Firmatur til Møre og Romsdal | Trollstigen | Signaturreise

Hjem | Firmatur i Norge | Møre og Romsdal

Firmatur til Møre og Romsdal; med populære attraksjoner og mektig natur!

Mektige fjell, fjorder, fossefall, ville havstykker mellom holmer og skjær. Genuine små kystbyer med god lokalprodusert mat med tilgang til fantastiske råvarer fra både hav og land.

Overnatting

I denne delen av Norge anbefaler vi å bo så nære fjell, fjord eller hav som mulig. Så det kan være et gammelt handelssted som er restaurert til hotell, eller gamle brygger som er restaurert og ligger for seg selv med havet som nærmeste nabo.

Geiranger | Hotell | Signaturreise
Hellesylt | Gruppereise | Signaturrreise

Vi kan også legge et besøk til en av kystbyene som Kristiansund eller Molde i kombinasjon med et mindre sted. Spør oss, vi har lokal kunnskap og hjelper deg gjerne med din neste firmatur i dette fylket.

Destinasjoner som egner seg for en firmatur til Møre og Romsdal Fylke;

Ålesund

Nydelige Ålesund, med stilige jugend bygg som ble bygget etter bybrannen i 1904. For å få et overblikk over byen, havna og Sunnmørsalpene, tar du turen opp til Aksla for å nyte utsikten. Gå de 418 trinnene, så er det godt å ta en kald drikke på Fjellstua etterpå.

Det er mange aktiviteter dette omårådet kan by på, fjordcruise til Geiranger, kajakk padling med guide og kjentmann, el sykkel tur i vakker natur eller å vandre i fjellet. Her finner vi gode aktiviteter for din neste firmatur.

Geiranger

Et av de mest spektakuære fjordområder du kan finne i Norge, som er på UNESCOs verdensarvliste er Geiranger. Det er både eventyrlig, majestetisk og gir så mektige inntrykk.

Vår anbefaling i dette området, er å oppleve Trollstigen. Denne utrolige veien som snirkler seg i så bratte partier at du ikke tror det er mulig å kjøre der, er en turist attraksjon verd å få med seg. Trollstigen er opprinnelig en gammel fjellovergang mellom Valldal og Åndalsnes.

Mange kjente landemerker finnes her, som Trollveggen, Stigbotnhornet og Bispen.

Fra utsiktspunktet på toppen kan du nyte den fantastiske utsikten over Trollstigveien, fossene, elven og Isterdalen. Vil man ta bilder og kjøre helt frem, er dette mulig fra Dalsnibba utsiktspunkt.

Utflukter

Via Ferrata i Loen

Klatrestien tar deg til toppen av Hoven på 1011 moh, og utsikten er fenomenal der du skuer mot Lodalen, Oldedalen, Skåla og fjellheimen mot Jostedalsbreen.

På din neste firmatur til Geiranger står sikkerheten og tilrettelegging med lokal kjente guider med topp prioritet.

Aktivitetene legges opp etter nivået på gruppen slik at det passer for alle. Naturopplevelsene blir et minne som ikke glemmes.

Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Guro har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokument


Eksempel på våre anbefalte hoteller som egner seg godt for gruppereiser:
Hotell Møre og Romsdal Angvik Gamle Handelssted - Foto Classic Norway
Foto: Angvik Gamle Handelssted
Gode møteroms fasiliteter for den faglige delen av programmet:

Teknisk utstyr og valg av møterom etter behov.

Møterom på Møre og Romsdal Angvik Gamle Handelssted
Foto: Angvik Gamle Handelssted

På våre hoteller vil dere finne roen:
Bøkkerstua - Angvik Gamle Handelssted - Foto Classic Norway
Foto: Angvik Gamle Handelssted

Via Ferrata i Loen er en kjent aktivitet som egner seg for spenstige grupper:

Via Ferrata LOEN | Aktivitet på firmatur | Signaturreise

Vi sørger for at dere får en god guide som har fokus på sikkerhet og gir opplæring underveis.

Aktivitet Via Ferrata Loen | Møre og Romsdal | Signaturreise

En spenstig aktivitet. Aktiviteter på en firmatur kan differensieres. Noen kan gjøre dette, mens andre kan få en kosetur til toppen og nyte utsikten.

Aktiviteter i Møre og Romsdal

Aktiviteter som leie av båt for fisketur, kajakk padling i rolig farvann, teambuilings konkurranser der lag konkurrerer mot hverandre, matlagings kurs, sykling og fjellvandring er fine aktiviteter i denne delen av landet.

