header aberdeen

Firmatur til Aberdeen med unike opplevelser!

Imponerende Skottland

Firmatur til Aberdeen; denne lille byen i Skottland har en hel del å oppleve av både attraksjoner, aktiviteter og fantastiske byggverk. Aberdeen kan beskrives som en majestetisk by med vakre omgivelser og natur. Denne byen er perfekt for en opplevelsesrik firmatur

Ting å gjøre i Aberdeen | Utflukter og attraksjoner | Mat og drikke

Aktiviteter på firmatur til Aberdeen

Det er alltid viktig å ha et innholdsrikt program når bedriften skal på tur. Reiser dere på firmatur til Aberdeen kan dere oppleve spennende aktiviteter som passer perfekt både til teambuilding og som opplevelsesaktiviteter.

Aberdeen Harbour Tours byr på båtturer fra havnen og dere kan her oppleve dype fjorder, delfiner eller leie en fiskebåt for konkurranse om dere ønsker det. Eller kanskje lar det seg kombinere med faglig innhold?

Om dere vil finne på noe på fastlandet er mulighetene for å delta på boblefotball en morsom aktivitet med mye latter. Som du ser er en gruppetur til Aberdeen absolutt å anbefale.

En firmatur til Aberdeen byr kanskje ikke på sydentemperaturene, men her kan dere finne mange fine sandstrender langs kysten. Bare bystranden i Aberdeen er verdt et besøk og for de som ønsker seg en frisk dukkert.

Ting å gjøre i Aberdeen

Dersom dere ønsker å besøke et litt annerledes museum er Aberdeen Maritime Museum verdt et besøk for å bli kjent med Skottlands historie og forhold til sjøen.

Skottland er verdenskjent for sitt fantastiske landskap og sine nasjonalparker. Cairngorms National Park viser det praktfulle landskapet på sitt beste og er en kort utflukt fra sentrum med busser.

Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Guro har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokumentDunnotar Castle er noe man må få med seg. Slottet fra middelalderen ligger på en utstikker fra et berg i Aberdeenshire. Plasseringen til slottet er fascinerende, omgitt av havet fra alle sider.

Utflukter og attraksjoner

Klippene faller dramatisk under borgmurene og det er med svært god grunn et av de mest besøkte attraksjonene i Skottland. Her må dere huske kamera!

Har dere fått med de viktigste attraksjonene og nasjonalparkene, har dere fått en god dose av den autentiske delen av Skottland. Likevel gjenstår det lokale folkelivet, god mat og drikke.

Mat og drikke

En firmatur til Aberdeen byr også på mange gode smaksopplevelser. Adelphi kjøkkenet er en av de store restaurantene i byen, med et stort utvalg retter som er rik på smak, bestående av lokale ferskvarer. Er dere i sentrum er dette også en gylden mulighet til å få med seg byens særegne dialekt, Doric.

Town House en av de mer kjente landemerker i Aberdeen

gruppetur til aberdeen

Glen Garioch Distillery er et av de eldste destilleriene i Skottland med sitt opphav tilbake til 1797. Det ligger like utenfor Aberdeen og de tilbyr et spennende opplegg for grupper, med omvisning og en god smak av whiskyen sin.

Vi hjelper dere med en firmatur til Aberdeen

Ønsker du og ditt firma rett og slett å oppleve det skotske høylandet og den sjarmerende kulturen? Da er en firmatur til Aberdeen riktig for dere! Vi ordner med møterom for faglig. I denne byen er det mange muligheter for et morsomt opplegg og en tur med god stemning fra start til slutt.

Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg med å sette sammen deres neste firmatur til Aberdeen, slik at turen blir best mulig!

Utflukt til highlands i flotte omgivelser på vei til et destilleri besøk

en firmatur til aberdeen og highland

Hvis du liker Aberdeen så vil du like disse destinasjonene?

Les om Edinburgh
Les om Dublin

Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no

Firmatur til Aberdeen Signaturreise

Skal dere på tur og vil utforske mulighetene for firmatur til Aberdeen? Legg igjen eposten og vi tar kontakt


Destinasjoner du kanskje vil like

Behov for mer inspirasjon?

Må du har mer inspirasjon først? Se våre presentasjoner utenlands og les mer om de her: Les mer

Hjem / firmatur / eksotisk / Aberdeen