Firmatur til Davos – en klassiker for de som er opptatt av vintersport

Går årets firmatur til Davos og Europas høyestliggende by? Med sin plassering på 1590 meter over havet er byen ikke bare Europas høyestliggende by, men også en klassiker for de som er opptatt av vintersport.

Byen består av to små byer som over tid har vokst sammen; Davos-Dorf i sør og Davos-Platz. Davos-Klosters er to skiområder som består av totalt fem skisystemer. Her finner dere velfungerende anlegg som gir rom for mye tid til å gå på ski, framfor mye tid i heisene.

Denne lille byen kan friste med flotte skianlegg, men også aktiviteter for de som ønsker litt mere avslapning og variasjon.

Aktiviteter i Davos

I disse Østeriske Alpene er det mulighet for både slalåm og langrenn, med bakker beregnet til begge. For de som ønsker å gå uten ski på bena, er det vakre vinterturstier med utsikt over de fantastiske alpene Sveits har å by på. Aking, ishockey, skøyter og curling er også ypperlige aktiviteter for grupper. Eller hva med en behagelig ridetur med hest og slede, mens dere nyter den vakre utsikten?

 

firmatur til Davos

I sentrum er det et bredt utvalg av utmerkede shoppingmuligheter med flere butikker, kafeer og restauranter. Internasjonale varemerker, sportsbutikker og lokalt håndverk er å finne. Samtidig som de har flere små butikker med stil og autentisk preg.

«Davos har et levende uteliv med underholdning, barer, diskoteker, til og med et kasino. Byen regnes som et av de beste stedene i Sveits for å oppleve nattelivet»

Hoteller i Davos

Opp gjennom historien har hotellet Schatzalp vært svært populært med besøkende fra hele verden. Hotellet ligger langt oppe på fjellet, atskilt fra resten av byen. Her kan dere bo for en rimelig pris, med høy kvalitet og tilgang til skianlegg og kjelkebane inkludert i prisen.

Foruten Schatzalp er Iglu-Dorf og Waldhotel gode alternativer for å få en smak av det genuine på firmatur til Alpene og Davos. Iglu-Dorf ligger ved Parsenn oppe på fjellet og man kan her bo i igloer med deilige badestamper. Waldhotel er nesten 110 år gammelt, men er et nyrenovert og pent hotell, plassert ved fjellsiden med panoramautsikt over Davos.
En firmatur til Davos har mye å inkludere i programmet annet enn besøk til skianleggene

Det er en opplevelse å reise med Schatzalp jernbanen oppover mot fjellene. Den 120 år gamle banen er en del av historien til byen og er verdt turen hele veien opp.

For hockey interesserte er det også lurt å få med seg en av de mange hockey-kampene på Vaillant Arena mellom september og februar. Booker dere tidlig kan dere oppleve noen av verdens beste spillere, på en av de mest spektakulære arenaene. Hvis dere ønsker å arrangere en slik opplevelse for de ansatte så bistår vi i prosessen med billetter.

 

ski | hoteller | davos | signaturreise

 

Davos er også kjent for sine togturer med to av de mest kjente toglinjene i verden. Få ting kan sammenlignes med å slappe av i en varm kupé, mens man ser cinematiske fjellandskap rulle forbi.

Eller hva med en spasertur opp til det høyeste fjell i den høyestliggende byen i Europa? Davos egner seg også for en tur når det har blitt varmere i været. Vi kan arrangere utflukter på sykkel, fotturer til fjells eller kajakk i de nærliggende elver. Gode instruktører følger dere opp gjennom hele programmet.

Er en firmatur til Davos noe for deg? Vi har hatt fornøyde kunder her, og bistår deg gjerne i prosessen. Vi ordner med god logistikk, billetter, hotell, restauranter med mere. 


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Kontakt oss


presentasjon davos

Skal dere til Alpene eller planlegger dere en firmatur til Davos?

Last ned presentasjon
Last ned presentasjon


firmatur til davos

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Davos!


Destinasjoner du kanskje vil like

firmatur til st anton

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene?
Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

firmatur til ischgl

Denne flotte lille byen ligger midt i den vakre Paznaundalen i Østerrike. Ischgl tilbyr fantastiske skibakker med toppmoderne systemer

firmatur til cortina

Denne lille byen lokker til seg mange turister og kjendiser i løpet av et år. Dette takket være den høye standarden i hotell- og restaurantlivet, og ikke minst et av verdens største skisystemer.