Aktiviteter på vannet

Kajakk: kan vi arrangere både i byer, fjorder og på enkelte fjell.
Fisking: en fiskekonkurranse er en hyggelig nedpå aktivitet hvor praten går løst.
Båt tur: både som sightseeing, eller kosetur med god mat og drikke om bord.
Hav Rafting: RIB hurtigbåt, en fartsfylt opplevelse som kan kombineres med sightseeing
Wild Life Safari: hvor dere vil imponert over natur og dyreliv!

Aktiviteter på fjellet

Mountain bike: Utrolig gøy tur i skog og mark. Adrenalinfylt tur for de som ønsker de tøffeste løypene. Her kan vi differensiere etter nivå med ulike løyper. Gruppen kan samles til felles lunch.

Fjellvandring: gode guider med fokus på sikkerhet tar dere med på en nydelig tur i vakker natur. Her finnes mange alternativer, alt etter hvilket nivå gruppen vil legge seg på.

Sightsseeing til kjente landemerker som: Trollstigen, Romsdalseggen, Geirangerfjorden, Hjørundfjorden, Byaksla eller Atlanterhavsveien. I dette fylket er det utallige severdigheter å velge mellom

Aktiviteter i byen:

Vandring med guide / faglig: På de fleste av våre destinasjoner kan vi tilby gode guider som er rik på kunnskap. Ofte kan vi også finne en guide som har kunnskap om deres bransje og kan legge faglig inn i turen.

Elsykkel eller guidet sykkeltur: 
Dette er en hyggelig aktivitet for din neste firmatur til Møre og Romsdal. Sykling er aktivitet som passer for de fleste. Vår anbefaling er å finne en guide som også fletter inn det faglige dere trenger. Spør oss, vi finner det dere trenger.

Team-buildings aktiviteter: 
I disse hjemmekontor tider så trenger vi å ha hyggelige opplevelser med kollegaer mer enn noen gang før. Her knyttes bånd og sosiale relasjoner over trivelige «ned-på aktiviteter»

Matlagingskurs: Hvorfor ikke legge opp til et kulinarisk matlagingskurs hvor dere nyte maten når den er ferdig?

Kajakk: Populært og egner seg spesielt på steder med majestetiske fjell og dype fjorder. Gode instruktører som tar sikkerheten på alvor gir dere opplæring og blir med på turen

Escape room: 
Her skal dere ut i fra ulike hint og tips finne en vei ut av rommet. Flott aktivitet for lagbygging på tvers av avdelinger.

Skattejakt: Ulike tips og ledetråder underveis fører dere til den skjulte skatten. Hvilket lag finner den først? Premie til vinnerlaget deles ut under middagen

Kajakk er en flott aktivitet, spesielt i Geirangerfjorden
Kajakk tur i Geirangerfjorden | Signaturreise

Gruppe på tur i fjellet i retning mot severdighet og panoramautsikt
Fjelltur | Møre og Romsdal | Signaturreise

Guidet sykkeltur for å bli kjent i byen er noe som passer for alle
Guidet sykkeltur i byen | Møre og Romsdal | Signaturreise

Firmatur til Møre og Romsdal | Geiranger | Signaturreise
Geirangerfjorden Møre og Romsdal

Geiranger: En av Møre og Romsdal sin absolutt flotteste attraksjon. En del av UNESCO sin verdensarv

Trykk her for Geiranger
Badehuset Spa - Angvik Gamle Handelssted - Foto Classic Norway
Foto: Angvik Gamle Handelssted

Hoteller: Vi har mange gode hoteller som egner seg for både store og små grupper i Møre og Romsdal. Ta kontakt med oss og vi finner sammen et egnet sted for deres firmatur.


Kulturelt

Teater: I byene kan man dra på Teater etter en god middag. Ute i områdene så er det ofte kulturelle teater innslag i forbindelse med guidet turer. Vi kan også arrangere private små innslag for de som ønsker dette.

Konserter: Vi har mange gode artister i Norge. Ønsker dere en minikonsert eller en trubadur til middag så kommer vi med forslag som egner seg.

Festivaler: Norge bugner av festivaler; Møre og Romsdal er inget unntak. Spør oss om en festival når dere skal på neste firmatur.

Museumsbesøk: 
Det finnes alt fra vitenskaps museum til akvarium og historiske museum. Dette er noe man gjerne gjør på egen hånd. Guiden peker dere i riktig retning.

Severdigheter: Fra fjellstua i Ålesund til Geiranger Skywalk. Vi anbefaler å få med seg attraksjonene og vi sørger for de beste guidene.

