Trøndelag

Firmatur til Trøndelag

En firmatur til Trøndelag med kyst, fjell og joviale mennesker!

Vil du oppleve nydelige dager i trivelige Trøndelag? Hva med en firmatur til Røros eller Oppdal? Dette er ypperlige steder for å bygge team og samhold i bedriften på tvers av avdelinger.

Ta med gjengen på et vintereventyr i år? En tur med aktiviteter, bål-mat og noe godt i glasset er noe som passer for alle. Her kan vi anbefale en firmatur til Trøndelag og Trollheimen for en topp opplevelse.

Signaturreise legger opp til en trygg gruppetur for bedriften der dere endelig kan føle på det gode felleskapet igjen.

Ta kontakt

Overnatting og faglig

På en firmatur i Trøndelag kan dere velge mellom overnatting i et fyrtårn på kysten eller et eventyraktig hotell i Trollheimen. Et unikt mangfold med kultur, historie og stilige konsepter som dere vil trives i. Mulighetene er altså mange og spennende.

Variert landskap og små flotte destinasjoner der vi har funnet det spesielle dere leter etter. Her vil dere bli sett og ivaretatt av dyktige mennesker. Vi tilrettelegger det meste; en styretur i rolige omgivelser, eller å starte året med et kickoff.

Aktiviteter og guider

Når du skal på firmatur i Trøndelag på vinteren, så bugner det av ulike aktiviteter å velge imellom. Hva passer dere som bedrift? Ta en rolig skitur eller la en kjentmann ta deg med på en hundesledetur der føret bestemmer farten.

Eller frister det mer med sjø og kystkultur, og nydelig sjømat. Vi samarbeider med guider som er dyktige i sitt fagfelt og samtidig har høy fokus på sikkerhet.

Vi kan også legge opp til differensiering i aktiviteten. Noen ønsker seg kanskje en lokal vandring med god mat og drikke, mens andre vil på en fjelltopp og stå på ski ned igjen.

Sammen finner vi den aktiviteten som passer dere. I samarbeid med guidene så vil vi legge opp til en trygg og gøy gjennomføring.

Miljø

Under en gruppetur i Trøndelag og i nærområdet spiller vi på lokale krefter og bidrar til et bærekraftig reiseliv. Bevissthet er kanskje viktigere enn noen gang. Hvis dere er en bedrift som har fokus på miljø og natur, legger vi opp til en firmatur med gode kulturopplevelser i hjemlige trakter.

Firmatur til Røros:

Røros er på Unescos verdensarvliste, og denne fantastiske lille unike og koselige gamle gruvebyen er verd et besøk av mange grunner. Stikkord er lokal mat, historie og hygge. Vinteren er stabil med mye snø og høsten er vakker i fjellandskapet. Her kan dere få en tur med hest og kanefart, eller en hundesledetur i skarpt vinterføre. For de som ønsker å prøve skiene, er det gode løypemuligheter.

Firmatur til Trollheimen:

Trollheimen innbyr til fantastiske fjellturer, toppturer, klatring eller rappelering. Fjellheimen er like fin både høst og vinter, og vi anbefaler et sjeldent overnattingssted med historie i veggene. Det blir servert god og kortreist mat i spesielle og historiske omgivelser. Gammel historie blir her ivaretatt og videreført av den yngre gren i familien

Firmatur til Oppdal:

Fjellbygda Oppdal er kjent for å ha fått frem mange gode alpin talenter, og vinters tid er det en populær ski destinasjon. For de som ønsker, er det også supre muligheter for topptur med truger, og ski ned fjellsiden.

På høsten er det gode muligheter for vandring i fjellet, zipline, rafting eller moskus safari.

Vi finner et genuint og koselig overnattingsted for din neste firmatur, der det er like bra konferansefasiliteter som god mat.

Firmatur til Sylane:

Sylane strekker seg inn mot Meråker, Selbu, Røros og Tydal kommune. Vakkert fjellandsskap og mange utendørs aktiviteter er mulig for deres neste firmatur. Om høsten er det gode muligheter for en ridetur, vandring i fjellet kombinert med fiske eller kajakk padling. Vi skaffer kjentmann som finner de beste områdene for deg og gruppen. På vinteren anbefales en heftig snø scooter tur med en koselig bål lunch, eller å bruke egne krefter med en trugetur på toppen av fjellet og ski på vei ned.

På kvelden lages det middag i lavo med bål og trubadur. Dette gir garantert god stemning etter en dag med morsomme aktiviteter.

GUIDET SYKKELTUR

Noe alle kan delta på!

En av de mest attraktive aktivitetene på gruppereise er en guidet tur på sykkel. Flere av våre destinasjoner kan tilby dette til både små og store grupper.
Her kan dere oppleve flott natur. På landevei, fjell eller små stier.

TEAMBUILDING

Bygg samhold

I alle bedrifter er det viktig og ha fokus på å bygge samhold. Legg gjerne opp til en tur med mye fysisk aktivitet. Ulike turer kan legges opp enkelt og en «nedpå» aktivitet skaper mye smil og latter.

HESTERIDNING TIL FJELLS

En unik opplevelse

En guidet tur på hesteryggen der vi legger inn både grilling og overnatting. Dette blir en opplevelse de færreste har opplevd før. Her opplever man både mestringsfølelse, samt får respekt for dyr og natur.

GUIDET TUR PÅ VANNET

Her kan alle delta

På sommeren trekker de fleste av oss mot sol og skjærgård. Vi har ulike vannaktiviteter på de fleste av våre destinasjoner. Gode instruktører gir opplæring og tar vare på dere fra A til Å.

FART OG SPENNING

Øyhopping i Trøndelag?

Hvis du leter etter noe actionfylt alle kan delta på, så er RIB eller hurtigbåt safari en aktivitet som faller i god smak. Kombiner denne aktiviteten med øyhopping, lunch og ølsmaking

GRILLMAT ETTER AKTIVITET

Lunch eller middag utendørs!

Når det er varmt i været og solen titter frem, ønsker vi gjerne å tilbringe tiden sammen ute. Da kan det være hyggelig med en grill lunch.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt