gruppereise på ski nord norge fjell

Hjem | Firmatur i Norge | Nord Norge | Aktiviteter

Aktiviteter i Nord Norge – vinter og sommer

Vi kan by på mange flotte aktiviteter i Nord Norge. Både for de som ønsker en rolig natur opplevelse, mer «ned på» teambuilding eller de som ønsker fart og spenning eller det mer ekstreme. Ta en titt på noen av våre forslag til aktiviteter i Nord Norge

Bli med en guide på jakten etter nord lyset. Lyset er ekstra spektakulært i dette området fordi det ligger rett under nordlysovalene. Med det mildeste klimaet i hele Arktis er det akkurat dette som trekker tusenvis av turister hit hvert eneste år.

Hundeslede

Når hundene ser dere ankommer begynner de å ule av glede. De skal ut på sin 1-2 mil lange løpetur nummer 2 eller kanskje 3 for dagen. Dette er imponerende dyr, med deres utrettelige higen etter å løpe gjennom skog og mark.

Her kan du velge å sitte på, eller styre sleden selv. Kom tett på naturen og nyt stillheten fra omgivelsene.

Snøscooter

Enkelte deler av Nord- Norge er som skapt for snøscooter turer. Spesielt Nordkynhalvøya som er Europas nordligste fastlands-området.

Her kan dere legge ut på nordlys jakt, eller ha en hyggelig kosetur med bål lunch halvveis i programmet.

Fiskekonkurranse

Lofoten på vinters tid har den kanskje mest populære aktiviteten. Her reiser man ut i båt for å konkurrere om å fange den største skreien.

Det er en heftig opplevelse og utrolig moro å få stor skreien på kroken. Husk å ta med kamera!

Kongekrabbe

Kongekrabbene finnes på fjordbunnen over hele Sør-Varanger. Her kjører man gjerne ut på snøscooter og skjærer hull i isen og trekker opp teinene. Dette er en spesiell og unik opplevelse de fleste aldri har vært med på.

Etter å ha tatt opp fangsten, kan man legge opp til et mat laging kurs eller kokkekonkurranse for så å nyte et gourmet måltid.

Ørnesafari

Dra ut i RIB hurtigbåt og oppdag den majestetiske havørnen på nært hold. Her får du både fart og spenning på sjøen, samt følelsen av å bli imponert av luftens største rovdyr.

Guidene har gjerne med seg noe småsei slik at du kan få tatt det perfekte bildet på nært hold.

Sherpatrappa i Tromsø

For de spreke på firmatur til Tromsø så kan man legge turen rett bak ishavskaterdralen og gå den steinbelagte stien opp til toppen.

Det er mulig å kjøpe noe leskende på kafeen, og for de aller sprekeste kan de i tillegg klatre på toppen av Bønntuva. Dette blir en times ekstra klatring.

Kajakk

En aktivitet vi kan tilby på de fleste destinasjoner på firmatur til Nord Norge. Her kan dere padle i fredlige omgivelser mellom småøyer på oppdagelsesferd etter hvite strender, små holmer og spennende dyreliv.

Vega – Unescos Verdensarvliste

Dette er kanskje ikke en aktivitet, men likevel et sted som bør nevnes. Det har vært lange og gamle tradisjoner med å høste dun fra ærfuglene på Helgelandskysten for å bruke i dyner og puter.

På øya Vega gjøres dette fortsatt med bærekraft og på dyrenes premisser. For den spesielt interesserte så kan en utflukt hit være helt topp med tanke på det flotte og levende fuglelivet.

Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat
om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

Kurs i smittervern:

Guro har gjennomført kurs i smittervern og
covid-19 i 2021

Trykk her for kursdokument


Fantastiske forhold for ski-kjøring aktiviteter i Nord Norge

gruppreise på ski i nord norge

Les mer om hva Nord Norge har å tilby på linkene under:

fint bilde av firmatur til nord norge

Har du lyst å lese mer om en gruppereise til Nord Norge og hva dere kan oppleve?

Trykk her for Nord Norge
firmatur til lofoten med høye fjell og dype fjorder

Les mer om hva dere kan oppleve på en firmatur til Lofoten her

Trykk her for Lofoten
firmatur til tromsø

Skal bedriften på gruppereise til Nordens Paris i år? Les mer om Tromsø her

Trykk her for Tromsø

Toppturer og skikjøring i Nord-Norge

Flere aktiviteter i Nord Norge som vi anbefaler på firmatur

Ski aktiviteter i Nord Norge, vi gir deg tips på steder med gode guider og fine forhold: Her ligger alt til rette for toppturer med magiske utkikkspunkt og bakker med puddersnø som kan utfordre selv de beste skikjørere. 

Slike steder finner vi på destinasjoner som; Lofoten med de kjente Lyngsalpene, Tromsø, Senja og Narvik. Visste du forresten at Narvik er en av de destinasjonene med flest sertifiserte fjell førere i Norge?

Lyngsalpene

De kjente Lyngsalpene ligger i Troms og er muligens Norges mest kjente fjell landskap i forbindelse med skikjøring og toppturer. Med sine 1800 meter høye fjelltopper kombinert med juv og isbreer, er dette et sted hvor selv de mest erfarne får utfordret seg.

Hvert år samles flere av de beste alpinistene og fjellklatrerne her for å utfordre seg selv. Frister det med skitur eller topptur, så sørger vi for en erfaren guide som gir opplæring og sørger for sikkerhet.

Tromsø

Fra Tromsø er det kort vei til Tromøya og steder som Kvaløya, Lakselvbukt og kjente Malangen som er ypperlig for ski-entusiaster.

Senja

Her vil du oppleve dramatisk og vakker natur på vei opp til toppen av Senjas høyeste fjell, Breitinden. Med sine 1000 høydemeter er den ikke så alt for langt bak den mer kjente Lyngen. Her har finner du et mangfold av ulike terrengnivå og skiløyper.

Hundeslede er en evig populær aktivitet. Vi kan tilby dette på flere destinasjoner både i Norge og utenlands:

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Ørnesafari i RIB hurtigbåt er en av flere aktiviteter i Nord Norge vi kan anbefale:

gruppereise bilde av ørn på ørnesafari i nord norge

Fiskekonkurranse hvor dere skal fange den største Skreien er kjempe populært! Dette er en av de bedre aktiviteter i Nord Norge for store og små grupper.

fiskekonkurranse skrei i nord norge

Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no


Andre destinasjoner i Norge du kanskje vil like:

Hva med en firmatur til Lom og Jotunheimen og la selveste Arne Brimi lage god mat til dere?

firmatur til lom og jotunheimen
Trykk her for Lom og Jotunheimen

En firmatur til Vestlandet, bli med og oppdag Norges sommerperle!

firmatur til vestlandet
Trykk her for Vestlandet

Trøndelag, fra kulinarisk storby opplevelser til aktiviteter på fjell og kyst!

gruppereise til trøndelag
Trykk her for Trøndelag

Ta kontakt og vi sender deg forslag til destinasjon for deres neste firmatur!

firmatur tips firmatur Svalbard

Hjem | Firmatur i Norge | Nord Norge | Aktiviteter