Mat og drikke i Møre og Romsdal

Lokal mat og reiseliv passer veldig godt sammen på en firmatur til Møre og Romsdal.

Du finner mange lokale gårdsbutikker i Møre og Romsdal. I dette fylket er de opptatt av å ta vare på tradisjoner kombinert med en moderne tvist. Resultatet blir veldig bra!

Maten er produsert fra bunnen av, og råvarene er dyrket, fisket eller jaktet på i nærområdet. Historien er viktig å ta vare på, bare videreutviklet slik at det blir spennende smaker. På denne måten kan du smake deg rundt i fylket, og finne mye god og spennende mat og drikke.

Tilgangen til fersk fisk, all slags sjømat, ost, kjøtt, bakst, sjokolade, bryggerier- ja, det er et mangfold av gode smaksopplevelser.

Tilgangen til topp mat finner vi også på hoteller som vi samarbeider med. Disse har lange og gode mat tradisjoner som holdes i hevd. Gled deg til en kulinarisk reise på din neste firmatur til Møre og Romsdal.

Lokale produsenter

Det er et oppsving i lokal produsert mat fra bunnen av, og dette gjelder i høyeste grad også i Møre og Romsdal.

Mange driver økologisk, og er opptatt av å ta vare på tradisjoner og god etikk. Historie fortelling er en del av mat opplevelsen, og stolte drivere kan vise til at mange generasjoner tilbake dyrket den samme jorda.

Turister fra inn og utland besøker gårder som serverer sine spesialiteter, det er bare å nyte kortreist og god mat i dette området


God mat og drikke
Restaurant - Angvik Gamle Handelssted - Foto Classic Norway – Kopi
Fotot: Restaurant - Angvik Gamle Handelssted

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en firmatur til Møre og Romsdal?

Ta kontakt

Firmatur til Ålesund | Signaturreise

Gruppereise til Ålesund:

Hva med å legge årets firmatur til Ålesund; en av Norges flotteste byer. Her får dere sjarmerende hoteller med gode konferansefasiliteter, gode måltider og topp aktiviteter!

Les mer om Ålesund her

Noen flere destinasjoner for gruppereise til Møre og Romsdal:

Firmatur til Møre og Romsdal | Gruppereise | Signaturreise

Firmatur til Åndalsnes:

Åndalsnes er kjent for sine mektige fjellvegger og sin fantastiske natur. Til og med Tom Cruise lot seg imponere så mye at hans siste film «Mission Impossible» ble filmet her med de mest halsbrekkende stunts i rå natur.

Raumabanen ble brukt for å illustrere Orientekspressen, og den lille bygda blir satt skikkelig på verdenskartet. Vi syr sammen en opplevelsesrik tur for din neste firmatur til Åndalsnes.

Hustadvika Gjestegård | Signaturreise
Foto: Hustadvika Gjestegård

Firmatur til Hustadvika:

Opplev den kjente Atlanterhavsveien, som tar deg med helt ut i det ytterste havgapet med øyer, holmer og skjær. 8 bruer binder en strekning på 8274 meter sammen.

På dager med litt «ruskete» vær er det fascinerende å oppleve denne turen. En firmatur til Møre og Romsdal i dette fine området kan kombineres med å bo i Kristiansund eller Molde

Angvik Gamle Handelssted - Foto Classic Norway
Foto: Angvik Gamle Handelssted

Firmatur til Angvik:

Hva med å nyte et par dager på neste firmatur til Angvik? Et koselig lite handelssted der bygninger er pusset opp og fremstår nå som et delikat sted der du kan nyte lokal mat, leie en båt for fisketur eller padle i kajakk med kjentmann i de fine omgivelsene.

Vi gir deg råd om den neste firmatur til Møre og Romsdal. Og anbefaler gjerne det koselige stedet Angvik på Nordmøre.

Stranda | Gruppereise Møre og Romsdal | Signaturreise

Firmatur til Stranda:

Stranda er ikke bare produksjon av pizza, her i denne lille bygda kan dere kose dere i vakre omgivelser på den neste firmaturen.

Høye fjell, nærhet til både Ålesund, Geiranger og andre vakre steder på Sunnmøre gjør at vi kan sy sammen et optimalt arrangement for neste firmatur til Møre og Romsdal


Ta kontakt og vi sender deg forslag til destinasjon for deres neste firmatur!

firmatur tips firmatur Svalbard

Hjem | Firmatur i Norge | Møre og Romsdal