligger oppå fjellsiden og er en stor restaurant med fantastisk utsikt overalt man ser. Her er det mye god mat og god plass til en større gruppe.

Firmatur med ski, fest og god mat? Da er man på riktig plass. Ikke nok med det, men i Ischgl finner man mange hoteller med høy standard. Byen er nemlig den med flest 4-stjerners hoteller i Østerrike. Det er også flere 5-stjerners luksushotell for de som sikter høyt. Denne alpedestinasjonen ønsker å tilby det beste til sine besøkende da turismen og ski er deres største satsning.

Ser dette ut som en spennende destinasjon for dere? Forespør et tilbud eller ta kontakt med oss for mere informasjon!

Valuta: Euro
Språk: Tysk/Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 1 500
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Nokså trygt


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til ischgl

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Ischgl!