firmatur til lisboa
BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

4t 5m

Direktefly

Oslo


Lisboa, opplev denne sjarmerende byen!

fado show lisboa
FADO SHOW

Middagsshow!

Vi anbefaler alle å se et Fado show når man først er i Lisboa. Gjerne kombinert med en middag

Gourmet walk lisboa
GOURMET WALK

Gode smaker

Hvorfor ikke legge opp til en kulinarisk gåtur hvor man samtidig blir kjent med byen?

minibil lisboa
MINIBIL SIGHTSEEING

Ny måte å se byen på

Kjør minibiler rundt i Lisboa og se byen fra en ny og spennende side


Lisboa

En trendy storby

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og er en fascinerende og innholdsrik by. Den blir sett på som en av Europas mest trendy storbyer og byr på nydelig mat, livlig natteliv, herlige strender og en spennende historie. Her kan en finnes noe for enhver så hvorfor ikke legge din neste firmatur til Lisboa ?

 

Denne byen har rundt 300 soldager i året, så man er nesten garantert et opphold med deilig vær og behagelig temperatur

Byen er lett å like og har et svært behagelig prisnivå. Dens vakre, flislagte gater er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Det har forandret seg til å bli en sjarmerende by hvor man kan oppleve store kontraster  mellom gammel og ung kultur. Byen er kjent for sin gule trikk fra 1800-tallet, som kan ta deg gjennom historien til Lisboa. Det er en 45 minutters rundtur opp, hvor du blir dratt gjennom gamle nabolag og historiske attraksjoner som katedralen og borgen. Byen kan minne litt om San Francisco, med høye bakker og smale gater. På vei ned kan du få duften av nylaget Bacalao, som har lange tradisjoner i Portugal. På sommeren kan du få smaken av nygrillede sardiner og nyte sangria i den varme solen. Maten er særdeles god og består vanligvis av enkle mattradisjoner fra verden rundt.

Hvis du ønsker å oppleve noen av byens særegenheter, er det vakre Belemtårnet og Jeronimosklosteret to fantastiske bygg fra 1500- tallet

Disse er preget av historien til Portugal og viser  noen av de fremste eksemplene på den særegne manuelinstilen. Man kan også nyte late sommerdager i den største parken, Edward VIIs, som har fantastisk utsikt over byen. Shopping i denne byen er gøy og spennende, da den byr på på alt fra de store merkevarehusene til trivelige marked hvor man kan gjøre noen kupp. Gatene rundt Baixa sammen med Chiadodistriktet blir ansett som Lisboa viktigste shoppingdistrikt, og prisene er gjennomsnittlig lavere enn hva vi er vant til.

I tillegg er Lisboa verdenskjent for sitt fantastiske uteliv

Her kan man finne det man måtte ønske, de har alt fra de beste klubbene i Europa til små, trivelige scener hvor man kan høre live musikk. Her kan man raskt komme over fado, som er Lisboas svar på blues sjangeren. Lisboa passer for de aller fleste, og er en perfekt destinasjon for en firmatur. Her kan det legges til rette for gode hotell til en rimeligere pris, god bespisning og fantastiske utflukter i godt vær.

Hørtes denne vakre plassen ut som en destinasjon som kan passe deg og ditt firma?

Vi i Signaturreise hjelper deg gjerne med ditt neste firma event, ta kontakt med oss og vi tilrettelegger aktiviteter, restauranter, faglig arrangementer etter behov og ønsker.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Valuta: Euro
Språk: Portugisisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 535 000
Tidsforskjell: 1 time bak
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til Lisboa

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk Lisboa!


Destinasjoner du kanskje vil like