gruppetur til san sebastian
BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

REISETID

5t 5min

DIREKTEFLY

Via Amsterdam


Et steinkast ifra Bilbao ligger dette kulinariske høysetet!

restaurante arzak 040 scaled uai
MICHELIN I SAN SEBASTIAN

Kulinarisk opplevelse!

Hva med å oppleve en spektakulær mat-opplevelse på Michelin restaurant?

hesteridning i san sebastian el camino
HESTRIDNING I CAMINO

Følg den gamle ruten

Følg den vakre ruten Camino de Santiago på hesteryggen

kulinarisk vandring
TOPP 10 KULINARISK!

Kulinariske opplevelser!

Pinxtos henger høyt i San Sebastian. Bli med på en kulinarisk vandring rangert som topp 10 i verden!


San Sebastian

Utsøkt gourmet mat

San Sebastian er en fantastisk plass hvor man kan nyte solfylte dager med utsøkt gourmetmat og god vin. Byen ligger i Nord-Spania, midt mellom to skjellformede badestrender. Dette er en elegant by med vakker arkitektur og god velstand. Det er umulig å ikke forelske seg når man først har besøkt byen

Byen er fylt med folk som elsker å nyte det gode liv, med flest Michelin stjerner per innbygger har denne byen blitt utnevnt til en av de beste plassene for god mat og vin

Destinasjonen er perfekt for en helg eller en lengre firmatur fylt med sol og late strandager kombinert med attraksjoner. Deres berømte storbystrand, La Concha, er lang og bred med en behagelig temperatur.

Den unike plasseringen, mellom fjellene og Atlanterhavet, gjør denne byen til en helt optimal destinasjon for ditt firma

Midt i mellom strendene finner du et lite skogdekt fjell ut i havet. Mange reiser hit for å oppleve deres eksklusive mat. Målet deres er ikke å tilrettelegge for turistene, de ønsker å bevare matkulturen ved å lage mat som lokalbefolkningen verdsetter. Dette gir en genuin matopplevelse av de beste råvarene. Det er her det skjer, og mange kjente kokker kommer hit for inspirasjon og læring. Her kan man oppleve den beste sjømaten og de mest utsøkte tapasrettene.

Byen har fire hoved- bydeler, som på hver sin måte former helheten

Parte Vieja, gamlebyen, byr på smale smug og bilfrie gater med masse kafeer og restauranter. Her er det sjarmerende å tusle rundt på dagtid,  og på kveldstid bygger det seg opp til bli et livlig og festfylt samlingssted. Stemningen er særdeles god og det finnes utallige barer og serveringssteder. Denne bydelen er preget av sterk historie, da den ble plyndret og brent ned i år 1813 under Napoleon krigen. Her finner du kirkene Santa Maria og St Vicente, som var de eneste byggene som overlevde. I hjertet av gamlebyen finner du Plaza de la Constituition, som er en møteplass for de lokale og tilreisende. I denne sjarmerende bydelen er de kjent for sine Pintxos barer, hvor man kan forsyne seg med småretter fra bardisken og nyte et glass iskald øl, cider eller vin.

Ønsker du og ditt firma en tur med litt mer fart og spenning, så er dette den perfekte destinasjonen

Den spanske surfekulturen har sin rot her, og det finnes mange muligheter for bølgesurfing og annen vannsport. Det er en ung og trendy atmosfære rundt om i byen, men den er også tilrettelagt for roligere omgivelser hvis en ønsker det. Et genuint sted for gourmet mat opplevelser, og prisene er forholdsvis rimelig i forhold til kvaliteten man får.

 

Hvis solfylte og spennende dager med mat og vin i verdensklasse høres ut som en spennende firmatur, så kan vi anbefale denne plassen på det varmeste.

 

Ta gjerne kontakt med oss, og vi tilrettelegger for en herlig tur etter ønsker og behov

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 186 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til san Sebastian

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til San Sebastian!


Destinasjoner du kanskje vil like