Møre og Romsdal

Firmatur til Møre og Romsdal; med populære attraksjoner og mektig natur!

Mektige fjell, fjorder, fossefall, ville havstykker mellom holmer og skjær. Genuine små kystbyer med god lokalprodusert mat med tilgang til fantastiske råvarer fra både hav og land.

Overnatting

I denne delen av Norge anbefaler vi å bo så nære fjell, fjord eller hav som mulig. Så det kan være et gammelt handelssted som er restaurert til hotell, eller gamle brygger som er restaurert og ligger for seg selv rett ved havet.

Vi kan også legge et besøk til en av kystbyene som Kristiansund eller Molde, i kombinasjon med et mindre sted. Spør oss, vi har lokal kunnskap og hjelper deg gjerne med din neste firmatur i dette fylket.

Ta kontakt

Destinasjoner som egner seg for en firmatur til Møre og Romsdal Fylke;

Ålesund

Nydelige Ålesund, med stilige jugend bygg som ble bygget etter bybrannen i 1904. For å få et overblikk over byen, havna og Sunnmørsalpene, tar du turen opp til Aksla for å nyte utsikten. Gå de 418 trinnene, så er det godt å ta en kald drikke på Fjellstua etterpå.

Det er mange aktiviteter dette omårådet kan by på, fjordcruise til Geiranger, kajakk padling med guide og kjentmann, el sykkel tur i vakker natur eller å vandre i fjellet. Her finner vi gode aktiviteter for din neste firmatur.

Geiranger

Et av de mest spektakulære områder du kan finne i Norge, som er på UNESCOs verdensarvliste er Geiranger. Det er både eventyrlig, majestetisk og gir så mektige inntrykk.

Vår anbefaling i dette området, er å oppleve Trollstigen. Denne utrolige veien som snor seg i så bratte partier at du ikke tror det er mulig å kjøre der, er en turist attraksjon som man bør få med seg. Trollstigen er opprinnelig en gammel fjellovergang mellom Valldal og Åndalsnes.

Mange kjente landemerker finnes her, som Trollveggen, Stigbotnhornet og Bispen.

Fra utsiktspunktet på toppen kan du nyte den fantastiske utsikten over Trollstigveien, fossene, elven og Isterdalen. Vil man ta bilder og kjøre helt frem, er dette mulig fra Dalsnibba utsiktspunkt.

Utflukter

Via Ferrata i Loen

Klatrestien tar deg til toppen av Hoven på 1011 moh, og utsikten er fenomenal der du skuer mot Lodalen, Oldedalen, Skåla og fjellheimen mot Jostedalsbreen.

På din neste firmatur til Geiranger, vil sikkerheten og tilrettelegging med lokal kjente guider stå på toppen av lista.

Aktivitetene legges opp etter nivået på gruppen slik at det passer for alle. Naturopplevelsene blir et minne som ikke glemmes.

Aktiviteter i Møre og Romsdal

Aktiviteter som leie av båt for fisketur, kajakk padling i rolig farvann, teambuilings konkurranser der lag konkurrerer mot hverandre, matlagings kurs, sykling og fjellvandring er fine aktiviteter i denne delen av landet.

Aktiviteter på vannet

Kajakk: kan vi arrangere både i byer, fjorder og på enkelte fjell.
Fisking: en fiskekonkurranse er en hyggelig nedpå aktivitet hvor praten går løst.
Båt tur: både som sightseeing, eller kosetur med god mat og drikke om bord.
Hav Rafting: RIB hurtigbåt, en fartsfylt opplevelse som kan kombineres med sightseeing
Wild Life Safari: her blir dere imponert over natur og dyreliv!

Aktiviteter på fjellet

Mountain bike: Utrolig gøy tur i skog og mark. Adrenalinfylt tur for de som ønsker de tøffeste løypene. Her kan vi differensiere etter nivå med ulike løyper. Gruppen kan samles til felles lunch.

Fjellvandring: gode guider med fokus på sikkerhet tar dere med på en nydelig tur i vakker natur. Her finnes mange alternativer, alt etter hvilket nivå gruppen vil legge seg på.

