Hjem  /  Firmatur  /  Norge / Lom / Jotunheimen

header jotunheimen

Firmatur til Lom og Jotunheimen

Send Forespørsel

Fjellturer i vakre Jotunheimen

Vi anbefaler å ta en firmatur til Lom i Gudbrandsdalen. Mange av Norges høyeste fjell finner du i dette området, og det behagelige innlandsklimaet gjør området attraktivt både sommer og vinter. Besøk toppen av Norge, Galdhøpiggen, for en sprek utfordring med fantastisk utsikt over Jotunheimen.

Bli med på rafting på Ottaelva og gjennom de største strykene sammen med profesjonelle guider. Rafting er en kjempemorsom aktivitet for teambuilding. Her kan man også kombinere rafting etterfulgt av juving. En aktivitet med mye spenning! Her hopper og sklir dere nedover elver og utfordrende natur.

Ser man etter større utfordringer kan man sette opp grottevandring og besøk på Galdhøpiggen klatrepark på programmet. Man får erfarne guider som veileder dere gjennom underjordiske grotter for å se små elvestryk, grotter og huler. Grottevandring kan enkelt legges opp til både vanskelige og enkle terreng. Eller kanskje Glittertinden og Jotunheimen nasjonalpark passer dere best.

En tur på Blåisen eller Bøverbreen er også å anbefale. Brevandring i Lom trenger ikke å være utfordrende om man ønsker å tilpasse aktiviteten. Turene kan i likhet med grottevandring bli lagt opp etter hvilke behov man ønsker.

Firmatur til Lom og besøk flotte Brimiland; selveste Arne Brimi står for kulinariske godbiter. Arne Brimi er en norsk kokk og er kjent fra TV-programmet «Gutta på tur». Vi kan anbefale en god 3-retters middag med Arne Brimi. Her får dere servert kortreist mat i hyggelige omgivelser. Lom og Brimiland har også flere fine overnattingsmuligheter for både store og små grupper.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud for firmatur til Jotunheimen og Lom/Brimiland!


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Noen destinasjoner du kanskje vil like:

Vestlandet
Nord-Norge
Trøndelag på vår, sommer og høst


Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring. Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no


firmatur til lom

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Lom og Jotunheimen!


Destinasjoner du kanskje vil like

Nothing found.