Hjem  /  Firmatur  /  Norge / Lom / Jotunheimen

Firmatur til Lom og Jotunheimen

Vi anbefaler å ta en firmatur til Lom i Gudbrandsdalen. Mange av Norges høyeste fjell finner du i dette området, og det behagelige innlandsklimaet gjør området attraktivt både sommer og vinter. Besøk toppen av Norge, Galdhøpiggen, for en sprek utfordring med fantastisk utsikt over Jotunheimen.


gruppereise-til-lom-arne-brimi

 

Aktiviteter i Lom

Bli med på rafting på Ottaelva og gjennom de største strykene sammen med profesjonelle guider. Rafting er en kjempemorsom aktivitet for teambuilding. Her kan man også kombinere rafting etterfulgt av juving. En aktivitet med mye spenning! Her hopper og sklir dere nedover elver og utfordrende natur.

 

gruppetur på rafting i elven

Hvis dere ønsker så kan vi legge opp til adrenalinfylt  aktivitet slik som rafting, grottevandring eller isbre vandring

gruppe på sykkeltur i Trøndelag

Vi kan arrangere både downhill, el-sykkel og guidet sykkeltur i Lom

Ser man etter større utfordringer kan man sette opp grottevandring og besøk på Galdhøpiggen klatrepark på programmet.

Man får erfarne guider som veileder dere gjennom underjordiske grotter for å se små elvestryk, grotter og huler. Grottevandring kan enkelt legges opp til både vanskelige og enkle terreng. Eller kanskje Glittertinden og Jotunheimen nasjonalpark passer dere best.


Brevandring | aktivitet | vestlandet | LOM


En tur på Blåisen eller Bøverbreen er også å anbefale.

Brevandring i Lom trenger ikke å være utfordrende om man ønsker å tilpasse aktiviteten. Turene kan i likhet med grottevandring bli lagt opp etter hvilke behov man ønsker.
Firmatur til Lom og besøk flotte Brimiland; selveste Arne Brimi står for kulinariske godbiter. Arne Brimi er en norsk kokk og er kjent fra TV-programmet «Gutta på tur». Vi kan anbefale en god 3-retters middag med Arne Brimi. Her får dere servert kortreist mat i hyggelige omgivelser. Lom og Brimiland har også flere fine overnattingsmuligheter for både store og små grupper.

Se video fra firmatur til LOM med gode mat opplevelser

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud for firmatur til Jotunheimen og Lom
firmatur til lom og jotunheimen

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Lom og Jotunheimen!


Destinasjoner du kanskje vil like

guide i norge

Hva med en firmatur til Bergen. En av Norges største byer med flotte hoteller, nærhet til naturen, aktiviteter og høy standard på mat og drikke

Firmatur til Vestlandet | Gruppereise | Signaturreise

Utforsk flere destinasjoner på Vestlandet. Vi tilbyr opphold i både byer og i mer landlige omgivelser. Det er helt opp til deg, deres behov og ønsker

Trondheim by utsikt nidarosdomen firmatur til trondheim signaturreise

I Trondheim kan du oppleve en kombinasjon med by, fjell og et opphold ved sjøen. Hva med å legge middagen på ærverdige og nyoppussede Britannia?

firmatur til geiranger

Hvis du synes Lom er en interessant destinasjon. Hva med Geiranger? Mektige fjell og severdigheter. Flotte aktiviteter og gode måltider

Hjem  /  Firmatur  /  Norge / Lom / Jotunheimen