Sightsseeing til kjente landemerker som: Trollstigen, Romsdalseggen, Geirangerfjorden, Hjørundfjorden, Byaksla eller Atlanterhavsveien. I dette fylket er det utallige severdigheter å velge mellom

Aktiviteter i byen:

Vandring med guide / faglig: På de fleste av våre destinasjoner kan vi tilby gode guider som er veldig kunnskapsrik. Ofte kan vi også finne en guide som kan legge deres fagfelt inn i turen.

Elsykkel eller guidet sykkeltur: 
Dette er en hyggelig aktivitet for din neste firmatur til Møre og Romsdal. Sykling er en aktivitet som passer for de fleste. Vår anbefaling er å finne en guide som også fletter inn det faglige dere trenger. Spør oss, vi finner det dere trenger.

Team-buildings aktiviteter: 
Vi finner på morsomme oppgaver og aktiviteter for å legge opp til deres teamutvikling. Her knyttes bånd og sosiale relasjoner over trivelige «ned-på aktiviteter»

Matlagingskurs: Hvorfor ikke legge opp til et kulinarisk matlagingskurs hvor dere nyte maten når den er ferdig?

Kajakk: Populært og egner seg spesielt på steder med majestetiske fjell og dype fjorder. Gode instruktører som tar sikkerheten på alvor gir dere opplæring og blir med på turen

Escape room: 
Her skal dere ut i fra ulike hint og tips finne en vei ut av rommet. Flott aktivitet for lagbygging på tvers av avdelinger.

Skattejakt: Ulike tips og ledetråder underveis fører dere til den skjulte skatten. Hvilket lag finner den først? Premie til vinnerlaget deles ut under middagen

Kulturelt

Teater: I byene kan man dra på Teater etter en god middag. Ute i områdene så er det ofte kulturelle teater innslag i forbindelse med guidet turer. Vi kan også arrangere private små innslag for de som ønsker dette.

Konserter: Vi har mange gode artister i Norge. Ønsker dere en minikonsert eller en trubadur til middag så kommer vi med forslag som egner seg.

Festivaler:Norge bugner av festivaler; Møre og Romsdal er inget unntak. Spør oss om en festival når dere skal på neste firmatur.

Museumsbesøk: 
Det finnes alt fra vitenskaps museum til akvarium og historiske museum. Dette er noe man gjerne gjør på egen hånd. Guiden peker dere i riktig retning.

Severdigheter:Fra fjellstua i Ålesund til Geiranger Skywalk. Vi anbefaler å få med seg attraksjonene og vi sørger for de beste guidene.

Mat og drikke i Møre og Romsdal

Lokal mat og reiseliv passer veldig godt sammen på en firmatur til Møre og Romsdal.

Du finner mange lokale gårdsbutikker i Møre og Romsdal. I dette fylket er de opptatt av å ta vare på tradisjoner kombinert med en moderne tvist. Resultatet blir veldig bra!

Maten er produsert fra bunnen av, og råvarene er dyrket, fisket eller jaktet på i nærområdet. Historien er viktig å ta vare på, bare videreutviklet slik at det blir spennende smaker. På denne måten kan du smake deg rundt i fylket, og finne mye god og spennende mat og drikke.

Tilgangen til fersk fisk, all slags sjømat, ost, kjøtt, bakst, sjokolade, bryggerier- ja, det er et mangfold av gode smaksopplevelser.

Tilgangen til topp mat finner vi også på hoteller som vi samarbeider med. Disse har lange og gode mat tradisjoner som holdes i hevd. Gled deg til en kulinarisk reise på din neste firmatur til Møre og Romsdal.

Lokale produsenter

Det er et oppsving i lokal produsert mat fra bunnen av, og dette gjelder i høyeste grad også i Møre og Romsdal.

Mange driver økologisk, og er opptatt av å ta vare på tradisjoner og god etikk. Historie fortelling er en del av mat opplevelsen, og stolte drivere kan vise til at mange generasjoner tilbake dyrket den samme jorda.

Turister fra inn og utland besøker gårder som serverer sine spesialiteter, det er bare å nyte kortreist og god mat i dette området

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt