Norge

Firmatur i Norge vil gi både deg og dine kollegaer en fantastisk opplevelse

Teambuilding og naturopplevelser i fokus

Mye herlig reiseglede og erfaring sitter i veggene hos Signaturreise. Når vi lager en firmatur i Norge så har vi nese for det lille ekstra og streber alltid etter å overgå kundens forventninger.

«Hvis du legger årets firmatur i Norge kan du oppleve fantastisk natur, kortreist mat av topp kvalitet og guider som finner det du er ute etter i dette langstrakte landet»

Å kjøre RIB langs Saltstraumen i Bodø, nyte vin på gården til Arne Brimi, la deg fascinere av dype fjorder, høye fjell og Geiranger som er kjent for sin spektakulære natur, eller spise reinsdyrstek over åpne flammer på Røros. Dette er noen av de aktivitetene som knytter arbeidskolleger tettere sammen.

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de skal på firmatur i Norge. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et pulserende program med høy kvalitet og spennende aktiviteter.

Eventet flyttes ut av byen og aktiviteter har blitt sprekere og med mer variert innhold. Det som før var en guidet tur til fots,  kan vi i dag kalle en kulinarisk vandring- og kan inneholde alt fra en konsert i Trondheim til vinsmaking i Lom, etterfulgt av en hyggelig lokal lunch.

Å lage gode aktivitetspakker i Norge har vi god erfaring med; å bruke fjellpartier, enten til fots eller på ski, leie båt for å nyte kystlinjen vår, nyte god mat med kortreiste utvalgte råvarer og finne fine hoteller enten i byer eller mer avsidesliggende steder. Vi vet hva som finnes, og lager gjerne en spektakulær tur for dere i vårt vakre land!

Gamle bybro

Norge har blitt et ettertraktet reisemål med sin uberørte natur, både for utenlandske turister men ikke minst for nordmenn når vi ikke kan reise dit vi ønsker slik vi pleide før.

Vi i Signaturreise er opptatt av å lage gode reiseopplevelser til din neste firmatur i Norge. Om dere er en liten gruppe eller stor. Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, har vi mange innspill.

«Norway is a once-in-a-lifetime destination and the essence of its appeal is remarkably simple: this is one of the most beautiful countries on Earth» – Lonely planet

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt