Elsker du spektakulær natur, å føle råskapen ved å nå fjelltoppen, gå i velpreparerte skiløyper eller seile i bølgene med vind og sol i håret? Bo i rorbu og kjenn på ro og nærhet, eller finn et elegant storby hotell.


Enten det er fjell, sjø eller by, så finner vi det dere trenger. Dette er året der alle trenger påfyll og koselige opplevelser sammen. Så hva med en spennende firmatur i Norge? Vi har de beste tipsene og tilrettelegger alt for din bedrift!

Det er ingen tvil om at vi nordmenn er glad i Norge. Stå på ski i puddersnø ned fjellsiden.Trekke krabbeteiner og nyte sol,sjømat og hvitvin.. Det moderne hotellet i storbyen, og det sjarmerende hotellet som ligger litt for seg selv. Vi liker hyggelige sykkelturer men også mer action som en RIB safari på sjøen. Hos Signaturreise har vi god erfaring med å tilrettelegge for en bra firmatur i Norge! Enten det dreier seg om en aktiv tur eller også med faglig innhold. En jubileumstur eller et kickoff. Vi ordner alt for deg og kommer med de beste firmatur tips!

Se vår video fra en firmatur i Norge!

Hva ønsker du å oppleve på din firmatur i Norge? Vi sørger for at dere bor bra, og nyter god mat og drikke. Du får de beste guidene og de morsomste aktivitetene. Hva med å dra til fjells og la Arne Brimi lage middagen?

Les mer om firmatur i Norge | Firmatur utenlands

Les mer om Arne Brimi og LOM

Firmatur til Ålesund | Signaturreise

Firmatur til Ålesund; Byen som er kjent for sin vakre jugend-stil, og nærhet til havet og de spektakulære Sunnmørsalpene.

På Sunnmøre tar de vare på tradisjoner, og vi har funnet de skjulte perlene for din neste firmatur til Ålesund

Les mer

firmatur til geiranger

Firmatur til Geiranger med spektakulære naturopplevelser!

Så hva med å legge “møterommet” og det faglige innholdet på en båt når dere er på gruppereise til Geiranger? På denne måten nytes en god lunch samtidig som dere får spektakulær utsikt til mektig natur!

Les mer

Trondheim by utsikt nidarosdomen firmatur til trondheim signaturreise

Firmatur til Trondheim – Norges teknologi hovedstad

La oss ta deg med på en historisk reise i Norges teknologi hovedstad som oser av sjarm, trivelige folk og fantastisk mat!

Les mer

fint bilde av firmatur til nord norge

Oppfyll drømmen om firmatur til Nord Norge!

Når det kommer til matkultur, så er det sjømaten som står i sentrum. Her finner du kvalitet i alle ledd med kulinariske retter laget av fersk fisk eller skalldyr!

Les mer

firmatur til lofoten med høye fjell og dype fjorder

Firmatur til Lofoten, en eksotisk naturperle!

Bilder og videoer på sosiale media av fantastiske fjorder, rorbuer og ruvende fjell deles med hele verden og har skapt et internasjonalt reisemål. Er du klar for et eventyr?

Les mer

firmatur til tromsø

Firmatur til Tromsø – Nordens spektakulære Paris!

Stolte tradisjoner, store ambisjoner og høye ferdigheter som gjør at du kan få oppleve kulinariske og smakfulle matretter

Les mer

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Firmatur til Trøndelag på vinteren med hyggelig stemning og bålkaffe!

Det å legge årets firmatur i Norge, til Trøndelag midt på vinteren kan være en unik opplevelse i seg selv. En sjarmerende tid med frisk luft, ren natur.

Les mer

gruppereise til trøndelag

Gruppereise til spennende og joviale Trøndelag!

Trivelige Trøndelag! Om man ønsker å oppleve varierte aktiviteter og fantastisk mat er dette destinasjonen for deres neste firmatur.

Les mer

Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring. Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no