firmatur til flåm med tog fra bergen

Legg deres neste firmatur til Flåm og opplev det spektakulære fjordlandskapet

I Flåm er alt lagt til rette for gode møter, blandet med et bredt spekter av flotte naturopplevelser og god mat. Ta med kollegaene dine på Flåmsbana, en av verdens vakreste togreiser, Skandinavias lengste zipline og sykkeltur på Rallarvegen.

Den Iøynefallende båten tar dere stille med gjennom UNESCO-listede Nærøyfjorden. Det helelektriske fartøyet egner seg godt som sted for aperitiff eller til deler av det faglige opplegget.

Zipline i Flåm
zip-line i Flåm, en fartsfylt opplevelse

«Flåmsbanen er et eventyr, og er av mange kåret til verdens beste togreise. Det kan være en rå start på den neste firmaturen til Flåm!«

Turen starter fra høyfjellet på Myrdal Stasjon

Turen starter fra høyfjellet på Myrdal Stasjon på 867 moh, og ender nede i Flåm (2 moh) som ligger innerst i Aurlandsfjorden. På den 20 km lange tog turen vil dere oppleve vakker norsk natur, og en av verdens bratteste jernbane strekninger på normalspor. Gode transportforbindelser gjør det enkelt å reise til Flåm.

FLÅMSBANA

18 av de 20 tunnelene på Flåmsbana er bygget for hånd. Dette er imponerende, selv i våre dager. På denne firmaturen til Flåm er det verdt å ta årets mest naturskjønne bilder.

Elver, fosser, bratte fjellsider og hvite fjelltopper vil feste seg på minne på denne firmaturen til Flåm.

Aktivitet | Kongsvinger | Guidet sykkeltur

Guidet sykkeltur, vi finner en egnet sykkelrute med egen guide for gruppen


Historiske hoteller i Flåm

Helt siden midten av 1800- tallet har Flåm lokket til seg engelske Lorder og annen høytstående adel som ønsket å finne jakt og fiske plasser.

De ble innlosjert på gården til Flåms rikeste mann, Christen Fretheim. Fretheim Hotel er fremdeles et vakkert hotell, som det er mulig å bestille på den neste firmatur til Flåm.

Flåmsbrygga hotell

hotell i flåm gruppereise
hotell rom firmatur i flåm
Mange av de fineste hotell i Norge finner vi i avsides liggende steder. Ofte veldig naturskjønne områder, og de har en lang historie. Dette gjelder også Flåmsbrygga Hotell. Den sentrale beliggenheten på kaien i Flåm gjør at du kan komme med båt og legge ti rett ved hotellet.
Her kan du nyte oppholdet i rustikke, men også tradisjonell stil og høy kvalitet.

En særpregen stil med antikke møbler, og stedet har en egen populær pub- Ægir. Selv om du kan kose deg inne med god mat & drikke, er det samtidig et eldorado for jakt og fiske.
Like mye som Loder tilbake i tid ble tiltrukket av naturen, blir vi det på samme måte i dag.


Fretheim Hotell

De lokale gode smakene bygget på gamle tradisjoner er et must å få med seg på neste firmatur til Flåm. Vi anbefaler å besøke lobbybaren på Fretheim der de serverer den prisbelønte geitosten fra den lille idylliske bygda Undredal. De mottok utmerkelsen beste geitost i 2011 og 2012.

flåm for gruppereise fretheim hotell
hotell rom i flåm gruppereiser til fretheim

Hotellet vi anbefaler har kapasitet på 122 komfortable rom og en restaurant spesialisert på bruk av lokale råvarer, men også et flunkende nytt konferansesenter som åpner i mai 2021. Velkommen til hjerte av fjord Norge!

Kortreist mat

Sogn og Fjordane har vært de ledende regionene for frukt og bær i Norge i generasjoner. I Flåm finner du et stort utvalg av lokalprodusert saft og cider i butikker, restauranter og cafeer. Samt på Lobbybaren på Fretheim Hotel.

kortreist mat cider flåm
kortreist mat i norge

Flåm bakeri

Her får du servert de deiligste bakervarer året rundt. Alt fra lokale spesielle produkter til internasjonale smaker. Så her er noe for enhver smak. Og selvfølgelig får du servert bakervarer fra Flåm bakeri på Fretheim Hotel.

Alt er nybakt og lukter himmelsk. Det er slikt som gjør oss glad når vi er på firmatur i Flåm. Likeså som bakervarer, vil du på restaurantene i Flåm få servert lokalt kjøtt.

Det tradisjonsrike jordbruket i dette området setter sin ære i lokale kjøtt tradisjoner. Og selvfølgelig får du lokalprodusert saft og Cider. Og det lover vi smaker godt på din neste firmatur i Flåm.

flåm bakeri

Andre destinasjoner i Norge du kanskje vil like:

firmatur til lom og jotunheimen

Lom

Arne Brimi ønsker dere velkommen på firmatur til Lom. En tur med flotte aktiviteter og gode matopplevelser

bergen-sin-vakre-skjaergard

Bergen

På din neste firmatur til Bergen finner vi akkurat hva du er ute etter til din gruppereise. Enten du vil bo flott og sentralt på Opus, eller om du heller ønsker å være litt utenfor sentrum i roligere omgivelser.

firmatur til Ålesund | firmatur i norge | signaturreise

Ålesund

Alt ligger i gangavstand i den koselige byen Ålesund, så her kan du rusle over til Brosundet, se på antikvitets butikker eller ta en kaffe på en koselig liten kafe

firmatur til geiranger med aktiviteter e1621160023673 uai 798x599 1

Geiranger

Firmatur til Geiranger; hvor isbreene satte sitt spor for tusenvis av år siden, hvor det ble skapt unike fjell og fjord formasjoner. På din reise vil du få en spektakulær og rå naturopplevelse som vil bli husket i lang tid.

Ta kontakt og vi sender deg forslag til destinasjon for deres neste firmatur!

firmatur tips firmatur Svalbard

Hjem | Firmatur i Norge | Innlandet | Kongsvinger