Innlandet

Firmatur til innlandet- fra urbane by områder til urørte villmarksområder

Som man kan gjette ut fra navnet, er dette et fylke der du er «inne i landet», og langt unna kysten. Innlandet dekker et stort område, og mange av de mest kjente fjellpartier i Norge finner du her.
Både Rondane Nasjonalpark og norges høyeste fjell; Galdhøpiggen i Jotunheimen. Så her er det flotte muligheter til å oppleve råe fjellpartier, vakre fjellvann og fine turstier. Det finnes mange fine steder å leie seg inn, og på neste firmatur til Innlandet har vi mange fine tips til dere.
370 000 mennesker bor her, og det er det nest største fylke i areal. Det strekker seg så langt at det møter UNESCO området til Røros i nord.
Ta kontakt

Opplevelser i innlandet

Det er utrolig mange fine måter å oppleve natur og landskap i dette vakre området i landet vårt. Det arrangeres yoga og ridning, som kan være en veldig fin kombinasjon!

Først oppleves naturen på hesteryggen, etterfulgt av avslappende yoga øvelser. Eller et matkurs på for eksempel Skafferiet, på den vakre Helgøya der dere kan oppleve ro, harmoni og ekte matglede. Mat og drikke serveres det også på Braastad Gården, som er drevet av Patrick og Eva Braastad.

I Brummundal arrangeres det kulinarisk vandring. På turen vil du få oppleve mangfoldet av mattilbydere og samtidig få et innblikk i den spennende mathistorien Brumunddal har å by på. Du blir garantert veldig god og mett og møter andre mat-og kultur entusiaster

For grupper kan det også arrangeres ulike aktiviteter som langbue-skyting, øksekast og roing i vikingskip. Her vil vi tilrettelegge aktivitetene ut i fra ønsker for gruppen. Senere på kvelden kan vi leie inn en stand-up komiker, konferansier eller musikk etter ønske.

Hva med å leie Skibladner til din firmafest?

Vi anbefaler å leie Skibladner til firmaets neste fest! Tenk så kult å ha et arrangement på Mjøsas hvite svane helt for dere selv. Her blir dere møtt av service innstilte og hyggelig mannskap, som serverer fantastisk mat og drikke.

Dette blir helt sikkert en topp kveld for den neste firmaturen deres. Skibladners stoppesteder er Hamar, Lillehammer, Brumundal, Moelv, Kapp, Nes, Atlungstad og Evjua.

Fra disse anløpene kan vi tilrettelegge det neste arrangementet, der dere først og fremst får en uforglemmelig opplevelse i egen båt og får føle Skibladners spesielle historie på best mulig måte.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt