Barcelona passer til både premieturer så vel som firmaturer!

vingacc8ard barcelona
VINGÅRDSBESØK

Nyt dagen blant vinrankene

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet utflukt til vinområdet med vingårdbesøk, omvisning, prøvesmaking og en god lunch

ferrari barcelona
BANEKJØRING I BARCELONA

Actionfylte aktiviteter

Det finnes utallig med aktiviteter i Barcelona. Om dere ønsker en segwaytur, båttur, elsykkel eller en mer actionfylt aktivitet så kan vi tilrettelegge for det meste

restaurant barcelona
OPPLEV DET SPANSKE KJØKKEN

Kulinariske opplevelser!

Når man er i Barcelona er det lett å gå seg vill blant alle restaurantene. Vi vet om de skjulte perlene hvor dere får en hyggelig kveld

Barcelona – utforsk storbylivet med spennende restauranter

Eventyrlig arkitektur

På firmatur til BarceIona, Spanias nest største by; som er hovedstad for katalanerne, kan du utforske storbylivet med spennende restauranter og bra shopping, beskue Gaudis eventyrlige arkitektur som er spredt gjennom byen, gå ned til strandpromenaden og nyte Middelhavets « sydenliv », eller gå på spennende fotballkamper.

Barcelona er en by å ta seg rundt i til fots

På ferden kan du se på alle de vakre bygningene, ta en kopp kaffe eller en sangria av cava på en av de mange fortauskaféene, se på folkelivet på Las Ramblas eller spasere langs den herlige strandpromenaden. Vil du se hovedattraksjonene, og samtidig få et overblikk over byen, anbefaler vi en guidet busstur.

 

la rambla | kirke | Barcelona 

«Vi anbefaler også å rusle gjennom de små og koselige gatene i Barri Gotic, middelalderstrøket»

Barcelona er en fantastisk kunst- og kulturby

Arkitekten Antonio Gaudis byggverk er gjennomgående i hele Barcelona

Den uferdige kirken La Sagrada Familia, er Gaudis hovedverk og er et «must» å få med seg på firmatur til Barcelona. I Parc Guell, som ligger på en høyde i bydelen El Carmel, kan du nyte en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som du kan studere Gaudis mesterverk bestående av skulpturer og bygninger.

Pablo Picasso bodde en lang periode av livet sitt i Barcelona, og besøker du Museu Picasso, kan du se hans verk fra den tiden han bodde i byen. El Poble Espanyol er også verdt å få med seg, enten på den neste firmaturen eller gruppeturen til Barcelona. Det er et friluftsmuseum med masse aktiviteter som ble åpnet til verdensutstillingen i Barcelona i 1929.

«Besøk fornøyelsesparken på Tibidabofjellet, som er over 100 år gammel, og byr på utsikt over hele byen!»

firmatur | barcelona | signaturreise | flott utsikt

Hva er vel et opphold og firmatur til Barcelona uten minst ett godt tapas-måltid, små fristende retter som delikat serveres på bordet

Og prøv det katalanske kjøkkenet; paella, chorizo og serranoskinke er for mange kjente retter og råvarer, som kommer herfra. Katalonia byr også på gode viner.

En opplevelse du bør få med deg, er Barcelona FC på hjemmebane

Camp Nou er Europas største fotballstadion, og med plass til nesten 100.000 tilskuere er det ikke vanskelig å forestille seg stemningen når hjemmepublikumet stemmer i med Cant del Barca til ære for laget i sitt hjerte. Her kan hver og en bli fotballinteressert ; i alle fall for en stakket stund


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Kontakt oss
Sol & BAD på firmatur

Les mer: vurderer dere en firmatur til varmere strøk?

Last ned presentasjon
Last ned presentasjon


katalog-barcelona

Les mer: vurderer dere en firmatur til Barcelona?

Last ned presentasjon
Last ned presentasjon


app for firmatur til utlandet

Alle som reiser med oss får også et gratis tilbud om Reise-app til turen med nyttige funksjoner som program, kart til oppmøte, deltakerliste, billetter med mere

På en reise til denne byen vil du få oppleve flotte severdigheter, shopping og gastronomiske opplevelser i form av god mat og drikke.

Hvorfor ikke legge en kulinarisk vandring i kombinasjon med at dere utforsker byen når dere er på firmatur til Barcelona?

Dere vil få sett de mest kjente monumentene, besøke museum, FC Barcelona sin fotball stadion (og museum) Camp Nou og få en spektakulær utsikt over byen på et utsiktspunkt. Her ligger også en av våre mest anbefalte restauranter.

«Barcelona er en attraktiv storby grunnet det flotte været, hyggelige befolkningen og ikke minst den flotte stranden. Det gjør destinasjonen til en av Europas mest populære byer for firmaturer»

god mat og drikke | barcelona | firmatur | signaturreise


Dere kan velge å bo i høyden med flott utsikt, ved stranden eller sentralt på La Rambla. Her kan dere utforske spennende aktiviteter, nyte solen, mat og vin. Det finnes utallige restauranter som tilbyr alt fra det franske kjøkken til spanske spesialiteter som tapas, paella, gazpacho eller calamari.

Ønsker dere en fotball opplevelse på firmatur til Barcelona så er det en av få byer i europa man så og si har garanti på Champions League. Selv om stadion tar ca 100 000 mennesker så lønner det seg å være tidlig ute for å sikre seg billetter. En annen mulighet er å oppleve en kamp mot Real Madrid, Atletico eller få med seg den god stemningen i Copa del rey.

Frister det med en firmatur til Barcelona? Ta kontakt med oss og vi sender deg en presentasjon med forslag til innhold og et uforpliktende tilbud

Send meg et uforpliktende tilbud

Destinasjoner du kanskje vil like

firmatur til barcelona

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Barcelona!