gruppetur til berlin
BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

REISETID

1t 35min

DIREKTEFLY

Bergen og Oslo


Berlin er en storby som passer oss nordmenn godt!

segway i berlin
SEGWAY I BERLIN

Opplev Berlin på sykkel eller segway

Hvorfor ikke se byen på en ny og annerledes måte? Prøv en guidet tur på Segway

julemarked i berlin
JULEMARKED

Berlin har et fantastisk julemarked

Det er ingen tvil om at Berlin har en av de beste og mest populær julemarkedene i Europa. Klar for julebord?

oktoberfest i berlin
OKTOBERFEST I BERLIN

På Alexanderplatz i Berlin kan du oppleve Oktoberfest!

Det kan ofte være vanskelig og dyrt å komme seg til Munchen. Frykt ikke. I Berlin lever oktoberfest i beste velgående. Vi sørger for inngang og bord!


Berlin

Inspirerende og innbydende

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og mest trendy som skjer i Europa.

 

Etter murens fall har Berlin gjennomgått en betydelig oppbygging, og fremstår i dag som en av Europas mest trendy og moderne storbyer

Det Berlin vi ser i dag regnes som et av Europas viktigste politiske og kulturelle senter. Gamle og nedslitte nabolag har gjennomgått en renovering og fremstår inspirerende og innbydende. Vi vil anbefale en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og  mer skjulte skatter.

Er du glad i shopping, kan du ta turen innom KaDeWe-senteret; Europas nest største shoppingsenter

Om du vil ha litt mindre forhold er Schloßstraße et tips; her kan du rusle innom mange ulike butikker, restauranter, teatre og kinoer. På søndager er de fleste butikker stengt, og det er en perfekt anledning til å besøke markedene rundt omkring i byen. Dra for eksempel innom markedet i Mauerparken, og slukk tørsten etterpå i Prater – en av byens mest kjente ølhaller.

Julemarked

Berlin  har som alle tyske byer med respekt for seg selv julemarked å by på; faktisk hele 60 av dem! Weihnachtsmarkt am Charlottenburger Schloss beskrives som et av Europas fineste, og er verdt et besøk. Kjente Alexanderplatz har også et julemarked – og en skøytebane!

Kulturtilbud

Byen byr på utallige kulturtilbud, det være seg opera, teater, konserter, museer eller gallerier. Besøk gjerne East Side Gallery – her er 1,3 km av den gamle Berlinmuren dekorert med verker av kunstnere fra hele verden. For de som liker at det svinger, finnes et utall med trendy nattklubber og sjarmerende kneiper. Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv,  bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

Høres Berlin ut som en by du kan tenke deg å besøke?

Ta  kontakt med  oss i Signaturreise, og vi lager din neste firmatur med spennende aktiviteter eller kurs og konferanse. Rett og slett en tur til Berlin etter dine ønsker og budsjett

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 3,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til berlin

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Berlin!


Destinasjoner du kanskje vil like